Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hungromit

csendes tag

Sziasztok, van egy viszonylag régi Dell Latitude 7480-as notim (még jó pár éve amúgy hardveraprón vettem), ami jenleg a következő hibát produkálja:
    Először a touchpad csinálta azt, hogy időnként nem működött, hiába töröltem és installáltam újra a drivert többször is. Ezt még megoldottam usb-s egérrel, viszont most a billentyűzet kezdte el ugyanezt. Először még bekapcsolás után működött egy darabig, aztán szállt el. Majd már bekapcsolás után sem, biosban sem (ebből gondolom, hogy nem az os-hez van köze). Szétszedtem a gépet, lehúztam a csatikat és visszadugtam mindent, frissítettem a biost, egy rövid ideig utána úgy tűnt megjavult (először még a touchpad is), de aztán ugyanez (először a touchpad aztán a billentyűzet). Most viszont, amikor már bekapcsolástól nem működött azt vettem észre, hogy ha lehúzom az akksit (ami egyébként egy utángyártott Pantona akkumulátor), akkor működik a billentyűzet, de kb fél óra használat után elszáll és nem működik tovább. Kicsit meg vagyok lőve, alaplapi hibára gondolnék (csak mert a touchpad és a bill külön vannak ha jól láttam, az furcsa, hogy mindkettő ugyanezt produkálja), de aztán lehet valami tök más, úgyhogy ha van valakinek bármi ötlete azt nagyon szívesen veszem! Win-t nem installáltam még újra, mert nem úgy tűnik, hogy ahhoz lenne köze, de hétvégén megcsinálom, ha nincs jobb ötlete senkinek. Hálás köszönet :R

Új hozzászólás Aktív témák