- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
az a baj hogy nekem ha olyan bajom van ami nem a nővel baj hanem csak úgy bajom azt nem mondom el ha nem kérdez rá, mert ha magamtól mondom azt én úgy élem meg h nyavajgok. emiatt megkaptam már h én sose mondok el semmit! nem nyílok meg brü hü hüü. egy fél évig utána mindent! elnyavajogtam! na onnantól megszünt rám a nő férfiként nézni.
meg az ilyeneket minek mondjam el? időpazarlás, nem oldódik meg csak azért mert elrinyáltam h brü hü hü ez és ez a bajom!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
fordfairlane #28341 üzenetére
azért volt olyan is h nem jó mindent elmondani, pláne ha hisztire hajlamos a nő.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Lengyi #28326 üzenetére
volt részem olyanban ahol őszinteség, bizalom, és egyben egymás legjobb barátja. hűség, kitartás tisztelet. tudod miért nem volt jó? mert nem volt lila köd, de még az elején sem. és azok nélkül semmit sem ér egy amúgy meg jó "kapcsolat" feltéve h 50 alatt vagy.
AMD Power: a magyar alapvetően konfliktus kerülő.
-
hejesírásó
senior tag
én azt tapasztaltam h sokan PONT a párkapcsolatban nem öszinték, de amúgy meg azok.
okok: értékesebb, fontosabb a párjuk mint bárki más->nagyobb a félelem h nem jól reagál le vmit.volt olyan h nőtöl azt kaptam meg h milyen jó h velem mindenről lehet beszélni, és hogy nekem bármit elmondhat cukormáz nélkül. mert nem ez a természetes? nem. nem találkozott még ilyennel. na ez a durva!
-
hejesírásó
senior tag
igen változott. elég sokat! nem véletlenül nem jöttem vele össze az utóbbi 5 évben
most viszont beért!
amikor engem kérdezett h nekem volt-e más a kapcsolatom alatt, mer ttudta h volt egy kettő. megmondtam h csak olyankor ha szakítottam azzal akivel voltam, és csak utána ismertem meg mást és voltak dolgok az adott vkivel. még csak incselkedni sem incselkedtem kapcsolatban. az más kérdés h utána mindig visszasexelte magát a dobott hölgy. ezt persze nem hiszi el nekem. Ő aki simán megcsalta a pasijait.
-
hejesírásó
senior tag
a nők máshogy kommunikálnak, ugyan azt a páromnak tök máshogy adom elő mint egy barátomnak (pasinak), mert mind a ketten mást és mást értenek, hallanak ki a mondanivalómból. bár ez alap sztem.
AMD Power: párom már gyakran csalta meg pasijait. ezekről beszélgetve azt mondta,h ha nem jó a kapcsolat gyakran elkezd keresgélni, félrelépni. mert hogy az felpezsdjti a mindennapokat és élhetővé teszi a mindenapokat a párjával (akivel vmi nem jó).
miért nem beszélted meg velük? beszélte de nem volt foganatja.
erre megkérdeztem h de akkor miért nem szakjtasz? csak. inkább félrelépek.
bár azóta sokat ért fejben. -
hejesírásó
senior tag
válasz
AMD Power #28289 üzenetére
ÓÓÓÓ ST-ül nem tudni főbenjáró bűn! na mindjárt segítek. pill
A Klingonok úgy alakítják a történeteket (és ezt el is várják egymástól) hogy az minnél hősieseb, izgalmasabb véresebb legyen. a valóságtól nagyon messze áll amit egymásnak néha mondanak. DE ezt elvárják egymástól és nem veszik sértésnek.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Mr.Grincs #28258 üzenetére
ahogy látom te jóval érettebb és párkapcsolatra alkalmasabb vagy mint az adott nő. ne törd magad. nem biztos hogy megéri. ha Ő (még) képtelen párkapcsolathoz szükséges dolgokra (őszinteség, problémák megoldása elfutás helyett, stb) akkor ne erőltesd
és ha ezeket megadtad neki, akkor erősen kihasználásba mehet át a dolog ha még így is tovább erőlteted a dolgot.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Lirion #28256 üzenetére
feltéve h csak benne volt hiba.
én így gondolkodnék:
1, jó volt-e nekem ez a kapcsolat? ha igen step 2
2, passzolok-e én ehhez a nőhöz? ha igen step 3
3, mi volt az ami miatt megcsalt kétszer is? ha megvan step 5 ha nincs meg magadtól kérdezzél meg egy harmadik félt és\vagy a bnődet majd step 5
5, akarok-e én még vele lenni? meg tudnék-e még ezek után bízni benne? akarok-e bjzni benne? ha akarsz 6-os
6, tudunk-e tudok-e tud-e változtatni azon ami ide vezetett? ha igen 7-es
7, az akarat is megvan hozzá? benned benne bennetek? ha igen 8-as
8, leülni és megbeszélni a hogyan továbbotha bárhol nem akkor a script
END
majd
CLEAR SCREEN -
hejesírásó
senior tag
válasz
Mr.Grincs #28254 üzenetére
te jelentettél neki vmilyen biztonságot? lelkileg, anyagilag támasza voltál? csak mert furcsállom h annyit tepert miközben mással járt. elsőre az jutna eszembe h te vmilyen fajta biztonságot jelentettél akivel összejött az meg mást.
második ilyen? akkor nincs miről beszélni vszleg.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Mr.Grincs #28230 üzenetére
Ha akarsz róla beszélni. Hajrá!
Móci: az én párom a kicsomagolást egy szinttel feljebb viszi mint pusztán a fehrénemük. egyenesen meg kell dolgoznom érte. gyakran van hogy látom rajta, h nagyon kíván stb. aztán mégis oldalra fordul, ad egy puszit és látszólag úgy csinál mintha ő most aludni szeretne. nekem addig kell "huzogatnom a bajszát" ameddig csak bírja lelki erővel. ezt követően megfordul és aktívvá válik. ezzel megadva nekem azt az érzést h én most márpedig itt nagyot küzdöttem.
amikor ezt felhoztam neki h ezt Ő még élvezi is? azt felelte, h hülye vagy? még szép! másrészt ez így a jó, mert máskülönben hamar megunnám h mindent tálcán kapok.
már alig várom h jobb idő legyen és megkezdődjön a kabátmentes + térdig érő szoknya mentes + old school harisnya mentes időszaka a bnőmnek és jöjjön a nagyon miniszoknyás csipkés harisnyás időszak. panaszkodott is h unja már a bugyit, kényelmetlen
-
hejesírásó
senior tag
jobb várt idehaza, így nem nehéz ellenállni. feérnemük? hidd el akit csak ismerek ezzel így van. egy jó fehérnemű nagyon kellemes alaphangulatot ad, és az érfalak is jól reagálnak rá a genitáliákban
Aki félreérthető volt az a német lányka volt. Ő kevésbé volt "dög" kinézetre. Viszont nagyon jó empata. történt ugyanis hogy check outolásnál kiderült, h kommunikációs hiba miatt az x écakából 1-et nekünk kell fizetni. Én már kezdtem ideges lenni, jól érthetően és nagyonhatározottan kommunikálni. Amitől csak megriadnak néhányan, és segítés helyett páncélt vesznek fel. mi meg jól megszívjuk, mert segíteni nem akar és mi meg fizethetünk (nem gáz mert elszámolták volna idehaza, de nem volt nálunk annyi pénz 170 font volt egy écaka, kajcsi nélkül)
szval a német lány megfogta a karomat, és annyit mondott h let me speak, ok?szépen nőiesen elrendezte. nyugodtan, higgadtan annyira kedvesen és barátságosan kezelve ezt a kellemetlen és felháborító helyzetet hogy azt hittem 0 a vérnyomása.
utána megbeszéltük, h idehaza én ehhez vagyok hozzászokva. ha nem vered az asztalt elhajtanak.
le a kalappal a hölgy előtt.
mire nem jók a nők....
-
hejesírásó
senior tag
válasz
orbano #28224 üzenetére
egy célozgatást, ami ki tudja h az volt-e egy kis bajuszhuzogatással megspékelve nem.
párkapcsolatban vagyok és ezt jó hangosan kommunikáltam is az első napon
biztos ami biztos.
a célozgatás ez volt:
-blabla
-blabla
Jány-Oh yes? And where is your room? What number are you in?
Én-467, but as you know Im in a relationshiplecsaptam a labdát, nehogy baj legyen még a végén
and so are you so, I guess you just asked, right?
Jány-Well, it seems to me now that youl never know….youl never know. -
hejesírásó
senior tag
elmondom a titkot, vagy diploma után az vagy (akár egy felsővezetőképzős programból kikerülve) vagy ha szerencséd van és kitartó 10-12 év után a közelébe lehet jutni, sajnos ez ilyen.
az még kevés ám. mellé még gyári szőke volt és svéd. és baromi sexi arc, nem nőies, nem szép, sexy! nagy vastag ajkak. fekete volt a harisnya, barna a kötött dolog és piros a csimma. az a divatos buggyos fajta.
huhogtam mint egy bagoly.
amit fétisnek mondasz az sztem nem fétis, mert mindenkinek bejön. fétis inkább az ami nem annyira alapvetően mindenkinek begyere. mittom én ha üres borosüvegkupakokon térdelve szereted ha egy vanilliapudingba áztatott kecske leharapja a heréidet.
-
hejesírásó
senior tag
csak az iroda zárható itt. a korábbi helyen semmi sem volt zárható....de hát ez részletkérdés.
jahj. emlékek
céges pénzen dologról meg a mostani angol utam jut eszembe, volt egy olyan tündéri litván lány, jahj. meghaltam. nagyon nekemvaló volt. 5 éves kapcsolatban- távkapcsolat
a német lányka 4 évesben - távkapcsolat
minden felsővezető távkapcsolatban szenved?volt még egy aki nem annyira nekemvaló volt, ő nagyon pasifalós volt. harisnya + csimma, meg egy kötött felső ami popsi aljáig ért, semmi szoknya vagy ilyesmi. jahj.
egy félreérthető helyzetet eltekintve nyugtom volt. csak vizuálisan voltam bajban.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
hát páromra vágyom egyrészt, másrészt sok a munkám most.
régen bennevoltam ilyesmikben, de akkor szabad préda voltam. most legszivesebben a páromat venném fel titkárnőnek, asszisztensnek
persze ilyet csak viccből mondhatok, mert jelentenem kell úgy is h kavarok a hölggyel és onnantól én nem vehetek részt a kiválasztásban. ez így fer sztem.
AMD Power: egyre jobban elpicsásodnak a jánykák, ez van.
-
hejesírásó
senior tag
ti engednétek a bnőtöknek h legyen erotikus fotósorozata? fősulis lányokból csinált naptárja stb?
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
Ő 24 és már túl van (gyakorlatilag) azon amit írtál:
van két ismerősöm is, akik pöttyet korán vállalták be. 21 és 22 évesen és volt nagy házasság is, azóta váltak isde nem velem. és most jár itt:
de közben vágynak egy szerető társra, csak hát a fentebb írottak miatt félnek
ez már velem megy. és igen félt is az eljén, mert már sokszor pofára esett. pénzes, nagyon!!! dekoratív, nagyon okos, stb és emiatt gyakran megtalálták olyanok akik erősen számítóak voltak. de sokat segített, hogy 5 éve ismerjük egymást, és sokat változtunk olyan irányban mind a ketten hogy most már passzolunk.
pótapa meg lennék. már várom. nem zavar az aprólék. sőt.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
orbano #28159 üzenetére
pont így értettem, a korábbi fölös dolgokra amiket egy érett nő már hanyagol, mert kinőtt belőle egy gyerekes nő már nem fogja magának megengedni (vagy nem annyira) mert ezer jobb dolga van.
vagy nem jól látom? néha helikopter vagyok, javítsatok ki amikor ez megesik. köszi
Lirion: mert dolgozik, gyereket nevel, stb. és ezek mellett nem fogja a fél országot átutazni.
-
hejesírásó
senior tag
akkor marad
Sajnos Ő nem tud jönni hozzám. A kéthetene tali is csak azért van mert másoddiplomát tolja levelezőn és olyankor leugrik Újvárosba.
nekem kell utazni kéthetente kb. amikor 2 éjszakát és egy napot lehetünk egymással. Pénteken este érek oda, és vasárnap hajnali 3:50 kor meg kelni kell mert megy haza. ami után felrakom vonatra, majd várok 40 percet, utazom 50 percet várok 1 órát, utazok 3 órát hazamegyek az állomásról 30 perc.
mit meg nem tesz az ember egy nőértmost el is kezdtem a jogsit aztán vezek tütüt, hogy ez elviselhetőbb legyen.
bandus: én is ennek reményében mentem bele.
-
hejesírásó
senior tag
ok ez világos, h ez "megvolt" (és mennyire jó volt, jahj) de korábban még senki nem hiányzott így, pedig voltam már messze az aktuális páromtól.
mondjuk az is igaz, h Ő most végre MINDEN igényemet kielégíti, és felülmúlja minden reményemet\elvárásomat (de csúnya ez a szó) egy nővel kapcsolatban.
-
hejesírásó
senior tag
csütötrök pénteken alig tudtam dolgozni, koncentrálni->annyira hiányzott már a bnőm.
hétvége megvolt, jó volt.Azt vettem észre ma, hogy most meg meg vagyok táltosodva. tök jól tudok koncentrálin, jól megy a munka.
nem tapasztaltam még korábban, hogy ennyire képes befolyásolni egy nő hiánya....
-
hejesírásó
senior tag
a párom kisfia 5kg körüli volt, fejét húzták (mostanra szépen rendbejött) vállát törték (ez is rendbejött). ezek után azt mondom a második alapból legyen császáros
-
hejesírásó
senior tag
igen műtét, de ami rizikó lehet azzal tud előre kalkulálni az orvos. ha szül akkor ott történhet váratlan is: nem jól áll a gyerek, köldökzsinór macerák, el kell törni a vállát, nem jön ki-meghúzzák a fejecskéjénél fogva
stb
ha meg császár, infúzió, vér és elvileg nem lesz baj...
vagy nem jól látom? nekem így mesélték el a kockázatok közti különbségeket.
-
hejesírásó
senior tag
te szivesen bevállalnád h szétszakadsz odalent, itszta seb lesz jó darabig a "primary input jag"-ed, meghízol, hormonális zavarok, sexelhetnék az első hónapokban, meg az utolsókban de úgy h legszivesebben egész nap. terhességi csíkok, amik csak lassan múlnak el sok sok krémezéssel.
azért az érthető h van olyan nő akinek ezzel baja van. nem mondom h egészséges h baja van vele, mert a gyerek egy csodálatos dolog tud lenni és "megéri", de azt sem mondom h megkövezni érte, mert valljuk be nem leányálom a terhesség és a szülés.a császár->képzeld én is javasoltam jánykáknak, sokkal biztonságosabb (ha jól tudom), kényelmesebb.
Sőt én olyan gonosz és modern vagyok h a harmadik gyerek után kérni fogjuk a párommal a mellfelvarratást és input jag összehuzatást. igen ezt már most megbeszéltük. és tök jó h egyet értünk.huh elrepült egy két kő az irodaablakom mellett.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
zoltanz #28038 üzenetére
de, de azt 30 évesen is össze lehet hozni.
ha nálunk összeköltözés lesz (remélem hamar az lesz) akkor 1,5 éves kisfiút kapok egyből, csak épp a költözéshez a karrier mellékvágányra mehet. nehéz lesz még egy ilyen jó lehetőséget találni.
szval egyik a másik nélkül semmit sem ér.
-
hejesírásó
senior tag
ezzel én is jgy voltam egy 4,5 évesből volt 2 év ami távkapcsolatban ment le. az után azt mondtam soha többet. most megint sikerült összehozni.
de ha meg minden esetben az eszemre halgatok, 40 évesen bánni fogom.
jóesetben 2 hetente!
A január az olyan lesz hogy jaj! 3 hét is lehet belőle.
Nyílván nem csinálnám ha nem érezném h van értelme. Nyárnál tovább nem akarom ezt jgy csinálni, ott költözni kéne már.
Mielött összejöttünk 5 éven át ismertük egymást, voltak érdekes dolgaink, de nem jöttünk össze. Változtunk és így már pont jók vagyunk egymásnak.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #28020 üzenetére
jézusom!
nem irigyellek, nekem már az is idegbaj, és sok a jóbol ha egy nővel megy a flörtölés munkahelyen, de ha még több is akad, és van köztük olyan ki még jó játéknak is nézi a dolgot és csakazért is csinálja a fesztivált....menj el betegszabira
van itt vki távkapcsolatban?
-
hejesírásó
senior tag
jahj. Mit kezdenék? Elmondanám neki 100 szor még, ami után Ő ugyan úgy nem értene a szóból.
A korkülönbség kicsi köztetek, vagy szinte semmi ha jól tippelek. várj míg 25-26 leszel, és keríts egy 21-22 éves nőt. Régen nem hitem a korkülönbség kell-ben, de sajnos saját bőrömön megtanultam, hogy márpedig nagyon is kell. Ők előbb érnek, ergo előbb akarnak level uppolni a kapcsolatban. Most megvan a korkülönbség és hirtelen minden klappol->vágyak, célok, stb.
Mire ezt felfogtam 4,5 évet voltam egy nővel. Lassan tanulok na.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest