- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domike84
csendes tag
válasz
NEMO1968 #10500 üzenetére
köszi az infót!
most újraindítottam a gépet és most tökéletes. mivel nem vagyok Magyarországon így megbontani nem fogom a gépet még arra gondoltam kipróbálom win 8-cal csak mivel azt aktiválni kellene nem tom melyiket töltsem le. a win 7em az full legeális ezért is akartam ezt használni
Még kipróbálom amit javasoltál aztán letiltom a lan-t.
-
Domike84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! A héten vásároltam egy lenovo z510-et és windows 7et tettem rá.
Problémám a következő: Wlan driver felrak minden műxik aztán csak egyszer elkezdi dobálni a csomagokat és nagyon belassul a net. Próbáltam z500-as drivert is fél napig tökéletesen ment, ma bekapcsoltam a gépet ismét ez a hiba.Kábelről semmi hiba.
Arra gondoltam vmi nem stimm a driverrel, de lehet a wifi adapter a rossz? Meg tudom nézni vhol?
Köszi
-
Domike84
csendes tag
Köszi a választ Atos23
Ebay-en keresztül rendeltük elméletileg gyári kellene h legyen.
Bár tudom bármilyen címke nyomtathatóNem tudsz vmit amivel ki lehetne próbálni laptop nélkül??
Az a baj h az eredeti ami benne volt az meghalt de ott sem lehetett kideríteni pontosan mi lett csak telepítés közben kifagyott a gép illetve tökre belassult! Akku ki és minden ok.
2000mah-s volt benne most 4300mah-s lett. -
Domike84
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Bnőmnek van egy Toshiba Satellite L30-134 lapija! Tönkre ment az akksi és rendeltünk bele újat!
Meg is jött csak az a bibi hogy amikor belerakom a sárga led világít h töltődik de kb 15 perc után el kezd villogni és ennyi. Töltöttség 0%
Rossz lehet az akku vagy mit kellene meg néznem??Ha vki tapasztalt hasonlót légyszi írjon!
Köszi
Üdv
D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest