Új hozzászólás Aktív témák
-
Scribbler
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Acer Aspire 5630 masinával kapcsolatban.
A problémám a következő volna: Három napja szereztem be a kicsikét, elvileg alkatrésznek. Mivel nem tudtak konkrét dolgokat mondani rá, csak azt, hogy kikapcsolt és többé nem mozdult, gondoltam, teszek egy próbát. Valami "szakember" már járhatott bennem előtte, mert elég leharcolt állapotban van, csavarok kiszakítva, ház törve, tapipad félig megnyúzva, egyik "szeme" kinyomva, stb.. Szétszedtem, megpucolgattam, újra pasztáztam, és legnagyobb örömömre beindult. Űgy tűnt, veszi a töltést is, aztán másnap reggel rám cáfolt. Tápot hiába dugom be, semmi led nem jelez, aksiról indítás nem igazán, max néha egy-egy felpörgés. Ha sokáig masztatom a bekapcsol, hajlandó jelezni, hogy kábelen van és indul is, szépen megy minden, semmi hiba. Utána leállítás és a táp eltávolítása után megint csak előveszi a makrancot. Utoljára mikor indult, épp a DC csatival piszkálódtam. Táp jó, megmértem, nem szakadt, nem beteg. Lehet ez egyszerű alaplapi DC csati hiba( nem látok fizikai sérülést, kimérve sem tűnik töröttnek), vagy komolyabb bajra számítsak, mint pl tápáramkör haldoklás? Fiamnak szeretném a masinát karácsonyi ajándéknak, de ha komoly a baj és drágán javítható csak, akkor leteszek róla, mert "szakszervizre" sajnos nincs pénzem, irdatlan árakon javítanak a környékemen.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest