- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Poco F7
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
ElectroFM #12059 üzenetére
Hali !
Egyszer nekem is volt hasonló problémám:
asztali gépem egy Samsung HD LCD-tv használtam HDMI vel (HD7750-ről). Próbára jött LG FULL HD tv és arra kötöttem , ment tökéletesen stb, majd visszatettem a régi HD tv-m re és nem volt kép sehogy sem. Nem is érzékelte.Attól féltem, hogy kapott egy "pofont" a ki-be huzogatástól menet közben a vidkari és elszállt a HDMI kimenete.
Utána rákötöttem egy másik LG Full HD tv-re és volt kép. Gyorsan visszább vettem a felbontását és afrissítését a vidkarinak és rátettem a régi HD tv-mre. Így már volt azon is kép.
Javaslatom:
Állítsd lentebb a vidkari felbontását ill frissítését. Lehet, hogy a tv-ből nem tudja kiolvasni az adatait és ilyenkor neked kell hozzáállítani, mivel a tv-d nem fogja megjeleníteni azt a képfelbontást v frissítést amit nem támogat.
Ezután próbáld rákötni a tv-t. Ha így sem menne akkor hagyd rajta a tv-t és kapcsold ki (esetleg húzd ki a konnektorból is) majd kapcsold be a tv-t, hátha akkor feléled érzékeli a notid jelenlétét. Vagy hagyd a tv-t bekapcsolva a notit kapcsold ki és be. Ha így sem akkor már csak az maradt, hogy mind a kettőt hagyd bekapcsolva és húzd ki várj egy kicsit majd dugd vissza a HDMI kábelt.
Kicsit meg kell őket piszkálni, hogy beinduljanak, nem fog mindig pöccre beindulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- Eladó MacBook Air A1466 i5 / 4GB / 128GB SSD
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest