Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
bazz, ha minden jólmegy kapok egy 9500-ás telefont kipróbálásra!
alig várom. Aztmondták nyúzzam, hogy bírja e!
-
moonman
titán
az egyik fő különbség, hogy S90-es, aki látott már S90 alkalmazást, tudja ez mennyit számít.
melléfogás? hát gondolom a 7700 hibáiból tanulva adták ki, így eleve nem lehet melléfogás. volt már a kezedben?
anno örülök, hogy nem vettem meg a 6630-at, ritka ronda élőben, vastagabb(!) mint a 7710. jelenleg 6600-m van, nem is lett volna értelme váltani. -
GodHeart
senior tag
mivel mindegyiken symbian op rendszer fut, lényeges különbség nincs a két telefon között.
Viszont megjegyezném, hogy a 9300-9500 telefonok nem véletlenül vannak egy árrésben ezzel a telefonnal. Mivelhogy tudásuk szinte ugyanaz. /felületetes ránézéssel/ Ami maximum hiány lehet, az a Wi-fi... De a 7710ben sokkal jobb a a kamera, akkor érintőképernyő, meg 1xrűen más felhasználókat céloz meg. Az meg, hogy csak két kézzel hsználható megszokás kérdése.. szerintem!
Valóban 6630-ra naponta jönnek ki új programok/játékok, de még pár hét, és a 7710-re is megfognak jelenni, csak először a NOKIA-nak kikellett adni az SDK for 7710 fejlesztőcsomagot /asszem így hívják/, mert ez szükséges a programozáshoz.
a 7700, meg nem a kialakítása, meg a kétkezes használata miatt lett bukta, hanem egyéb gyermekbetegségei miatt, melyek főleg software-i gondokban jelentkeztek. -
ByB
addikt
Én Nokia fun vagyok és mindig is Nokiám lesz, de ez a telő, tényleg nagy melléfogás! Nem véletlen, hogy az első széria halva született! Addig, amíg nem tudják megoldani az egykezes használat lehetőségét a kétkezes mellett, addig nincs értelme! Lásd SE P800-900-10... Emellé párosul még egy horrorisztikus ár, 9300 9500 között ha jól tudom?
Nekem egy 6630-asom van, tömérdek plusz progival. Nemsokára kijön a 6680-as utód, érdeklődnék, hogy mi az amiben a 7710 többet tud? (Nem az érintőképernyőre gondolok, mert az a BT keyboard-dal elég sok szituációban jól kiváltható.) Programok beállítások...? -
moonman
titán
hivatalosan ''bézs göngyház'' és ''szürke gyöngyház'' színű
Bővebben: link
sárgát még mindig nem látok. persze nem ez a legnagyobb gond, de ha már az ember ennyi pénzt kiad, teccen is.
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
fehéres-sárga? hűű, hát akkor már inkább arany, vagy baige ( nempedig ''bézs'' vagy ''bézsbarna'') és ezüstszürke. De legyen a színe a legkevesebb gond vele.
A technikai specifikációit annyit olvasgattam már a netet bújva hogy már semmi újat nem mondanak s csak fáj a szívem hogy még nem lehet enyém...
Godheart, végülis (diplomatikusan?!) nem írtad hogy hol és mennyiért vetted, mert a telefonnal kapcsolatban sajna ez a két kérdés az ami igazán gyenge lábakon áll nálam; az hogy ilyen telot akarok az nem kétség. -
moonman
titán
nekem valahogy PH! fórum-homokszürkében (így jó?
) jobban bejön.
-
moonman
titán
GSM Portálon végre a teszt is megjelent Bővebben: link
-
moonman
titán
ekkora képernyőnél nem zavaró, hogy ''csak'' 65ezer színű és nem 256k?
ja még egy kérdés:
''Mivel a készülék értékesítési csomagja is tartalmaz egy Try&Buy alkalmazáskulcsot, így az összes következő alkalmazást ingyen megkapja hozzá:
Photobase, TimeOut city guides, WorldMate, Mobile Music Maker, SlovoEd Dictionary, Slurp, Lemonade Tycoon.''
ezeket adják hozzá CD-n vagy fel van telepítve, aztán ha letörlöd így jártál?
[Szerkesztve] -
moonman
titán
7710sector Bővebben: link
-
dimrus2
tag
sziasztok!
4 napja van meg a 7710-es angol szoftverrel, minden jól működik,csak az internet beállítással nem boldogulok. A WAP működik, de a GPRS bellítása után nem kapcsolódik a hálóhoz. Hiba üzenet: INVALID GPRS ACCES POINT. Letöltöttem a Nokiátol a beállításokat de így sem megy.
Szolgáltató: T-mobil, a GPRS bekapcsolva.
Ha valaki tudná a beállításokat legyen szíves megírni!
e-mail: imre@toth.axelero.net
amúgy akinek volt valamilyen PDA-ja, nekik gyorsan fog menni az sms írás. Tök jól működik a kézírás felismerés
üdv Imre -
Stimpy
senior tag
Ma vettem kézbe egy ilyet.Sokat tud,képernyő nagyon rendben,de engem összességében nem fogott meg annyira,hogy meg is vegyem,bár ezt igazából nem tudom megindokolni,hogy miért.
-
GodHeart
senior tag
de igazából akkor fogok róla regélni, ha kiadják első progikat rá, és azokat letesztelem! Mert alapprogikkal nemszoktam sokat foglalkozni, bár megkell hagyni nemrosszak amik rajta vannak. Naptár király, akkor ébresztőbe végre nemkell naponta beállítani, akkor különféle Néma meg ilyenekre időpontszerint is átáll magától, meg ilyen nyalánkságok!
-
GodHeart
senior tag
cerkás használat... utcán... hmm! :\ Még nemvoltam vele utcán, de nemtudom! Önmagában gyorsabb a bevitel így, de utcán kicsit gázos, ha meg ülsz rendesen, akkor meg nagyon kényelmes. Bár nemtudom, hogy egy ideig előveszem e a készüléket utcán
kicsit drága ahhoz hogy valaki kikapja a kezemből!
-
GodHeart
senior tag
nemárulok zsákbamacskát, nokia boltban vettem széppénzért!
Majd tapasztalatokat is mondok, csak még én is ismerkedek vele, de annyit mondhatok, hogy megérte megvenni!!! mindent ver. Olyan kijelzője van, hogy majd befostam! Iszonyat jóóóó! -
moonman
titán
poénos kis teszt Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
wow... engem is komolyan érdekel a telo, amint megvannak a személyes meg a sima technikai tapasztalataid, ne tartsd vissza őket.
ja s persze a beszerzésének a körülményei ha nem vagyok túl tolakodó(ára, ÁFAszámlás vagy natúr, itthon vagy külföld, egyedi eset volt vagy van még ahonnan ez jött stb...)
-
moonman
titán
Bővebben: link majd beindul.
hol vetted mennyiért? infókat sokatgyorsan!én is szemezek vele.
-
GodHeart
senior tag
ebben ugye symbian van!?
-
moonman
titán
válasz
Caesarion #10 üzenetére
ByB írta #4-ben. namost ehhez képest már vásárláskor adnak hozzá valami 6 programot try&buy kulccsal.
mondjuk manualjában így külön nincs is, hogy wab browser, ''web'' rész van csak.
de tökmindegy, mert akkor rendel az ember gprs netet. kb ugyanannyiba kerül és legalább pop3azni is tud.
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
Én is úgy tudom hogy van hozzá wap, bár a class10el már normál html oldalakat is be tudsz vele tölteni, akkor meg minek a fapados? ( vadiúj lcd sony tv és teletex rulez
)
Az hogy szoftveresen nem támogatott, azt nem igazán találom hogy honnan szedhetted, mert csak arra bírok gonolni hogy a fejlesztőgárda nem ad ki hozzá külön cd-n szoftvert, hanem szinkronizáld a gépeddel aPcSuittal. -
Pompi
nagyúr
Jó kérdés. Csak pletykák vannak. Az igazi okot nem fogjuk megtudni, az is lehet, hogy amit írtam hülyeség. Főleg annak fényében, hogy a MobilArénán megjelent tesztben (Bővebben: link) azt írják, hogy
''Késõbb az egészet visszaszívták, mondván, hogy nem piacérett, és különben is, túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, de majd a fejlesztéseket beletesszük másik telefonba.''
Nekem egyébként tetszik a kütyü, de a mérete kicsit riasztó, pedig most se mütyürphone-t használok (7650). -
ByB
addikt
Már jóideje lehet kapni: apronet.hu - kereső...
Szép teló, jó teló én is gondolkodtam, hogy ilyet vegyek, de 6630-as lett belőle: az ok egyszerű:
- Egy kézzel nem használható, én ráadásul balkezes vagyok és jobbra lett tervezve.
- A kamerája nem az erőssége.
- Szoftveresen egyenlőre nem támogatott.
- Nincs benne WAP.
Ennek ellenére nagyon joó kis teló, de szerintem érdemes megvárni a következő generációt, a Nokiának ez az első ilyen telefonja (Nokia 9300, 9500 nem ilyen) és nem biztos, hogy a legjobb... De innovatív, gusztusos darab! -
Agostino
addikt
Nem tudom hogy erre Bővebben: link jártál-e már, de ott az egyik topicból azt vettem ki, hogy már lehet kapni.
-
Sultan
tag
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Most találkoztam ezzel a telefonnal, és kíváncsi lennék, hogy nálunk mikor jelenik meg!
Ha esetleg van valakinek, akkor az leírhatja a véleményét is!
Bővebben: link Sajnos nálunk csak ''hamarosan''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest