- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nabenny.u5i
csendes tag
válasz
nabenny.u5i #2 üzenetére
köszi szépen a segitséget, iámádtam szakértökkel dolgozni, ennyire sohatöbbé nebuzogjatok mert nemtudok választani a millió lehetőség közül
imádlak titeket
-
nabenny.u5i
csendes tag
ja, és a 9est nyomja a gép, állandóan, ha ír nekem face-n, televan kilencessel.. mert tud írni, sok gomb megy, de néhány nem, a kilences sem, csak magától ír be elég sokat. Tényleg fontoslenne, ő németországba lakik, mi itt vettük a gépet és küldtük el neki, mert az előző meghalt
mostmeg ez. igazán szerencsés szitu
-
nabenny.u5i
csendes tag
Kedves Prohardveresek !
A segitségeteket kérem, picit gáz van... nemrég vettünk a nővéremnek egy VAIO netbookot.
Egész jó kis gép(nek tartottuk), de most, durván 1 hét elteltével a billentyűzet szívózik. A hiba az, hogy több getű fogja magát, és nemműködik, csakhogy aztán két perc mulva megint működjön, ámde akkor egy másik gombocska megy ki... nemnagyon értem mi lehet a gáz, ámde a megoldás sürgős, előre is nagyonszépen köszönök bármilyen segitséget ! A neten semmit nemtaláltam ezzel kapcsolatban, a chipset drivert frissitettük, hátha megy... lehet, hogy off a téma, igazából itt kezdő vagyok és nagyon kell a segítségKöszi
Ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest