- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Stimpy
senior tag
Ha nagyon jó állapotú és megvan a doboza, akkor kb 2k-t ér, ha csak teló + töltő van, akkor max 1k az értéke jelenleg.De ne add fel, 30-40 év és tök nagy értéke lesz.Akkor majd én is meggazdagszom.Sok sikert!
-
<>jana<>
senior tag
írd úgy hogy 1610 es úgy ismerik. egyébként 500ft körül van az értéke.
-
süti5
őstag
öööööö, télleg nem gondoltam még semmire, inkább csere érdekelne valami mai telóra, ami mondjuk erős középkategóriás.
Mondhatsz bármilyen ajánlatot, én nem fogok megsértődni, ennek a telónak úgyis eszmei mint valós használati értéke van, és ez kinek mit ér meg, az tök különböző. -
süti5
őstag
A címben szereplő teló eladó avagy cserélhető mai telóra
Ritka telefon, ráadásul ez olaszországból származik, Telecom Italia Mobil felirattal, de magyar menü is van benne mikor bekapcsolom. Teljesen új állapotú, nem használt, fiók mélyén hevert, jól müxik, egy ismerős adta nekem, tegnap 14 órát töltöttem akksiját.
Batár nagy, igazi retro mobil. Remélem értékeli vagy gyűjti valaki
Fillérekért nem adom el inkább megtartom.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged