- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
termaltake
üzenetére
Odamész hogy vezérlőpult-rendszer-rendszereszközök.itt egymás alá szépen fel vannak sorolva a cuccok,hogy mi van a gépben.na most itt kell lennie az egyik csoportban egy usb storage device-nak.ennek kell a driverét megbuherni.
-
termaltake
csendes tag
Egyébként xp
-
termaltake
csendes tag
Ő pontosan hol mondod?Az a baj hogy ez a gond az egyik haveromnál merült fel és csak holnap tudom megnézni.És ha nem ez akkor mi lehet még a bibi? DE SZERINTEM EZZEL IS SOKAT SEGÍTETTÉL,úgy hogy KÖSSZ!!!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
termaltake
üzenetére
Ugye XP alatt próbálkozol?
Na annyi a trükk hogy a Rendszereszközöknél az USB Storage Device-nak a driverét kell frissíteni.Rámész arra hogy te akarod kiválasztani listából,és ha minden igaz a következő ablakban már csak rá kell bökni az 5510-re.Ha jól emlékszem ezt kell csinálni-régen telepítettem már újra az XP-m és a teló progiját :)Ha nem megy,szólj. -
termaltake
csendes tag
HY!Arra lennék kíváncsi hogyan lehet a már említett telefonra mp3-mat másolni?Pontosabban nekem azzal van problémám hogy a windows felismeri,a saját programa viszont azt írja hogy nem lehet az eszközzel komunikálni.Mi lehet a gáz?:F
Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- OLED TV topic
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Svájci jellegű bicska eladó
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest