- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
gregory91 #16749 üzenetére
Jelenleg HDD van benne, azzal vannak problémák. Viszont mivel a "C" meghajtó 99,9 GB-ja szinte teljesen tele volt (~340 MB szabad hely, emiatt kapott is néha hibaüzeneteket), de a "D" meghajtón csak 10 GB adat van/volt, így inkább egy 240 GB-os SSD-t teszek nekik bele. Így a hibajavítás mellett gyorsabb is lesz nekik.
Most már nem hiszem, hogy a HDD-vel sokra fogok menni, de ha meglesz a csere, akkor talán megpróbálom helyrehozni majd, és akkor ott lesz külső tárolónak. Tulaj azt mondta nyugodtan törölhetek mindent róla. -
Sordoran
addikt
válasz
gregory91 #16747 üzenetére
Próbáltam, kitöröltem a 100 MB-os rendszer partíciót, és a "C" meghajtót (99,9 GB) amin a windows van. ("D" meghajtót nem bántottam, mivel ami azon van megmenteném) Viszont új kötetet már nem sikerült létrehozni. Laptopot elvitték, szóval próbálkozni nem tudok mással most. Rendeltem SSD-t, jövőhéten megnézem azzal megjavul-e. Más hibára nem tudok gondolni hirtelen, szóval remélem ez megoldja.
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Ismerős jelentkezett, hogy nem indul a laptopja, megcsinálnám-e. Elindítva tölt a win7 egy picit (normál és csökkentett módban is), majd rögtön hibaüzenet, hogy megsérült/nincs kernel. Javítás helyett rögtön win10 telepítést próbáltam, de itt nem sikerül már formázni se, hibaüzenetet dob ki. Próbáltam a partíciókat törölni (sikerült), de újat létrehozni már nem. Hiba: 0xb596e830
Erre nem találtam még google-ben se megoldást, de ezek alapján gyanítom a HDD adhatta meg magát. 4 éves, Dell 3542 laptop. Lehet valami más a háttérben, vagy lehet nyugodtan venni az új háttértárat? -
Sordoran
addikt
válasz
ati012 #11259 üzenetére
Értem, és ha a töltés vezérlő a ludas, az okozhatja azt is, hogy nem indul telepről (ami elvileg ugye 50%-on áll kb.)? Valamint az javítható-e?
Sajnos hiába használja esetek 99%-ban konnektorról, makacsul ragaszkodik hozzá, hogy tudni akarja anélkül is. Megpróbálunk szerezni kipróbálásra egy telepet, de nem látok rá sok esélyt. eBay-en találtunk akksit bele ~7000 Ft-ért, magyar boltokból meg 16ezer, elég nagy differencia, kissé gyanús is. -
Sordoran
addikt
Üdv!
Tesóm laptopjával van egy kis probléma, viszont nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ez egyértelműen akksi hiba, és ehhez kérnék segítséget.
Egy HP Compaq 610-ről van szó, 2009-ben vásárolt. Nem tudom fontos-e, de múlt héten volt először újra rakva, és nem biztos, hogy pont azóta, de nem megy már akksiról a gép. Ha a táp csatlakoztatva van, akkor megy, ahogy kihúzzuk kikapcsol, és telepről el se indul (bekapcsológomb nyomására semmi nem történik, ezért nem hiszem, hogy köze lenne win reinstallhoz). Windows kiírja, hogy mennyin áll a telep töltöttsége, írja, hogy töltő csatlakoztatva, nem töltődik. Péntek délután 56%, szombat délben 51% és ma délelőtt 48%-on állt, tehát nincs lemerülve, mégse megy róla. Most csak a táp van csatlakoztatva és így megy telep nélkül.
Kérdés tehát, hogy ez akksi probléma, vegyünk újat és minden rendben, vagy lehet a laptop-al valami gond? Esetleg köze lehet a win reinstallhoz és valamit kell állítani, drivert felrakni?ui.: Amúgy táp-al szokta használni, de nagyjából havonta egyszer lemeríti az akksit és legutóbb még 1 órát bírt telepről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest