- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Van valami mód az akku kalibrálásra? 86%-nál tovább nem tölt, fél nap töltés után elkezd villogni a töltő LED. Nem akarja megtanulni a tényleges kapacitását.
Töltés-lemerítés nem használ, BIOS-ban lévő kalibrálás opció sem igazán. Egyáltalán az ilyen BIOS-os lehetőség különbözik valamiben egy teljes töltés-lemerítés művelettől? Volt már olyan Asus gépem, aminél helyrehozta az akkut.
A gép másik akkuval nem csinálja ezt (mindkettő gyári).
-
megema
őstag
Sziasztok!
Eddig még nem foglalkoztam alaplap javítással (egy USB port átforrasztást leszámítva, ami elsőre jól sikerült), de most látható hibával rendelkező gép került a kezeim közé, kipukkant kondikkal. Rendeltem bele azonos paraméterűeket annyi különbséggel, hogy az újak low ESR-esek. Átforrasztottam mindet, de ugyanúgy se kép, se hang. Töltő bedugásra nem világít egy LED sem (pedig az akku töltésnek mindenképp kéne, másik gépben ugyanazzal az akkuval és töltővel világít).
Mi lehet a gond? Mit és hogy ellenőrizzek? A kondik polaritása biztos jó, odafigyeltem. Annyit nem ér a dolog, hogy szakemberre bízzam. Hobbi/tanulás céljából akarom megjavítani.
-
megema
őstag
Nem igazán értem, hogy miért lenne ilyenre szükségem. Szerintem valamit félreértettél.
A HDD biztosan jó, a noti csatlakozójában meg szét van gyilkolva egy érintkező, ahogy írtam utólag. Szóval megvan a hiba oka. A lógatós megoldás nálam nem működött, de az előző tulajnál igen.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Kontakthibás IDE csatlakozónál hogy lehet kideríteni, hogy melyik érintkező a ludas? Az alaplapra forrasztott végük ránézésre rendben van. Ha nincs becsavarozva a HDD (lóg), akkor jól érintkezik, becsavarozva viszont rosszul ismeri fel a gép. Egyes S.M.A.R.T. értékek jók, mások nem. Fujitsu helyett is Gokiusut ír. Bootolni nem lehet róla. Maga a HDD jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged