Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok,
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni:Van egy kicsit több, mint 2 éves laptopom, Asus K501L. Egyik nap 2 óra alvás után nem ébredt fel. Bekapcsoló gombra nem reagált, így hosszan nyomva kikapcsoltam, majd mikor újra be próbáltam kapcsolni felvillant az egyik led, kialudt, és semmi sem történt. Ezután szétszereltem, kitakarítottam, lehuztam akksirol, majd visszacsatlakoztattam, hdd nélkül is próbáltam bekapcsolni. Azóta beindul, ég a power led, és egy pillanatra felvillan a hdd led is, viszont kép nincs. Elvittem szervizbe (laptophardware), két hétig náluk volt, azt mondták megnézték, elküldi a jelet a monitornak, meg is kapja a monitor a jelet, de nem történik semmi, és ez cpu hiba, nem tudják megcsinálni.
Volt egyébként tavaly egy garanciás alaplapcsere, sajnos most május közepén járt le a gari.
Érdemes lehet elvinni márkaszervizbe, vagy felejtsem el, tutira halott? Vagy tudtok esetleg valami megbízható másik szervízt? Bármilyen segítségért előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest