-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
gabikeri1989 #9654 üzenetére
Minimum 150k mert az ujjlenyomat olvasó sokat ér.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
gabikeri1989 #9641 üzenetére
Egy újabb ujjlenyomat olvasós masina. Nem értek annyira hozzá így csak viszonyítok. Mivel az előző 190k volt de a tiednek kicsit rosszabb a specije így a tied kb 170k-160k-t ér.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Giovanny #9636 üzenetére
Még életemben nem halottam erről a laptopról, de speci alapján olyan 90k-70k közöttire sacolom. Bár az jó, hogy még garis, és mivel van rajta ujjlenyomat olvasó így nem tudok árat mondani, nem tudom milyen értéke van egy ujjlenyomat olvasónak a laptopban. Szval sajnos ezt nem tudom beárazni.
Szerk: Most utánaolvasva olyan 190k-180k-t ér.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Egyed Egon #9597 üzenetére
Szerintem olyan 80k-70k közötti ára lehet egy ilyennek bár láttam egyet 95k-ért is ajánlatos meghirdetni 90k-ért hátha elviszik, de ha nem akkor max lejjebb viszed.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Szabolcs90 #9590 üzenetére
Olyan 150k-130k-ra becsülném. Érdemes meghirdetni 140k-ért. Jó kis laptop és még garanciás is.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
panpeter92 #9580 üzenetére
Hasonló MSI laptopom van csak ez jobb. 70k-60k között van az ára.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
biznisz_man #9579 üzenetére
Eredeti ára olyan 140k lehet, Mivel használt de még van rajta gari olyan 110k-100k közötti értéket adnék neki.
Ha el akarod adni akkor 110k-ért hirdesd meg. Lehet nem fog elkelni akkor kicsit csökkentsd. de 95k alá nem ajánlott menni. -
PumpkinSeed
addikt
válasz
DCI_market #9549 üzenetére
Újonnan 160k-t érne használtan szerintem kevesebbet, nincs rajta gari, így nehezebb jó áron eladni. 110k-t mondanék mert 150k-ért lehet kapnak hasonló spec-el rendelkezőket garisan. Én feltenném a helyedben 120k-ért és ha nem viszik majd lejjebb viszed.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
zsolti1902 #9548 üzenetére
Nem hinném, hogy a Black Ops 2 olyan nagy játékélményt adott volna erről a gépről, de olyan 60k-65k-nál nem adnék többet érte. Gondolom meg akarod vásárolni és azért kérded, szerintem 60k-nál ne adj többet érte. Bár előny az eredeti Windows rajta.
-
PumpkinSeed
addikt
Ez a laptop anno (lehet még most is), 200k-ért vesztegették a boltokban, szerintem ma már nem ér annyit, itt HA-n láttam 120-ért is, ajánlom neked, hogy olyan 115-kért hirdesd meg. Ha nem viszik, csökkentheted, ha úgy nézzük, akkor 150-ért lehet már újonnan is kapnak egy hasonlót (nem samsungot, de ilyen specekkel), így annak tekintetében kell nézni az árát.
-
PumpkinSeed
addikt
-
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
zerocontrol #9535 üzenetére
Ilyen problémával szerintem nem sokan adnának többet, és ha javíthatatlan akkor szerintem reális ár érte. Érdemes eladni, mert nem biztos, hogy lesz jobb ajánlat érte. Bár érdemes megkérdezni a 15k-t. De ha nem megy bele akkor nem érdemes vitatkozni.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
ducducduc #9534 üzenetére
Az első laptop újonnan az ára 120k körül mozoghat vagyis én ezt láttam, bár spec alapján meghirdetném 50k-ért, de a két operációs rendszer miatt lehet elkérnék érte 65k-t is. Ajánlom, hogy hirdesd meg 75k-ért és ha nem kell akkor csökkentsd. Minimum árat nem tudok mondani, hasonló configal rendelkező laptopot árulok én is.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
bazsy1981 #9533 üzenetére
Mivel tényleg nem mai a laptop, így az ára alacsony lesz, de előnye, hogy vannak benne új dolgok. HA-n találsz 35k-ért. De mivel a tiedben vannak új dolgok így azt ajánlom hirdesd meg 45k-ért, és ha nem viszik vidd le az árat, minimum 28k. Ez alatt már nem érné meg eladni hanem inkább megtartani érdemes.
-
PumpkinSeed
addikt
Ha úgy nézzük ugyanez a laptop HA-n max 100-ért van meghirdetve a 6GB RAM-al lehet többet ér, és ha ez alig használt én megmerném hirdetni 110k-ért is. De mivel az emberek mindig az olcsóbbat szeretnék megvásárolni ezért lehet lejjebb kell majd menned, de mivel ez egy jó laptop nem ajánlatos 80k alá menni.
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
balazs022 #9453 üzenetére
A 2. laptopot újonnan nem tudom mennyit érne, de megnéztem két fajtáját amelyeknél találtam egy nem i-s procisat hanem B940-es ami 125k és egy i5-st ami 175k, ezek alapján a tied újonnan 160k-150k között lehetett. Nem tudom mennyit használtad, de 140k-val hirdetném meg és ha nem viszik 120ig lemennék.
Az 1. laptopot nem ismerem. De speci-je jobban néz ki a 2.-nál és előny, hogy Win8 van rajta, ha eredeti a Win8 rajta akkor 170-ért hirdetném meg és ha nem viszik 140ig lemennék.
-
PumpkinSeed
addikt
Erre mondanék egy 290k-260k-as ajánlatot, jó laptop, bár az eredeti 335k-s árából veszít egy keveset azért mert használt. Én meghirdetném 300k-ért és ha esetlegesen nem vinnék lemennék minimum 280k-ig.
A másik laptopnak nem találtam eredeti árat, de egy olyan 250k-230k-ra becsülném esetleg SSD-vel 280k. Viszont ha tudnék eredeti árat jobban menne az árazása. Én 250k-ért hirdetném meg és minimum a 220k. Viszont az i5-s változata 182k-ért van fent HA-n.
-
PumpkinSeed
addikt
Ez a laptop mennyit érne, ha a belső hűtés teljesen új lenne?
-
PumpkinSeed
addikt
Van egy MSI CX600-as ~3 éves laptopom. Védő fólia van a tetején és most nemrég vettem bele egy WD vinyót ami 320GB-os. Karcmentes és óvott állapotban volt, a space kicsit elkopott, de az csak vízszintbe nézve látszik felülről nézve nem. Semmi hibája nincs csak újítás miatt adnám el. Mennyit ér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest