Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman
tag
Sziasztok!
Adott egy kb. 4-5 éves Asus F3M típusú laptop ami eddig jól működött, azonban tegnap azt vettem észre, hogy nem tölti a töltő az akkut, pontosabban ha bedugom töltésre akkor csak egy pillanatra felvillan a hálózati üzemet jelző led, aztán semmi...ha picit mozgatom a csatlakozást akkor is néha villan egyet, de nem lehet beállítani olyan helyzetbe, hogy töltsön.
Gondolom kontakt hibás lehet, kérdésem, hogy lehet-e ezzel kezdeni valamit, javítható-e?
Amikor észrevettem a hibát, azonnal elkezdtem lementeni a fontos dolgaimat, de nem sikerült mindent menteni, mert közben lemerült, és mint mondtam, nem megy hálózatról és nem is tölt.
Szerintetek házilag barkácsolható-e vagy vigyem szervízbe....ha egyáltalán hajlandóak vele foglalkozni??? (kisváros, nem is tudom, hogy van-e valamilyen szervíz, vagy csak mindenki új kütyüket akar eladni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel 7 pro 128/8
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx