Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kergemarha92
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje elkezdett haldokolni pár betű a notebook billentyűzetén: Esc-0-1-q-a-y. Jelenleg ott tartok, hogy már nagyon sokáig kell nyomva tartani / rengetegszer megnyomni a betűket, hogy megjelenjenek. Ha egyszer "bekattantottam" őket, egy ideig működnek, majd újra blokkolnak. Napról napra rosszabb a helyzet, valószínűleg hamarosan végleg behalnak.
A rosszalkodó billentyűk gyanúsan egy vonalban helyezkednek el. Nézegettem képeket a billentyűzet belsejét alkotó vezetési rétegekről, valamelyik elektronikai kontaktus adhatta meg magát. Épp ezért van egy olyan sanda gyanúm, hogy az egyes billentyűk cseréjével semmire nem mennék (pedig potom pénzért rendelhető eBayről pl.), a komplett billentyűzetet kellene cserélnem. Jól sejtem, vagy van azért valami remény egy kevésbé drága megoldásra? A laptop típusa amúgy Samsung R580, a 2 év garancia lejárt már fél - 3/4 éve. A komplett billentyűzetcsere kb húszezer forintba fájna, amit azért sokallok érte. A billentyűket amúgy le is pattintottam, kitisztogattam alatta, nem sokat segített. Egy olcsóbb külső billentyűzet lehet még megoldás, csak akkor azt is cipelhetném magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest