- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
quailstorm #141 üzenetére
gugliztam egy keveset, és meglett a megoldás.
1. összes névjegy mentése memóriakártyára
2. összefűzni mindet egy VCF fájlba ( parancssorból copy *.vcf nevjegyek.vcf )
3. gmail címtárban importálni a nevjegyek.VCF fájlt
4. szinkronizálni a telefonnál - ez vár még rám
5. örülni -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Nokia telefonról váltok Androidra.
Belle FP2 -> Android 4.2
Hogyan tudom a 400 névjegyemet egyszerre átköltöztetni az androidos telóra?
Előre is köszönöm a segítségetek. -
quailstorm
nagyúr
-
Darkstile
csendes tag
Sziasztok.
Vettem nem olyan régen egy samsung galaxy s advance t és lefagy
Na most én azt hallottam hogy ha nem a 4.1.2 es android van rajta akkor nem fagyKérdésem. Hogyan lehetne "lebutitani"
a telefonomat -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Nokia PC Suite-tal gond nélkül le tudom a C1-en lévő adatokat (képek, emlékeztetők, személyek, stb.) menteni, és azt később egy C2-re feltölteni?
(A régi telót előbb le kell adnicsak utána adják ki az újat)
-
szandy21
újonc
sziasztok most vásároltam alcetel one touch 316 készüléket rádugtam usb-n keresztül a gépre de nem ismeri fel a gép mit tehetnék??????
-
moonie
újonc
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy LG Optimus L7 II telefonom van és hogy a géphez tudjak kapcsolódni le kell töltenem az LG PC Suite-ot. Le is töltöttem azzal nincs gond csak:
1. Van hogy nem akar csatlakozni a telefonom
2. Mikor kijelölöm hogy mit rakjak át (még ha csatlakozik is) áthúzom vagy átrakom nem rakja át pl. a zenéket. Azt írja ki, hogy 10 zenéből 20at nem rak át. Alul ott van hogy többi infó, rányomok és azt írja hogyhogy sérült a fájl vagy nem támogatott , pedig mp3 formátumú.Mi lehet a probléma? Kérlek segítsetek!
-
Mr.Lack
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Édesanyám Nokia E66 os telefonja beázott a gombokra nem reagál.
Biztonsági mentést szeretnék róla készíteni, de a PC suithoz nem csatlakozik, mert ahogy a gépre rádugom tárhely módban kapcsolódik, mivel a gombok nem működnek, nem is tudom átváltani pc suit módba...Előre is köszönöm a segítséget!
-
GerykO
aktív tag
Helló mindenki!
A problémám a következő nokia suite frissítés után állandóan kilép, mielőtt be tudnék jelentkezni, vagy csatlakoztatni tudnám a telefont. Ezt frissítés előtt csinálta egy ideig, de kb 2 hét után minden ok nélkül abbamaradt.
Most viszont SOS használnám, mit tegyek hogy ne lépjen ki magától az app.? -
mzso
veterán
Helló!
Beleütközött már valaki olyan problémába, hogy a Nokia Suite nem akarja rendesen visszaállítani a teljes mentést? Nálam a beállításokat és a naptárt/jegyzeteket nem tudja visszaállítani. Bár azt mondja minden renben ha mindent kipipáltam, ha viszont csak kérdéses dolgokat akkor hibát ad.... -
G.FeT
tag
-
G.FeT
tag
Üdv!
Ismét problémába ütköztem, ezúttal a Samsung PC Studio 3-mal. Áthelyeztem egy halom SMS-t a gépre egy U600-ról, de visszatenni nem engedi. Ez miért van? Esetleg lehet valami írásvédelem a telefonon? Please help me!
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Szabo Mark01 #126 üzenetére
-
Szabo Mark01
csendes tag
Helló nekem az a problémám hogy a PC suit nem ismeri fel a telefonom pedig a driver is fenn van :S LG GT 540 és az LG MOBE UPTADE se ismseri fel és így nem tudok frissíteni szoftvert
a telefonon ki van kapcsolva a PC suit mód..hogy lehet be kapcsolni ??
-
G.FeT
tag
Szevasztok!
Újabb problémába ütköztem. Az alany egy Nokia 2323 classic, ezt a készüléket elvben kezeli a Nokia PC Suite? Nekem nem nagyon akar összejönni, Bluetooth-on párosítva van, a listában meg is jelenik, de nem enged továbblépni, mondván hogy "A telefont csatlakoztatni és engedélyezni kell". Namármost én előtte párosítottam, szóval nem tudom, miért nem engedi. Valami javaslat?
-
Visormail
addikt
válasz
oregcsóka #116 üzenetére
Hello most Excell 2007-el fogom elmondani hogy kell. Az adatok fülön az első részben (külső adatok átvétele) a szövegből gombra klikkelsz, itt nyitod meg a csv fájlt.
Megjelenik a szövegbeolvasó varázsló amiben: tagolt (pontosvessző stb), tovább.
A határoló jeleknél kipipálod azt amivel el van választva (nem tudom mire gondolsz duplavessző néven) és ha eltaláltad akkor egyből megjelenik alatta a megtekintés részben hogy táblázat lett belőle, tovább.
Ha nem kell minden oszlop akkor amit ki akarsz szedni arra ráklikkelsz és felül benyomod hogy az oszlop kihagyása, befejezés. -
Punkyúr
csendes tag
Üdv. S.O.S. segítsége kérek..
Vettem használtan egy Nokia N 73-at. Az elözö tuljnál működött a kapcsolat a PC-vel PC-SUIT nevü progival. Nálam nem. A telefon érzékeli,h csatlakoztatom,de a sem a suit,sem a pc. Ha adattárolás módban van,akkor kiírja: "Az USB eszközt nem lehet felismerni."
Ha Pc-Suite módban indítom,akkor a teló kiírja h aktív,de a pc semmit nem reagál. a kábelem gyári. windows XP Prof sp2-t használok. pC Suite,is reinstal,xp is reinstall,de semmi.
Ovi is volt fennt,de azzal sem reagál.Kérek minden segítökész emberkét,aki hzzá tud szólni,küldje el erre a címre is: esthefado@freemail.hu
Köszönöm szépen. -
Gyocsika
csendes tag
Sziasztok!
Telenfonszámok mentésében szeretném kérni a segítségeteket.
Van egy Sonye E. K660 as és egy Sony E. V640-es készülék.
A telefonszámokat milyen módszerrel tudom a K660 ról átmenteni a V640-re?
A Sim kártyás másolás nem jó sajnos, mert nagyon sok telefonszám van, olyan 700 körül, ez pedig nem fér rá a sim-re.Segítségeteket, előre is köszönöm.
Ui: Egy Sony E. PC Companion progival próbáltam csinálni azt, hogy biztonsági mentést csináltam a 660as ról, de az sajnos nem volt kompatibilis a V640 el...
Köszönöm!
-
G.FeT
tag
válasz
Visormail #113 üzenetére
Köszi szépen, a probléma megoldódott! Eddig nem tudom, hogy a fenébe nem találtam meg ezt a menüpontot. (Vagy már egyszer megtaláltam, csak elfelejtettem?
)
oregcsóka: Nokia PC Suite-ot ajánlom. Megnyitod a telefonkönyvet, Fájl > Exportálás, és ki tudod menteni csv-ben, azt meg már meg tudod nyitni Excelben. De van lehetőség közvetlenül a PC Suite-ból is kinyomtatni a telefonkönyvet.
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok! Nokia 6230i-m van. Le szeretném menteni róla a neveket a hozzátartozó telefonszámokkal, úgy, hogy ki is tudjam nyomtatni, listaszerüen.
Milyen programmal tudom ezt megcsinálni? (Az Ovi suite nem jó, nem engedi vágólapra tenni a szöveget) -
Visormail
addikt
Ez van a leírásában:
"A Nokia PC Suite főablaka a számítógép elindításakor automatikusan megnyílik. Ha meg szeretné tiltani az automatikus indítást, a PC Suite főablakában nyissa meg a Fájl menüt, és törölje a Behívás indításkor lehetőség kijelölését."
"Alapértelmezés szerint a Nokia PC Sync nem indul el automatikusan a számítógép bekapcsolásakor. Ha azt szeretné, hogy a PC Sync automatikusan elinduljon a számítógép elindításakor:
1. A Nokia PC Suite főablakában kattintson a Szinkronizálás gombra.
2. Az egér jobb oldali gombjával kattintson a Windows értesítési területén lévő Nokia PC Sync ikonra.
3. Válassza a Bekapcsolás indításkor parancsot."Egyébként ha az msconfig nem hatásos valami ellen, akkor lehet próbálkozni esetleg a ccleaner-el (eszközök/automatikusan induló programok/kiválasztani és itt nem törlést hanem letiltást választani), ill a windows defenderbe is lehet tiltani az auto indulást.
-
G.FeT
tag
Helló mindenki!
Következő lenne a kérdésem: Nokia PC Suite-nál van olyan beállítási lehetőség, hogy a Windows indítással ne induljon el automatikusan? Ovi Suite-nál van ilyen lehetőség (de azt inkább nem használom, mert egy rakás sz*r.)
Próbáltam msconfig-ban kilőni, de az se ért semmit, mert legközelebbi PC Suite használat után megint automatikusan elindul gépindításnál. Tudja valaki a megoldást? -
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Hi, a nokia ovi suitban ha a névjegyeket szinkronizáltam és már benne vannak a programban, akkor azt ki lehet exportálni valahogy egy fájlba? Nem találtam ilyen lehetőséget.
-
meroly
veterán
A winrar elvileg olvassa úgy tudom, de ha nem akkor ezt a programot próbáld.
-
Chili7
őstag
Hali!
Elvesztettem Nokia telómat és a korábban készített (Nokia PC Suite) biztonsági mentésből (.nbu) hogyan tudnám a telefonszámaimat megnézni PC-n?
köszi
-
C64
őstag
hali, fent van a legúja pc suite, és mégis állandóan ezzel a hbával nem tud csatlakozni a teló (n79). mi lehet a gondja? friss wndowsra tettem fel, és általában 30-40 csatlakoztatás után imsmeri csak fel a telót!
-
C64
őstag
senki se tudja miért nem ismeri fel a telót? szűz telepíts után sem...
-
C64
őstag
válasz
Coyote2000 #97 üzenetére
nekem valahogy sehogyan sem akarja felismerni a telót (n79). ez megy az xp-vel és a win7-tel is. tudtok tanácsot adnii?
-
Dízeles
aktív tag
Üdv topik lakók .
Ha pár napig (7-8)nem használom a PC suite -tot nem tudok csatlakozni a számítógéphez.
Tudtok ajánlani a PCsuit helyett más megoldást.Csak is Bluetooth -val kapcsolódok a pc-hez.Olyanra gondolok mint a SE telefonoknál .Csak bekapcsolom a Bluetooth és már pakolászhatom a fájlokat ide-oda.Valamit a bluetooth-val bohóckodik.Ez idáig kódokkal sikerült jobb belátásra bírni pár alkalommal.Most csak a program újratelepítésével sikerült megoldani.
Unom már ezt az állandó birkózást PCS-tal
XP -t használok .A telefon 3120 C. -
minyus95
csendes tag
sziasztok,lene olyan gondom aki segítene azt megköszönném,van egy 6600slide.om és frísítettem a legújabb szoftvert és elszáűlt a magyar nyelv már minden kipróbáltam de hiába,ha valaki tudna segíteni vagy magyar product kódot mondani az jo lennee, it nem nagyon szoktam lenni inkább írj e-mail.:minyus95@gmail.com
-
peti18519850
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Nokia 6234 em van ca53-as adatkábellal gyári cd ről feltelepítettem a pc suite 6.8-at minden rendben működik de amikor frissítem a 7.1.30.9- re feltelepíti és amikor elindítom a suitét kapcsolódási hibát jelez és nem engedi kiválasztani a kapcsolat tipusát !Addig minden rendben működött amig a gépet újra nem telepítettem!Tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest