- Milyen okostelefont vegyek?
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatlady
csendes tag
Sziasztok! Nekem már 1 éve megvan a Nokia 3100 telcsim, megvagyok vele elégedve, nem hagyott még cserben. Jó a menüje, könnyen kezelhető. Elég sokmindent tud. Bátran ajánlom. Ja és nagyon jól láthatóak a betük is, olyan világos, hogy akár zseblámpának is használhatod.-)
-
perempe
veterán
válasz
THomas007 #48 üzenetére
Én is vettem egy ilyen telefont. 9900 az adatkábel a boltban, ami hihetetlennek hangzik.
Bővebben: link
Azt hiszem, hogy nem fogok letöltögetni java programokat, mert nincs mivel feltenni a gépre az adatokat.
[Szerkesztve] -
Face82
csendes tag
...SZERINTEM...
(MOD)
Na srácok....
Az a lényeg hogy az Új NOKIA-kábelek drágák és nem érnek annyit...
<<<Simán csinálhatsz otthon mindkét típust...DKU-5-öt is meg DKU-2-t is>>>
Igazából a DKU-2 az egy jó poén mert abban nincs elektronika csak az USB-port négy pólusa van a telefon kivezetéseire kötve de ez csak a ''nagy'' külső memóriás NOKIA telókhoz jó...mármint a DKU-2
Pl.:6230,3300 meg amelyikekbe külső Flash kártya jár
DKU-2 Kapcsolási és Nokia telefon lábkivezetéseinek bekötési rajza a www.nokiaport.de oldalon...ez jó oldal minden fennvan...
A DKU-5-ről meg annyit hogy igaz hogy USB-s de több helyen árulnak RS-232 DKU-5 kompatibilis kábelt
Ebből az következik hogy az alsóbb kategóriás NOKIA telók lassabb adatforgalommal működnek..
Az USB porton meg egy adatforgalom szabályzó elektronika van...ennyi
Tehát mivel a NOKIA PC SUITE tudja a COM-portot így fogsz egy a NOKIA seggébe illő csatlakozót és összekötöd egy régebbi pl én SIEMENS adatkábel föld,TX,RX,pólusaival...a neten van mindenhez rajz
ha nincs RS-232 vezérelt régi adatkábeled akkor meg csinálsz egy RS-232 vezérlőt 200 FT-ból van rajz ehhez is az említett oldalon...
Én megcsináltam a DKU-5 öt COM-portra mindössze 3 vezeték bekötését kell eltalálni Nekem elsőre működött
Remélem akiket kicsit is érdekel és vágják nagyjából az adatkábelezést azok simán összehozzák
Én egy NOKIA kamera csatlakozóját használtam fel...szerencsére volt..
Soxerencsét....
Ismétlem...SIMÁÁÁN
UI.: és ezeket a poénokat adják kis NOKIA felirattal 7000 Ft-ért -
Face82
csendes tag
Csá mindenki..
Én most szereztem be egy Nokia 3100-t.Minden szempontból teccik a telefon, egy fura konstrukciós nem biztos hogy hiba az ami szemet szúrt.
Én olyan ember vagyok aki előszeretettel adatkábelezek a nokiámmal és játékot, képet meg hangokat töltök rá...
A fura dolog a következő:amikor az adatkábelt csatlakoztattam az még mindig elég bizonytalanul áll a helyén és az érintkezés sem mindig tökéletes...
Ezen túl is léptem már, de azt is észrevettem hogy a JAVA-alkalmazások futtatása közben a telefon áramfelvétele olyan szinten megnő hogy kb 1-2óra alatt a fullos akksi kipurcan(a telefon készenléti ideje tökéletes..új készülék).
Szóval azt figyeltem meg hogy pl. játék futtatása közben a hátlap érezhetően felmelegszik..először azt hittem hogy a kezemtől de játék alatt kikapcsolva majd az Akksit kikapva azt kellett hogy tapasztaljam hogy a burkolt elektronikai rész szabályosan meleg!
Persze belegondolta hogy milyen konkrét kis számológép lehet benne hiszen sárgakazettás videójátékot megszégyenítő játékokkal szórakoztat minket
Ez az egy dolog ami nem tetszik...Persze ez félvezetőtechnológiai kérdés...
(lásd P4 procit és annak mobilP4 párját..a hőtermelésen megy ki az energia nagyrésze...)
Hát dióhéjban ennyi..
Csákó mindenkinek... -
lesaux
veterán
Sikerült, egy üres oplogót kellett rárakni a http://www.thenokiazone.com/wap/blank-logo.nol címről.
-
lesaux
veterán
Ráraktam a telefonra egy háttérképet, de ott éktelenkedik a közepén, hogy T-Mobile H. Ezt hogy
lehet eltüntetni? -
Bod
csendes tag
Csakis NOKIA-t
-
boxi
csendes tag
Telefont szeretnék venni 20e - 40e között (de ha lehet 30 alatt
). A következőket találtam (tetszés szerinti sorrendben, ahol az első tetszik a legjobban) :
1. Sony-Ericson T610 ( 40e a Vodafone-nál)
2. Nokia 3100 (32e mindenhol)
3. Nokia 3510i (20e a Vodafone-nál)
4. Siemens C62 (26e a Pannonnál)
5. Siemens MC60 (35e a Westelnél)
6. Siemens A60 (20e midenhol)
Főleg az első 3 telefon érdekel. Ti melyiket választanátok?
[Szerkesztve] -
dbali
aktív tag
Már el lett döntve 3100-s lesz remélem jól döntöttem már csak adtcable kéne? nincs valakinek elérhető áron?
-
dbali
aktív tag
HAli!
Tudom azóta sok minden történt de én most szándékozok NOKIA 3100 -at venni. A Jelenlegi ára minden gyártónál 31 900 .-.
A másik pedig a 3510i. De én úg ylátom hogy ár/teljesítmányben jobb a 3100-s..nem jól gondolom?
Ja és nem tud vki hol lehet ezekhez olcsóbban szerezni adatkábelt? -
Kary
csendes tag
Ja persze a WAP-os böngészőbe írd be a címet..
-
Kary
csendes tag
Haj!
Itt vannak csengőhangok és tapetták és Java játékok is.
N6610/7210/6100-n működnek. Hogy a 3510i-n mennek e a Java cuccok, azt nem tudom.
http://wap.dream3r.com -
janati
őstag
válasz
Ürgülfütty #33 üzenetére
Ez ilyen egyszerű?
Mennyi egy ehhez való adatkábel? Hol vannak a neten cuccok? -
Kary
csendes tag
Üdv a Nokiások táborában!
-
balkó
aktív tag
Szerintem is jól döntöttél.
-
Kary
csendes tag
Szavazzuk meg: Nokia
-
janati
őstag
Szűkítettem.
Mi legyen hát?
Nokia 3510i
Siemens C60
Ua. tudnak. A Nokia 9e-vel drágább lenne. -
-
Kary
csendes tag
Spórolj, várj egy kicsit és vedd meg a 3100-t. Ha tényleg Nokiát akarsz, akkor ne add alább.
-
janati
őstag
Olyannyira számít, hogy lőttek az egésznek...
Nincs telcsire most 40k-m...
Szóval olcsóbbat kell néznem. A vesenyzők:
Siemens C60 (Djuice 20k) , Nokia 3510i (PartnerProgram 26k) , Nokia 2100 (PartnerProgram 19k)
Vélemények??
Légyszi segítsetek, mert a napokban döntenem kell!
Az eddigieket is köszi!! -
balkó
aktív tag
Ez nagyjából olyan hardveresen, szoftveresen, mint a 6100, nem? Mennyire vastag/vékony (a telefon
) ? A 3 szolgáltató 3 különböző méretet ír a weblapján...
-
WolfByte
tag
A gombjai picit csúnyácskák, ilyen Quasimodo-megoldás. Ha neked bejön, akkor hajrá, jó vétel!
-
Kary
csendes tag
Végül is jogos...
-
Kary
csendes tag
A N3100 egy 850mAh-ás aksival van felszerelve, szerintem 4 napot bír, de a Li-Ion asksikat nem illik lemeríteni. Egyébként 1 nap alatt le lehet meríteni egy aksit, ha sokat beszélsz, vagy WAP-ozol. Nekem egy N6100 van, abban 720mAh-ás aksi van és 4 napot bír, elég sokat beszélek rajta. De általában hetente 2x töltöm (szerda este és vasárnap délelőtt), függetlenül attól, hogyan áll a töltöttségjelző.
Szerintem pofás kis jószág a N3100, ki kell probálni. Sokan lefikázzák a Nokiákat mostanság, de nem nagyon foglalkozom olyan véleményekkel, azaz azokkal, akik ki sem próbálták azt a telefont, amit lehúznak. Tény, hogy műanyag és nem fém, mint az Alcatel715 vagy a SonyEricssonT610. Nézd meg a Nokia oldalán, van 3D-s demo is. Bár ha van egy kis türelmed, várj december közepéig, biztosan olcsóbb lesz egy kicsivel. (Persze ha számít, mennyibe kerül.) -
janati
őstag
válasz
Ürgülfütty #2 üzenetére
Ez már valami...Szerinted mennyi a készenléti ideje??
-
A design nekem is bejön, de azok az egybegombok mennyire kezelhetőek?
-
janati
őstag
Hello kolegák!
Most tervezek venni egy fent említett telefont. Van valakinek valami tapasztalata? Tudom még nagyon új, de hátha.
A speckói elég jók. Vagy inkább mást vegyek??
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Dell notebook topic
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest