Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
Sziasztok,
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem egy Acer notebookot meg egy cross-linked kábelt, és egyszerűen nem tudom öszehozni az asztali gépem és a noti között a hálózati kapcsolatot. Még szerencse, hogy a szomszéd kódolás nélkül nyomja a WiFit, mer így tudok egyszerre segítséet kérni és szerelni. Ha valakinek van valami ötlete, az ossza már meg velem, mert nekem semmi. Eddig másokkal soha nem volt ilyen bajom, futtattuk mindkét gépen a Hálozat...varázslót 1-1 restratr ésment, most az asztali látja mindkét gépet, de nem tud mit kezdeni a kapcsolattal, a noti meg semmit nem lát. Az asztalin Xp Prof, a notin Xp Home vn, de szerintem ez semmit nem jelent.
Előre is köszi.
Sürgős lenne.
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Nintendo Switch
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest