- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
norgetroll
csendes tag
válasz
norgetroll #9618 üzenetére
1 hete elvitték a Lenovo gépemet, gondoltam odacsörgök, hogy miújság, mire az ügyfélszolis közölte velem, hogy leállították a javítást, mert ügyfél által okozott kárnak tűnik. Kérdezem, hogy egy ügyfél hogy ronthat el egy vinyót? nem válaszolt, csak mekegett, és mondta, hogy még egyszer fogják tesztelni, meg küldenek képeket. Képeket? mégis miről? akadozó vinyóról? Kezd elgurulni a gyógyszerem, de tényleg. Erre kérdezi tőlem, hogy külső sérülés nem volt? Mondom dehogy, tökéletes állapotban küldtem el a gépemet, hungarocellbe bújtatva, plusz még újságpapírokat is gyömöszöltem bele. Kezdek félni.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9635 üzenetére
Az jó enne.
azért mindenről legyen mentésed a biztonság kedvéért.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9633 üzenetére
Igen meg tudod nézni: START --> számítógép-kezelés-t beírod rákattintasz és a felugró ablakban lemezkezelés feliratra. Ott meg fogod látni a rejtett partíció(kat) is. A meghajtó neve alatt amit látsz azt a Sentinel rakta ki figyelmeztetésnek. Mivel becsült élettartamról van szó, így nem tudni mikor lesz neki kaput. Lehet még pár hónapot is elmehet így a HDD.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9631 üzenetére
A lemezvezérlő verziója az jó, így sajnos marad a HDD hiba, amit remélhetőleg cserélni is fognak neked.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9629 üzenetére
Azóta nincsen gondom vele, semmilyen hibát nem produkált eddig szerencsére
Bár adattárolót csináltam belőle, SSD hasít helyette.
Ez jó kérdés, hogy cserélik-e vagy nem, arra készülj, hogy egy formázást fognak csinálni a vinyón, és elvileg tesztelik is, de erre nem vennék mérget. Azt esetleg nézd meg milyen lemezvezérlőd van fent.
Ez a jó lemezvezérlő:
Lemez vezérlő,"Intel(R) 7 Series Chipset Family SATA AHCI Controller
Ezt a HD Sentinelben meg fogod találni az információk fül alatt.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9622 üzenetére
Konkrétan emiatt Emiatt másolás közben nem lehetett böngészni, annyira nem bírta a vinyó.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9620 üzenetére
Szia!
Nekem is volt gariban a gépem, HDD csere volt rajta. Nekem kedden vitték el a gépet, és még azon a héten pénteken vissza is kaptam. Sajnos Tommy Da B1G, már nem volt ilyen szerencsés. Ha gondolod itt is rákérdezhetsz a topic-ban, mert ott is említették páran a szervizt.(#9617) Tommy Da B1G az elképzelhető, hogy a bios-ra harapnak, de ezt nem merem biztosra mondani neked.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
norgetroll #9618 üzenetére
Szia!
Volt/van g570-em, szoptam vele rendesen. Keress rá a hsz-eimre ebben a topikban, és elolvashatod. Lényeg: harmadik próbálkozásra javították meg a gépem. A szervizesek inkompetens, igénytelen idióták, hogy csúnyát ne mondjak senkiről....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged