- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
alador
csendes tag
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni van nekem egy AUS G750JH típusú laptopom, és sajnos megbetegedett, elvittem egy helyi szervizbe, akik kapcsolatban állnak ASUS-al, de sajnos az ASUS nem jeleskedett a probléma megoldásában, tulajdonképpen úgy kaptam vissza, ahogy bevittem a szervizbe (nem a szerviz hibája).
A problémám az volt vagyis hát még mindig az, hogy a gép iszonyat módon belassult (be és kikapcsolás 10 perceket vett igénybe a szokásos 20-30 másodperc helyett), nem bír programokat megnyitni, majdnem használhatatlan.
A szervizben megállapították, hogy a SATA csatlakozom ment ki, rendeltek is egyet as ASUS-tól és 3 hét telefonálgatás után le is küldetek egy, de olyat, ami bele sem fért a gépbe. Miután nem voltam elégedett a termékkel és sajnos a szerviz sem talált más hivatalos forrást akitől be tudná szerezni az alkatrészt, vissza kaptam a gépem és maradat az e-bay.És itt kezdődik a kérdésem, találtam egy olyan alkatrészt, ami elvileg jó a gépembe, de mégsem ugyan az, ugyanis ezen 2 csatlakozó van (amibe a kábel megy), de az enyémen csak 1 darab van.
Mielőtt az eladót zaklatnám, szeretném kikérni a ti véleményeteket is, jó lehet ez a csatlakozó a gépembe, valamint azokat a "csavaranyákat" (nem biztos hogy ez a nevük), át lehet tenni a másik lapra??Köszi előre is a segítségeteket, és bocsi, hogy ilyen hosszan bírtam csak leírni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest