- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
Sziasztok,
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem egy Acer notebookot meg egy cross-linked kábelt, és egyszerűen nem tudom öszehozni az asztali gépem és a noti között a hálózati kapcsolatot. Még szerencse, hogy a szomszéd kódolás nélkül nyomja a WiFit, mer így tudok egyszerre segítséet kérni és szerelni. Ha valakinek van valami ötlete, az ossza már meg velem, mert nekem semmi. Eddig másokkal soha nem volt ilyen bajom, futtattuk mindkét gépen a Hálozat...varázslót 1-1 restratr ésment, most az asztali látja mindkét gépet, de nem tud mit kezdeni a kapcsolattal, a noti meg semmit nem lát. Az asztalin Xp Prof, a notin Xp Home vn, de szerintem ez semmit nem jelent.
Előre is köszi.
Sürgős lenne.
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Mozgásban a Solo Leveling: Arise Overdrive
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest