- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toto2700reg #1160 üzenetére
Újat kapok ? Inkább ipari hulladékot(FUSi)
Igen a Hp jobb 140k.-ért.....az 15k.-val jobb. és ha elolvasod, odaírtam,hogy +/-5k. -
válasz
toto2700reg #1150 üzenetére
Ne haragudj,de ez egy nagyon jó gép....80k.-ért rosszabakat árulnak....Csak hangsúlyozni tudom....Attól,hogy eladtál egy notit az még nem jelenti azt ,hogy tisztában vagy az aárakkal....www.teszvesz.hu , usanotebook.hu , stb.stb. Nézz körül a piacon, és utána árazz...
-
válasz
toto2700reg #1139 üzenetére
Azért kérlek maradjunk a realitásnál....
majdnem egy kutya majd 130k.-ért
Itt egy jó acer
Ezek is tanúsítják,hogy a fenti laptop 140-150k.-t nem ér. -
Szia!
Igen,ahogy írod....a név nagyon leviszi az árát. 140-150k.-ért már nevesebb darabokat adnak. Ha gyorsan el kell adni,akkor add el annyiért amennyit írtam,de ha nem kell gyorsan a pénz,akkor szerintem is az a legjobb ha megtartod. Egy szubjektív vélemény: Én se szívesen vennék kevésbé neves darabokat, ezzel nem minősítem a tiédet,de vannak előítéleteim.
-
Oh...most veszem észre,hogy rákontráztál az előzőekre is....azért alulárazni nem kell...javaslom nézz körül az új,és használt noti piacon,és utána beszélünk....
-
válasz
toto2700reg #1126 üzenetére
Szia!
Egy kicsit rácáfolnék arra amit mondtál, ill. írtál. Az árral egyetértek 85k. De azért azt is vedd figyelembe,hogy mennyi mindent ad még hozzá....azok tuti megérnek 10k.-t....Egy tápegység min. 4k., az egér olyann 2k., táska olyan 3k., meg a másik tápegység olyan 3k. ha jól számolok ez olyan 11k. Így még mindíg 95k.
Azzal egyetértek,hogy a Fusi nem jó márka,de mégis van aki megveszi őket,ha nem tönkre menne a cég....De még ahogy látom nem szántek meg.
Az pedig,hogy ki vesz új laptopot,mert mindenki újat akar?
Érdekes....Neked megvette valaki a gépedet?????
Ahogy olvasom a válasz igen lenne, ergo kell valakinek még új gép....U.i:utolsó árnak 95k.-t írtam ,ha visszaolvasol....
Azért köszi,hogy írtál....
Üdv!
Bela5 -
válasz
Thunderzolee #1103 üzenetére
95-105k.
-
-
-
Alkalmi vétel....
-
-
válasz
Sick Boy #1057 üzenetére
Szia!
Ez a topik mint mondtam nem igazán-e céllal jött létre,de azért megpróbálok segíteni. Ahogy szétnéztem a piacon,azt láttam,hogy a te procid(lehet nem jól árazom,mert ebben nem vagyok nagyon járatos,nah jó,egy picit mégis
) olyan 8-10k.
Igaz ez egy lejárt hírdetés,de ő pont ezt kereste....Lehet még kell neki egy... Link
-
válasz
Törökbörtön #1023 üzenetére
Tegnap még megnyitotta,sajnálom...Itt 105k.
-
válasz
Törökbörtön #1021 üzenetére
Ha eladod annyiért,amennyi ér, akkor senki nem veszi meg...
Itt 105k.-ért
adják...Ha te felnyomod az árát, senki nem veszi meg....Vagy javaslom még,hogy várj vele,de akkor meg tényleg ennyit fog érni.
Mint piacos topik általában nem azt mondom,hogy mennyit ér,hanem,hogy mennyiért lehet eladni,szerintem ennyiért. -
válasz
Törökbörtön #1018 üzenetére
Legyen olyan 100-115k.
-
válasz
korpicschess #1016 üzenetére
2éve lehetett annyi,de most olyan 60k.
-
válasz
Törökbörtön #1014 üzenetére
sztem olyan 100k.
-
válasz
DarthGerilla #1009 üzenetére
Kb. igen.Egy pár ezret még mehetsz feljebb, de 40k. mint mondtam már sok.
-
válasz
DarthGerilla #1007 üzenetére
Szia!
Ez egy irodai célokra szánt gép volt még akkor...35-40k.(A negyven k. már kicsit sok szerintem)
-
válasz
neo74OSX #1004 üzenetére
Szia!
Olyan 50-60k. között.Egy kijelzőcsre olyan 20-25k.,bár már 30k.-t is láttam a számlán. Érdeklődj utána. Legyen az ára: A kijelzőcsre+valamennyi=max 70-80k.
Kicsit érthetően...A kijelzőcserével együtt legyen 70-80k.
Bár szerintem nem egy felbontott laptop már nem teljesértékű,de ez csak egy magánvélemény. Szerintem ennyit ér. De ne nagyon menj fel az árban,mert nem nagyon fogják megvenni. -
válasz
Törökbörtön #998 üzenetére
Ha tényleg ennyire jó,akkor 100-110k.
-
válasz
Gaaabeeesz #983 üzenetére
Nem is kell...Csak itt mi arra keressük a választ,hogy mennyiért lehet eladni.....Erre kell rájönni...
-
Kedves Lajko!
Úgy gondolom ,nem vagy tisztában azzal,hogy mi mennyit ér. Minek van árcsökkentő,és növelő hatása. Ebben az esetben egy megbízható acerről volt szó. Abban leginkább volt Blue ray, és nem az a jó,hogy most milyen a képe, hanem az,hogy azon még volt gari, a toshibán nincs. Ergo az Acer összetétele sokkal jobb volt mint a toshibáé.És még egy indok: Az magyar billentyűzetes, ez meg olasz, Teljes értéküen lehet használni?! az kétlem. Tudod ha nem vagy tisztában,hogy kell árazni akkor inkább ne tedd, vagy legalább ne kérdőjelezz meg.
U.t. Nem kell a hozzászólásomon megsértődni,nem annak szántam.Hanem csak meg akartam védeni a hozzászólásomat.
Üdv!
Bela5 -
válasz
Törökbörtön #972 üzenetére
Szia!
Akkor legyen inkább 105k. 110k. már sok lenne tényleg.
-
válasz
Törökbörtön #970 üzenetére
Szia!
Juhéjjj, végre egy acer.... Először,ha megengeded azt áraznám be...Amint leírod szép állapotban van,,,én olyan 75-80k.-t mondok.
A második már tényleg 90k. -
Sziasztok!
Látom nem vagytok biztosak abban a + - 5k.-ban.,..Szerintem ez a gép nem olyan rossz mint mondjátok...A külsejére kellene egy skin matrica, le kellene polírozni,és jó is lenne, szerintem 50-55között van.U.t:Akartam írni előbb is ,csak valami probléma folytán állandóan ledobott az oldal, nem tudtam belépni.
-
válasz
Gaaabeeesz #960 üzenetére
Igen kb...Lajko barátunk felvilágosítása után
-
válasz
Gaaabeeesz #955 üzenetére
Tekintve ,hogy ilyen mini
, szerintem olyan ....120k. 125k. de hardveraprón láttam már olyat,hogy ezt a fajtát 95k.ért adták el.
-
Sziasztok!
Mit látjátok eltűntem e hétvégére, de most itt vagyok....
Lajkonak igazat adok,és köszönöm a HSZ-t amit írt (944) a ramos dologban.De a noti szerintem (FUSI) olyan 60k.-ér. A FUSI nem egy jó márka,és ennek a linken lévőnek az összetétele sem valami jó. Így én olyan 60k.-t mondok. Am,ha a ramon vitázunk javaslom,hogy nézzetek szét a fórumon,és keressetek ehez illő topicot, ez piaci téma, de nem laptop beárazáshoz tartozik. -
Lajko meglátása helyes. Az alábbi felsorolt hirdetésekben adnak a géphez egy csomó mindent. ezt fel kell számolni. De csak úgy add hozzá,hanem számold be az árba,és mond azt,hogy ajándék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest