- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Bárcsak így lenne,de sajnos a 32 bites Win 7 alatt sem jó.
Közben az is fura, hogy feltettem rá egy Centrino Wireless N 6230-as drivert,de csinálta a szokásos kis csomagveszteségét, majd ötletet kapva feltettem egy jóval nagyobb telepítőt, ami viszont Intel Wireless N 1030-nak ismerte fel és azzal is működik,de úgyanúgy.
Tuti driver probléma lesz ezek után, mondjuk azt sem értem, hogy a 6230-as driverrel miért működik ugyanolyan jól mint a 1030-as driverrel, eleve vagy össze kellett volna akadnia vagy legalább jeleznie, hogy ez nem az az eszköz.
Megnézem Everesttel még, hátha kiírná, hogy milyen eszköz is van benne valójában. -
mutyi
senior tag
Nem akarom megbontani, hisz garis és most jött vissza tőlük és gyak ugyanaz a hiba.
Router: elkezdtem kipróbálni auto helyett manuális csatornaválasztással, de nem tűnik megoldásnak.
Ráadásul az ügyfélnél Linksys router van,nálam itthon Cisco és mind két helyen rossz, miközben mikor telepítettem neki 2-3 hónapja itt nálam,akkor tökéletesen ment.
Az a fura, hogy ha simán pingetem a routert,akkor sem tökéletes,de mondjuk rá jó, ha viszont elkezdenék bármilyen adatforgalmat, weboldal stb, azonnal csomagvesztés és jobb esetben is az egekben a válaszidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- iPhone topik
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest