- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Mivel az árazás szubjektív, így mi se tudunk kőbevésett árat mondani, mi csak véleményeket mondunk, és azért árazunk legtöbbször ketten, hogy több vélemény legyen. Most például, ha én mondok egy 110k-s árat valamire Dell XPS pedig egy 90k-s árat akkor lehet, hogy még aznap el is megy 110k-ért, de lehet, hogy 90k-ért se nagyon akarják elvinni. Ez ugyan így van fordítva, keresztbe, átlósan nézve is a dolgot.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
conanabarbár #10547 üzenetére
Kicsit jobban utánanézve:
Chipset: SiS M661MX
CPU: Az Intel Celeron M-ek közül vagy a 370, vagy a 380 vagy nagyobb. (Viszont arról nem találtam semmit, hogy AMD lenne-e benne.)
Telepített memória:256MB vagy 512MB DDR333 (Ami nem DDR3 - 1066Mhz hanem DDR1 166Mhz)
Maximális képernyő felbontás: 1280x800
VGA: Integrált 64MB-sEzek a leglényegesebbek. Csak ezeket írtam ki a többit megtalálod az Acer oldalán, ezenkívül még másik oldalakat is megnéztem. Igény szerint azokat is belinkelem.
Fenn áll az, hogy tévedek, ebben az esetben kérlek mellékeld a számítógép specifikációját mutató programokat. (CPU-Z, GPU-Z)
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
conanabarbár #10547 üzenetére
Ha a Win7 redeti akkor olyan 60k-55k, ha nem akkor olyan 50k körül.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Tomibácsi87 #10504 üzenetére
Ez eléggé leamortizált laptop. olyan 50k-40k között lehet, de amiatt, hogy kikapcsol, hát nem válik a laptop előnyére. Bár lehet, hogy egy hozzáértő megveszi 45k-ért mert javítani tudja.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
INFINITYzz #10477 üzenetére
Sok vagy kevés?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
INFINITYzz #10474 üzenetére
65k-60k között.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
conanabarbár #10468 üzenetére
Olyan 60k-50k között lehet.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
INFINITYzz #10438 üzenetére
30k körül lehet de ebbe nem vagyok biztos.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
INFINITYzz #10437 üzenetére
Ez olyan 65k-55k között.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
szaboattila1 #10435 üzenetére
ASUS K-series, amivel az a baj, hogy az okosak általában óva intenek, hogy K-szériás ASUS-ok nem a legjobbak, de jó áron adva minden elkel. Elég jó specifikációkkal rendelkezik, bár nem értem ebbe a modelbe miért nem egy erősebb procit raktak. Na de itt egy ár rá: Olyan 170k-160k körül van használtan.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
PumpkinSeed #10412 üzenetére
140k körüli értéket képvisel ez a jó kis Lenovo masina, tisztelem és megbecsülöm a Lenovokat, mert nagyon jó laptopokat gyártanak.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
blasemarzo #10406 üzenetére
35k-30k között lehet az ára.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
conanabarbár #10395 üzenetére
100k-90k között. Előnye, hogy van integrált és dedikált VGA is.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
conanabarbár #10392 üzenetére
70k-60k közötti értéket képvisel szerintem.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
N-vidi-A #10376 üzenetére
Jó kis laptop, specije is jó egy 13,3'-hoz képest, bár Samsung, és nem vagyok fajgyűlölő, de nem halottam még jót Samsung laptopról, bár az tény, hogy a képi megjelenítésben ők a királyok, de ez a laptop olyan 110k-t ér szerintem, bár érdemes lenne Dell XPS válaszát megvárni, mert ebbe nem vagyok biztos.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Laslie #10373 üzenetére
Megfigyeltem, hogy a specifikációnál amit te küldtél nem volt feltüntetve a processzor (semmi utalás arra, hogy egyáltalán lenne benne) ami az árát nagyban befolyásolja, viszont egy kis turkálás után meglett, hogy egy 2Ghz-es Celeron van benne. Így olyan 35k-30k közöttire saccolom.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
skylinelaca #10372 üzenetére
+1
A WOt jó játék, és ténylegesen elbírja a kisebb játékokat ill kis grafikára kapcsolható játékokat.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
skylinelaca #10370 üzenetére
Ez alapjában véve egy mostani gyenge laptop, ami nem azt jeleni, hogy teljesen hulladék specifikáció alapján, netezésre alkalmas, persze ilyen hibák mellett nem. Egy olyan 15k-10k között szerintem odaadhatod neki, ha úgy nézzük akkor annyiért meg is éri és ha még fizet bele akkor lesz egy netezős laptopja ami talán gyengébb játékokat is visz.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
INFINITYzz #10291 üzenetére
Újonnan olyan 160k lehet az ára, bár annyiért már kapsz jobbat is. Ha laptopot szeretnél vásárolni itt egy topic, viszont használtan olyan 120k-110k-t ér.
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
lasarus1988 #10229 üzenetére
Nagyon jó kis laptop, és úgy látom ma ezek a jó laptopok jellemzik a topicot, hisz eddig csak ilyeneket áreztam be. Na de akkor most az ár. Eredeti Win7 - el olyan 210k-195k között van az ára. Sajnos többért nem biztos, hogy elviszik. Bár a bolti ára 230k, de az a 20k a legminimumabb amit ilyen esetben el kell viselni.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Spanish007 #10227 üzenetére
1. 125k-115k körül van az ára. Mellesleg nagyon szép laptop.
2. 185k-175k között. Ennyiért biztos elmegy, főleg ha tényleges használat nem történt.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
vlcsko82 #10197 üzenetére
Nem mondanám, hogy túl sok információt írtál a laptopról
, na de én keresgéltem. Ha minden igaz akkor újonnan olyan 200k körüli értékkel bír. Mivel semmi hibát nem írtál így feltételezem, hogy hibátlan, azt se írtad le, hogy mennyi idős, de mivel van 2 év gari rajta gondolom fiatal. Ez így összeségben olyan 180k-t érhet, de ha jobban megnézed, HA-n ennyiért már i7-eset kapsz. Ajánlom, hogy máshol hirdesd, meg ahol kevesebb a hozzáértő, vagy írj róla kicsit több információt.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
demerion #10160 üzenetére
120k-110k, de ebben nem vagyok biztos, mert néztem róla részletes specifikációt, van benne egy négymagos 1,5k-s proci ami húzható 2,4k-ig. Ehhez van egy dual VGA 3GB-al. Valahogy ez így összeférhetetlen volt számomra. Szerintem ez a VGA túl erős hozzá. De ez szubjektív, az árat nem nagyon befolyásolja.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
#42431471 #10155 üzenetére
Szerintem az 50k túl sok érte, ha azt nézed csak, hogy a VGA rossz benne, nem tudom mi a hibája, de az, hogy 1 db túrórudiba kerül nagy hibát jelöl. Egy VGA javítás pedig elég drága. Viszont, ha nincs VGA egy laptopban akkor az használhatatlan. Persze, ha van integrált akkor még úgy. Egy olyan 30k35k-t ér szerintem.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Router #10137 üzenetére
A piaci árát nem nehéz megnézni, megnézel pár oldalt ahol meg lehet vásárolni és megnézed az átlagukat.
Viszont ha használtak és nem újak akkor viszont annál kevesebbet érnek.
1. Ez így olyan 55k körüli értéket képvisel a használt piacon.2. Gondolom ebben a laptopban cseréltél processzort, mert ha jól tudom az eredeti processzor T5*** -ös szériás. De viszont ez egy elég jó processzor, jobb mint ami benne volt. Még pozitívum a kijelzőméret. Nem sok laptop van ilyen nagy felbontáson. Szerintem ér olyan 95k-85k között. De érdemesebb lenne 100k-ért hirdetni, és ha nem megy akkor lejjebb viszed az árát.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
bolvar #10135 üzenetére
Úgy látom 158k-ért hirdeti, most ez függ attól, hogy a laptop új-e, mert ha megnézzük egy ilyen laptopot már újonnan megkapod maximum 169k-ért amihez jár garancia de én láttam 159k-ért is garanciásat. Szval erősen függ, hogy új-e a laptop. Ha új akkor 155k-ért adhatja, azért mert nincs gari rajta. Ha új és van gari rajta mehet 165k-ért mert elmegy majd. De ha használt akkor csak 140k-t ér.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Options #10132 üzenetére
1. A Toshiba laptopoknál gyakori, hogy melegednek, viszont az SD kártyát egyszerű kioperálni. Két adapter felesleges hozzá, mert nem dob többet az árán. Így olyan 90k-80k-t ér.
2. Linux általában úgy dolgozik, hogy saját adatbázisa van a driverekhez, és rendszer telepítésnél ezeket a kernelbe teszi bele, viszont kernelek frissítésével lehet, hogy lesz hang. Viszont ez egy elég gyenge laptop, így max olyan 30k-t kaphatsz érte.
3. Ez már inkább ereklye, szerintem jobban jársz ha megtartod, mert 5k-nál alig ha ér többet. Azon kívül, hogy nem ér sokat, még nem is biztos, hogy megveszik.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
csabyka666 #10131 üzenetére
85k-75k között.
Bár jó maga a laptop nincs hibája, de régi, és 80-ért már esélyes, hogy kapnak egy ugyanilyen speci-vel rendelkezőt. -
PumpkinSeed
addikt
válasz
INFINITYzz #10116 üzenetére
Boldog 1. születésnapot itt a PH-n.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
INFINITYzz #10097 üzenetére
Egy Macbook újonnan nagyon sok pénzbe kerül, de szerintem ez a lapos olyan 60k körüli értékel bír, és ebbe erősen beleszámítottam azt, hogy rajta van a világ leghíresebb logója, szval nem biztos, hogy elkel ennyiért. Az a baj, hogy nem biztos, hogy megfizetik ezt a logót rajta. Ennyiért jobb laptopot kapnak még ha rosszabb a minősége is.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Petyb00 #10094 üzenetére
Sajnos nem merek biztos árat mondani, semmit nem tudok erről a laposról, és fél óra keresgélés után se találtam meg azt az információt ami nekem szükséges. Specifikáció alapján 170k-160k között jósolom. Boltokban természetesen nem ilyen olcsó. Ajánlom hirdesd meg máshol is ahol kevesebb a hozzáértő szem.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
birdyke33 #10066 üzenetére
Sok az előnye. Fólia, 100%-os aksi, megkímélt állapot. Szerintem jó esélye van ennek a laptopnak a vetélytársakkal szemben. Én olyan 85k-80k közöttire jósolom. De érdemes meghirdetni 90k-ért mert tényleg jó állapotban van. Viszont, ha a Win7 eredeti rajta akkor akkor még 95k-ért is meghirdetheted.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
zsolthudak92 #10065 üzenetére
Ilyen hibák mellett nem kaphatsz érte sokat. Egy venti csere költséges dolog (tudom mert nekem most 25k-t kell kiperkálnom érte). Viszont még így is ér valamit a gép mert egy jó gép. Meghirdetném 65k-ért és ha nem viszik akkor add olcsóban.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
nooooorb #10064 üzenetére
Nagy keresgélés után megtaláltam a hivatalos ÚJ! árát. Ezt 250 dollár(57k Ft). De viszont szerintem ennyit nem ér. Ha viszont nem használtad, csak állt a polcon akkor nyugodtan elkérhetsz érte 45k-40k-t. Ha használtad, mivel minden használatnál romlanak a tárgyak akármiről is legyen szó, akkor 35k-30k.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Pucher #10063 üzenetére
Ha jól tudom, akkor ez egy LED kijelzős laptop. Ami feltolja az árát. Így ér 95k-90k-t. Bár HA-n most csak egy van ami 110k-ért van de ott van garancia a laptopon. Ami előny. Ettől függetlenül hirdesd meg 100k-ért, és ha nem viszik akkor vidd le az árát. Ha nem sürgős akkor érdemes várni a jó ajánlatra, szinte mindennap látom ezt a laptopot, és tényleg jó kis laptop.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Kewin012 #10062 üzenetére
Ezt a laptop kb olyan 75k-65k között lehet beárazni. HA-n nagyon lent van az ára, ezért ajánlanám, hogy 70k-ért hirdesd meg, de mivel német a bill. ezért nem fogják elvinni. 60k-t ha kapsz érte. De viszont egy bill. csere se érné meg, mert az csak veszteséggel jönne vissza.
-
PumpkinSeed
addikt
Mennyit ér vadonat új WD Green 320gb vinyóval és új hűtőrendszerrel? Semmi baja nincs mert amit rossz volt azt megcsináltam. (Venti,HDD) A tetején 3 évig végig védőmatrica volt. Teljesen karcmentes. A touchpad kopott fényesre ami felülről nézve hibátlan viszintben nézve látszódik, hogy fényes.
-
PumpkinSeed
addikt
Örülök, hogy tudtam segíteni.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Balázs1986 #9682 üzenetére
Olyan 50k körüli az ára sztem. Bár ajánlom, hogy hirdesd meg 60k-ért hátha elviszi valaki. De ha 1 hét alatt nem megy el akkor vidd le 50k-ra.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
ducducduc #9681 üzenetére
1. A piaci ára olyan 190k-180k között lehet mivel az új laptopok relatíve drágák.
2. Ez olyan 200k-190k között lehet, és szerintem ez a jobb, de ez szubjektív, szerintem az Intel procik sokkal jobbak. Úgy vagyok vele, hogy az AMD-k nem laptopokba valók, tudom vannak jó laptop processzoraik de én nem kedvelem őket.Remélem megfelelőek az árak.
-
PumpkinSeed
addikt
Hát a javítás árát biztos, hogy nem tudod teljes mértékben visszaszerezni az eladással. De viszont ez alapjában jó laptop. Ez esetben tanácstalan vagyok, hogy megcsináltasd-e vagy ne. Én készítenék először egy igényfelmérést, hogy meghirdeted 100k-90k között a hibák kijavítása nélkül, és mellette meghirdeted úgy, hogy a hibák ki vannak javítva, csak írd bele a hirdetésbe, hogy igényfelmérés. Kijavítva olyan 145k-140k között lehet az ára.
-
PumpkinSeed
addikt
Nem tudom, ez egy asztali PC egy laptop topicban.Ez a te topicod.
Elnézést elnéztem.
Olyan 4k-5k között alkatrésznek sztem jó.
-
PumpkinSeed
addikt
Aksi nélkül is eladható egy laptop de viszont akkor nem a legfontosabb funkcióját látja el ami a hordozhatóság. Vannak bizonyos vevők akik azért vesznek laptopot, hogy otthon ne a nagy gépházat keljen hallgatniuk. Mivel egy új aksi általában 10k körül vagy afölött szokott lenni akkor ezzel az aksival ami benne van ér olyan 85k-83k-t aksi nélkül (ha már teljesen meghalt) 80k-75k között.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Perfectrush #9665 üzenetére
Újonnan olyan 260k körül lehetett ha jól tudom, nagyon jó laptop olyan 190k-180k között hirdesd meg.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
gabikeri1989 #9670 üzenetére
Szerintem ha valakinek kell az ujjlenyomat olvasó akkor az ki is fizeti érte azt a pénzt. Csak az a baj, hogy nem sok mindenkinek kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged