- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, a konklúzió az, hogy nem szereti a pendrirve-omat a gép, de az asztali is ugyanezt játszotta a múltkor, Istenért nem akart bebootolni róla a Hirens BCD.
Tehát maradt a DVD-re való kiírás, sikerült betölteni is a live CD-t gond nélkül, elsőre. És itt jött a meglepetés. Lát minden Wifi hálózatot, de nem bírt rácsatlakozni sehogy sem.
Gondolom ezek a live cd-k úgy vannak megcsinálva, hogy menniük kell driver nélkül is gond nélkül Nos ez látta is a hálózatokat, csak nem akart felcsatlakozni rá.
Holnap felhívom a DELL-t és megkérem, hogy cseréljék ki a kártyát benne. Biztos, hogy a kártya rossz. Még szerencse, hogy Win alól ideig óráig működik egyáltalán...
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Impressa #9311 üzenetére
Egy másik programmal feltettem 12.04-es Ubuntut a 32 GB-os USB3-as pendriveomra, viszont az Istenért nem akar bebootolni róla. Beállítottam BIOS-ban, hogy csak az USB-ről bootoljon, minden mást kiszedtem, azt is bekapcsoltam, hogy lehessen USB-ről bootolni, de a BIOS képernyőnél lehal. Kihúzom a pendriveot, tovább megy aztán kiírja hogy nincs bootolható lemez. Ha utána újraberakom és nyomok F5-öt amivel újra keres, akkor se találja.
Most megpróbálom ezt az ultra IOS-t, de ha ezzel se megy, akkor hagyom a fenébe és hívom az NBD-t, sajna nincs most egyáltalán semmi időm erre és rendkívül nagy szükségem van a notira.
Dell XPS:
A routerrrel minden eszköz változatlanul tökéletesen működik, nem a rooterrel van a baj, mert amikor így lehal, akkor a szomszéd Wifit sem látja, amit szokott és a kis led sem ég a notin, mintha ki lenne kapcsolva a Wifi kártya fizikailag.
Szerk.:
Ezzel az ultra ISO-val hogy csinálok live CD-t?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
NEMO1968 #9305 üzenetére
Jelszint maxon van természetesen, fél éve igazából tökéletesen működött, csak mostanában kezdte el ezt, egyre sűrűbben, van hogy félóránként, mintha terheléstől is függne.
A mobil 0-24-ben fent van rajta, tehát nem a routerrel van a baj.
Ha driver gond, mit tegyek fel? Már mindent próbáltam szinte.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Mostanában azt csinálja a DELL Latitude E6430-as notim, hogy egyszer csak elmegy a net magától, teljesen random a következőképp: először nem hoz be semmilyen oldalt és kiírja jobb oldal alul a tálcán, hogy korlátozott hozzáférés, majd utána eltűnik minden vezeték nélküli hálózat onnan. Olyan mintha kikapcsolna a Wifi kártya. Természesen Wifin keresztül csatlakozok az internethez. Próbáltam friss dirvert is feltenni, de hiába. Bár nem biztos, hogy jót tettem fel, mert feldob vagy 1000 félét.
Úgy tudom orvosolni ezt a problémát, ha letiltom az eszközkezelőben a Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6205 eszközt, majd újra engedélyezem, ezután megint látja a vezetéknélküli hálózatokat. Ha ki-be kapcsolgatom a Wifi-t a hardveres kapcsolóval az sem segít.
Lehet, hogy tönkrement volna benne a wifi kártya?
Win 7 64 bitet használok, legújabb BIOS van fent.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest