- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
NEMO1968 #2457 üzenetére
ha kellően utána nézel és kérdezel a bios flash-nek (milyen bios, hogyan mivel flashelik, stb) akkor nem hiszem hogy olyan nagy gond lenne, én csak tudom rá ment néhány hónapom, hogy kiokosodjak a notimból, bár ott nem egyszerű flash-ről volt szó!
Szóval ha van frissebb esetleg érdemes elolvasni mivel nyujt többet mint az ami most van rajta! Egyre viszont figyelj nagyon, az alaplapi elem jó legyen, mert én pl amiatt szívtam 2 hónapot és addig nem is ment a gépem, majd egy szervizes, azota ismerős, akinek eszébe jutott ez a bibije lehet és igaza lehet, ezért nem indult el a flash után!
Gondolom az alaplapi chip-szett hűtése ami megy sokat, főleg ha a jobban melegedők fajtájából való! De tényleg érdemes sok helyen utána olvasni a gépednek, ha amugy elégedett vagy vele!
nálam gyárilag desktop proci forrt benne és nem is kicsit volt meleg, majd szereztem belöle egy mobil példányt és ahhoz hogy azzal menjen kellett a bios flash, meg ugye keresni bios-t, na ezek mind nem voltak egyszerűek és én még a biztonság kedvéért mivel foglalatban van a bios chip, szereztem egy tartalék db-ot, ha vmi bekrepálna közben (rossz biost rakok föl, stb), akkor legyen amivel ujra tudom indítani a vasat!
A bios-od típusa kell először is, majd a gyártónál meg lehet nézni van-e rá ujabb és mivel kell csinálni a flash-t! Elsőre ijesztőnek tűnhet, de érdemes utána nézni, ha pedig végképp nem mered csinálni, akkor vannak erre szakosodva a neten akik 5e-körül megoldják!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő