- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
Logeeen #10043 üzenetére
Hát így tippre ha minden működne rajta szépen, és lenne benne vinyó, akkor olyan 40k körülre tippelném a piaci árát.
Javíttatni egy ennyire halott vga-t nem biztos hogy lehet. (nem tudom mennyi lehet most egy javítási kisérlet, vagy hogy esélyes e , hogy egy bga-zás megoldhatja)
Bontott alaplapot lehet esetleg nézni, de alaplapi geforce-ok elég halódósak, nem lehet megjosolni, hogy egy bontott alaplapnál mikor jönne elő hasonló hiba.Én nem áldoznék már rá pénzt, de ezt neked kell eldöntened.
-
sptkyle
senior tag
válasz
Logeeen #10041 üzenetére
Ez annyiból érdekes, hogy ahogy látom ezeken az Acereken Phoenix bios van, amiben (tudtommal) nincs is ilyen error code.
Ellenben Award... meg talám AMI biosnál is az "1 hosszú 2 rövid" az VGA hiba. Ami mondjuk magyarázná azt is, hogy nem ad képet. (már ha jol értem)
Hibás, vagy nincs benne (ahogy sejted) a VGA. Anélkül nem nagyon fog eljutni semeddig.
Gondolom az MS2195 a gf 7300-al, vagy a gf 7600-al szerelt modell. (nem találtam hirtelen pont erre a tipusra leírást) Ez esetben egy kölcsön kártyát ha tudsz szerezni, azzal ki tudod próbálni, hogy van e más baja a gépnek. Ha pedig vennél, akkor én is őt ajánlanám: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest