- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
lapiszol #261 üzenetére
600MHz=6*100MHz a 400-as FSB-jű PM735-nél (a régebbi dothan - enyém most ilyen)
800MHz=6×133MHz az 533-as FSB-jű PM740-nél (az újabb dothan - a tiéd ilyen).
Tehát a hiba nem a Te készülékedben van, megnyugodhatsz.
Én a default értékeknél kicsit feljebb toltam a speedstep ''nyugalmi'' tartományát, és némi késleltetést is állítottam. Így valószínűleg kicsit lassabb a gépem, mert kevésbé hevesen kapcsolgat fel a speedstep, és könnyebben alább adja. Aztán, hogy kinek mi fekszik, az egyéni ízlés kérdése. -
sssent
senior tag
válasz
lapiszol #258 üzenetére
Ha a cpu terhelés magasabb, mint ''max'', akkor felkapcsol a következő szorzóra, amíg lehet. Ha a tehelés ''min'' alá megy, akkor visszakapcsol az előző szorzóra, amíg lehet. Mellette a delay értékek értelemszerűen türelmi időt jelentenek, amíg terheléstől függetlenül még nem nyúl hozzá a szorzókhoz. Ezzel az ilyen kis tüskeszerű felkapcsolgatások kivédhetők, szerintem hasznos.
Az nhc szerintem nem lassítja érezhetően a gépet, már csak azért sem, mert az alap cpu terhelés 600MHz-en nálam 1-5% a háttérben millió programmal (köztük nhc, iis, sql szerver stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest