- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Nabu
aktív tag
OK köszi tegnap este (éjjel) teszteltem az általam talált progit és nagyon tuti bebootolt flopirol és bootos dvd készített ghostolás közben hight tömörítéssel elég rövid idön belül!
Visszaállítás meg csak annyi volt hogy dvdről(RW) bootoltam és csinált szinte mindent magától iszonyat mennyivel JOBB a Norton Ghost 2003 mint az utódaik!!!!!
Ma este megnézem az oldaladról letölthető változatot is!!!!! Köszi!
NAGYON JÓ AZ OLDALAD sok hasznos infót rejt, csak gratulálni tudok. Minden elismerésem!!!! -
Nabu
aktív tag
Norton Ghost csinál boot dvd-t?
Nekem van valami flopin amin ezek vannak:
-GHOST (mappa) benne GHOST.EXE
-IBMBIO.COM
-IBMDOS.COM
-MOUSE.COM
-MOUSE.INI
Ezzel tudok ghostolni? Azért kérdezem mert megszívtam a NG9-el! Ezzel addig nem próbálkoznék..
Valaki erősítsen meg hogy igen, vagy ha nem akkor legyenszíves küldjön emailen egy ilyen ghostolos flopit amivel tudok bootolni és tutira jó.
Nem akarok telepíteni fölöslegesen ha megoldható nélküle(jobban)!
Köszönöm!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest