- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Goose-T #27172 üzenetére
Az a baj, hogy pont fordítva van.
Mondtam, hogy kb fél éve hülyén viselkedem, és szerinte,meg mások szerint is,én vagyok az,aki sértegetem, aki rosszakat mond rá,aki elnyomja,gyakran nem kezelem egyenrangúként meg ilyenek.
És valóban,szoktam sajnos ilyeneket csinálni.
Meg amikor veszekedtünk és ő kezdte, első mérgembe mindig csúnyább dolgokat vágtam hozzá, két hete pénteken is ez volt..
De nem szándékosan teszem és szeretnék megváltozni:STúl sokszor is túl türelmes és megértő volt velem,ez a baj,elfogyott a türelme!
-
d_Gabesz007
csendes tag
válasz
Goose-T #27082 üzenetére
Régebben egyszer nyár végefele leírtam ,hogy viszonyulok a nőkhöz, és akkor megkaptam ,hogy nem vagyok elég férfias meg ,hogy a "tipikus mosolygós lúzer" (asszem ezt pont te írtad
)
Azóta próbáltam egy kicsit változtani, "keményebb" lenni ,de néha összejön, néha nem. Egyszereűen nem bírok ellenálni, ha olyan szép boci szemekkel néznek rám, és valahogy a tudatalattimban mindig azt hiszem, hogy ha megint megteszem neki (nekik) ezt, meg azt ,akkor majd közelebb kerülök; pedig amúgy tudom ,hogy ez nem így van. Dehát nem tehetek rólla, hogy én ilyen rendes vagyokego OFF
-
Lirion
addikt
válasz
Goose-T #27079 üzenetére
Nem értek egyet. A srác a bnője bnőjénél alapból előnnyel startolt, mivel a közös bnő már elfogadta, mi több kedveli és jó véleménnyel is van róla. Az én ismeretségi körömben is van egy srác, aki nagyon össze akart volna jönni egy csajjal (S), de nem sikerült, viszont a csaj egyik bnőjével (R) meg nem volt gond. Mondjuk ott S nem nézett szúrós szemekkel a srácra, mert egyáltalán nem tartotta férfinek, de ha a srác nem retardált, hanem normális, akkor a bnők úgyis elfogadják, hogy nem ő a megtestesült Adonisz és Don Juan keveréke.
orbano elég jól leírta, mi lehet a szitu. Amúgy nekem is van most két ilyen csaj ismerősöm is, mondjuk csókig eljutottam velük, aztán elhalt a dolog, most viszont, hogy bnőm van folyton a nyakamra járnak. -
Lengyi
aktív tag
válasz
Goose-T #27076 üzenetére
Olyan nincs, hogy mégis beválik és nem esek bele a csapdámba, igaz? Láttál már ellenpéldát arra, amit most leírtál? Csak kíváncsi vagyok. Az ésszerű gondolkodás ezt diktálja kivétel nélkül, amit írsz.
ui: hasonló kapcsolatban és helyzetben volt/van részem, mint amit leírt Iscariah #27045-ben. Ezért nehéz elengedni, ezért lennék írtó nagy hülye kényelmesen beletörődni, hogy nem kell változtatni
-
Lirion
addikt
válasz
Goose-T #26833 üzenetére
Ugyan már, nincs abban semmi rossz.
Én nem rég voltam pesten bulizni a bnőm nélkül, és amíg én bulizgattam, ő egy olyan barátjával kávézgatott meg járta a várost kettesben, aki korábban nyomult rá. Nem volt bennem semmi rossz érzés emiatt és ő is örült, hogy nem szóltam be miatta, hisz ha az a srác tetszene neki, most vele lenne, nem velem..
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #26832 üzenetére
Annyi még hozzátartozik a történethez, hogy a kedvesem tudja, hogy régebben kavartam ezzel a lánnyal, mert elmondtam neki, és azt is, hogy én csak barátként tekintek rá. Magamból kiindulva viszont én sem repesnék az örömtől, ha a párom olyan sráccal menne el kettesben bulizni, aki régebben kopogtatott nála. Hülye szituáció.
-
tildy
nagyúr
válasz
Goose-T #26306 üzenetére
Ha ez így lenne, ahogy írod, akkor sem az exem, sem a mostani párom nem lett volna/lenne párom
Tudniillik egy pasim sem volt még 185 cm feletti.Nem a méretet nézem, egy kikötésem van csak: nálam ne legyen alacsonyabb.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Jó ne gerjedj, de az, hogy csak a 60 alattit veszi a férfiak jó része nőszámba az azért durva. -
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Goose-T #26089 üzenetére
Az Út gyakorlása nem a boldogságról szól, hanem az ego folyamatos visszaszorításáról majd legyőzéséről, aminek a révén az ember szabad vagy szabadabb lehet.
Persze ennek vannak mellékhatásai mint például belső béke, elégedettség meg ilyen baromságok....Én csak I_am által leírtakat tudom ismételni sokat köszönhetek az Útnak és ezt nem csak magamon veszem észre hanem a környezetem is így gondolja. (de nem azért gyakorolok, hogy megfeljek nekik)
A buddhizmus meg butuska nyugati fordítás, ha már magyarra kell fordítani helyesebb lenne az Út megnevezés. Sokat azt se tudjuk, hogy a Tibeti buddhizmus nem is egyenlő a tiszta buddhizmussal.......
-
I_Am
veterán
válasz
Goose-T #26089 üzenetére
Látod itt a nagy baj. Hogy a keresztényekre nem húznak rá az europidok ilyen faszságot, mint Te most egy keleti filozófiára. Direkt nem vallást írtam, mert a buddhista filozófiák gyakorlása nem egyenlő a buddhizmus, mint vallás gyakorlásával.
Te már elég régóta ismersz, emlékezhetsz még, mikor a tüzesfejű modiként írtam ide és ha olvasgattad a totyikot, akkor észrevehetted, hogy mennyit változtam az elmúlt 6 évben. És ahoz képest, hogy miken mentem keresztül a legkomolyabb változást pont ezeknek a keleti értékeknek köszönhetem. Hogy igazán kezdem magam megismerni és ezáltal méginkább önmagam lehetek másokkal szemben. És azt vettem észre, hogy mások is sokkal könnyebben nyilnak meg és lesznek önmaguk a társaságomban. Sőt még meg is jegyzik, hogy ez mennyire furcsa, mert valójában nem ilyenek csak mellettem. És ez jó. Jó érzés, mert igenis látom, minden nap, hogy ez segít nekik másokkal is nyiltabban és öszintébben viselkedni. Ez egy lánc, amiből ha megtalálod az első láncszemet magadban, akkor abból csakis jó sülhet ki. És a jó dolgok boldoggá tesznek és ez méginkább segít önmagad megismerésében. Egy búgócsiga, ami egyre jobban pörög. (tudom, csak el ne szédüljek
)
Szóval kérlek ha nem vagy tisztában a buddhista filozófia és vallás gyakorlása közti különbséggel, akkor ne írj már ilyen badarságokat, mert mások még elhiszik. Lehet 4 fal közöt élni és az egyre modernebb világban elhinni mitől is leszünk boldogok és meg lehet próbálni igazán önmagunkba nézni mélyre, hogy valójában mi is az igazi boldogságunk kulcsa, amit nem a neveltetés, a vallás és a média sulykol belénk. Ebben pedig, akár hiszed, akár nem, a buddhista filozófiáknál jobban semmi nem segít.
-
zso73
veterán
válasz
Goose-T #26089 üzenetére
"Van még valaki, aki a földön jár itt a topikban?"
Jelen!!
Mások az igények ,és mások a lelki alap feltételek. Biztos, hogy nem lennék jó buddhista........
Én szeretem élni az Európai, Magyar életemet. Szeretem a pörköltet, a mákos gubát, A Gere borokat, a Pannnónia sajtot....... És boldoggá tesz egy jó szeretkezés. Szeretem az erdőt, és az embereket, a mozgást, és ezt a csodálatos mindent, ami körülvesz......
De megtartom a mértéket, és nem hagyom, hogy ezek határozzák meg az életem.
Szeretnék valakivel együtt megöregedni, és jókat beszélgetni esténként.......Nem véletlenül alkotott minket Isten úgy, ahogy vagyunk! Egy férfi, és egy nő a minimum system requirements!! A többi meg alakul.....
A szex elfojtása nem helyes..(szvsz)..cölibátus,önmegtartóztatás..kolostor..Brrrrrrrrr Ha így akarta volna bármelyik Isten, akkor csak egy lyuk lenne a hasunkon, és azon pisilnénk....
Ha valaki buddhista akart volna lenni, akkor Kínát választja a filmben.
Isten nekünk adta a földet, hogy élvezzük minden csodáját !! Nem sanyargatni akart sem lelkileg sem testileg.Hujajjjjj
És szeretem az Unicumot is.
Egy feles..
-
tildy
nagyúr
válasz
Goose-T #26089 üzenetére
Álljunk már a lefasságozással . Én sem ítélkeztem a te véleméyned felett, béár nem ártana úgy látom. lirion ezt írta:
"Te azt mondod, attól leszel boldog, hogy belenyugszol az adott helyzetbe és megelégedve hátradőlsz. Talán egy ideig boldog maradsz, de aztán elmúlik és azon veszed észre magad, hogy pereg a mókuskerék életed és te semmit nem csinálsz, amit szeretnél, mert már elfogadtad és elégedett vagy azzal, ami van, így nem is vágysz többre. Nem jutsz előre. Ez lenne a fene nagy boldogság?"Én meg azt, hogy igenis lehet így boldognak lenni. az hogy ksiebbség vagy sem, tökmindegy. Ettől függetlenül még létezik ilyen.
Az embereket meg különböző dolgok tesznek boldoggá. engem pl. az, ha azt cisnálhatom, amit mindig is szerettem volna. Párjára meg nem széámíthat az ember mindig, aki ezt hiszi, na az a vak, mert a párjával bármi is történhet, önmagára jobban számíthat, mint a párjára.
A vágy nélküliség meg nem jelenti azt, hogy bekajálod a multik és egyebek programját, lehet másképp is mívelni, például úgy, hogy tisztában vagy a saját szükségleteiddel, és igen, van olyan, hogy nem vágysz semmire , elfogadod azt ami van .(aztán esetleg megint igen, aztán megint nem, de ez a belsőből fakad ) .ha éhes vagy eszel, ha álmos vagy alszol....
-
orbano
félisten
válasz
Goose-T #26071 üzenetére
Mit értesz fajfenntartási ösztön alatt? Csak mert ez eléggé összetett, többféle késztetésből is áll (életbenmaradás, dugás, gyereknevelés, unokanevelés, ráadásul mindegyik több szinten van jelen, valamennyi örökölt, és megannyi tanult viselkedésformával).
És nem, nem akarom mindegyiket leküzdeni. De sokat szerintem Te is leküzdesz, mert felteszem nem szaladsz oda minden egyes csinos lányhoz, hogy megdugd... pedig az ösztöneink ezt súgnák biza...
De ha a boldogsággal is össze akarjuk hozni a témát: szerinted nem lehet boldog egy olyan ember, aki mondjuk elveszti a nemzőképességét, esetleg még szeretkezni sem tud? Szerinted nem tud megtanulni lemondani ezekről a vágyakról, és nem töltheti ki fontos, értékes dolgokkal az életét? -
tibi666
senior tag
válasz
Goose-T #26011 üzenetére
ősszel én is be akarok iratkozni valahová, ha lesz szabadidőm.
én egyébként úgy értékelem a nyarat, hogy az eleje szakmai és érzelmi szempontból is nagyon húzós volt, de aztán jött a nyaralás, amire sokan mondtátok, hogy nem fogja megoldani a gondjaimat, de végül csak sikerült.
a maradék időben megint melóztam rengeteget, délután hullaként dőltem le aludni.
bulizni ugyanúgy eljárok majd ősszel is, kevesebb lesz a szabadtéri program, viszont én sokkal nyitottabb vagyok, úgyhogy félelem nélkül kezdem a szeptembert.
-
whitezo88
nagyúr
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Goose-T #25947 üzenetére
Nincs mit fokozatoskodni szerintem, teljesen felesleges mert ezeken szerintem túl van a srác...
El kell kapni és kész aztán persze jöhet a duma "bocs hirtelen nem is tudom mi fogott el ne haragudj" ezzel el lehet intézni a dolgot, persze nem kell a nyelvét ledugni úgyse tudja hisz azt a másik félnek is engedni kell!
Fokozatosság=fokozatos kihátrálás a lány részéről ugyanis meg fog ijedni, hogy hú ez bizti akar tőlem valamit mielőtt bármi egyéb más érzés elfogná pl. "tök jól csókol a srác, vajon milyen lehet vele" ez egy az egyben kimaradhat az ilyen taktikából.
Egyszerűen muszáj határozottnak, férfiasnak és kicsit szemtelennek lenni egyszerre egy nőhöz különben kapa az egész!! -
Lirion
addikt
válasz
Goose-T #25945 üzenetére
Ezen dolgok megkísérlése előtt nagyon hasznos lenne pár hétig-hónapig szüneteltetni a kapcsolatot.. Különben az lesz, amit Leeza már leírt, hacsak a leányzó véletlenül nem tekinti potenciális partnernek a srácot. Ez esetben viszont nem lenne gond a nyelv ledugásával sem.
-
Leeza
tag
válasz
Goose-T #25945 üzenetére
Nem is tudom... Nagyon nem díjaznám, ha egy havernak tekintett srác egyik pillanatról a másikra elkezdene megérintgetni, máshogy viszonyulni, valószínűleg egyet érne el vele, hogy lazítanék a "barátságon", mert biztos többet akar, én meg valószínűleg nem...
Próba szerencse. Végülis bármi lehete belőle, a lány is megláthatja benne így a férfit. Ha jobban átgondolom, talán nem is olyan rossz taktika. -
tildy
nagyúr
válasz
Goose-T #25779 üzenetére
Csupán meglepődtem, hogyan lehet parfümillatú egy szekrénybe beakasztott blúz. Ennyi.
Sorry megint magamból indultam ki, nekem csak tiszta, mosás után elrakott ruhák vannak a szekrényemben . Sosem veszem fel egymás utáni két nap ugyanazt a ruhát, szoknyát, nadrágot, blúzt, fehérneműt mert abszolút nem hiányzik , hogy megjegyzéseket tegyenek rám. Ami már egyszer rajtam volt, az mosásban végzi .
Öblítő használata esetén még sosem éreztem korábbi parfümszagot a ruhákon, ezt orbanonak mondom -
tildy
nagyúr
válasz
Goose-T #24761 üzenetére
Fél óra bicaj most sem kottyan meg
Najó, azért a vége már erősen szédüléshatár, de az még épp megy.
Amúgy nem mesélem be, ájultam már el sport közben , úgy szedtek ki a gépből. (Épp 45 percet tekertem - altestem vákuumban, 170 körüli pulzus végig )Integra: A kettlebeles témát múltkor is néztem , most már tényleg megyek azt utánajárok. Szimpatikus benne , hogy nem kell összevissza ugrabugrálni.
Az a fura,általában én tipikusan olyan vagyok, hogy no hiszti, menni kell és csinálni a dolgokat, node úgy látszik ez az eset kivétel -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Goose-T #23641 üzenetére
Én annak vettem hírét, hogy az ilyen határfeszegetős dolognál endorfin és dopamin termelődik, ami teljesen más mechanizmus, mint az "alap" endorfin termel(őd)és, és a hatása is más. (De amúgy jónak jó.
)
Én azonban inkább maradnék a noradrenalin és az oxytocin kombónál. -
orbano
félisten
válasz
Goose-T #23557 üzenetére
"ne törjön le, hogy csak minden tizedik delikvens válaszol a leveledre, azok közül is kb. minden tizedik lesz olyan, aki két-három levélváltás után sem veszti el az érdeklődését irántad"
Atyaég, Ti mekkora baromságokat írtok a csajoknak? Én kereken két hétig. nem is túl aktívan írogattam az egyik ilyen társkeresőn és 3-4 randi jött össze (amikre aztán nem mentem el
). Pedig én sem vagyok egy kismiska, ha idióta leveleket kell öszehozni.
Egy fiatalabb barátom úgy két tucat lányt vitt haza társkeresőről egy év alatt. Neki valamivel jobb a dumája -
válasz
Goose-T #23367 üzenetére
iwiw-en nem küldözgetnék semmit, elöző kapcsolatomból megtanultam, hogy csak személyesen kommunikációt folytassak ilyen esetekben akármennyire is nehéz, ott meg szerintem simán kitudnám magyarázni magam.
Tudom, hogy nem azt kellene alapul vennem, de szeret az ember álmodozni.
-
Leeza
tag
válasz
Goose-T #23359 üzenetére
Én nem is megvédeni akartam, remélem így 25 éves fejjel nem is szorul egy nő védelmére, egyszerűen csak kicsit soknak tartottam az "ordas nagy balf@sz vagy" megszólítást... Ki vagy te, hogy így beszélj vele?? Én biztos kikértem volna magamnak a helyében. Nem azon van megsértődnivalója, hogy esetleg elbénázta, hanem a stílusodon...
Egyébként meg sokmindenben igazad, igazatok van, de ha valaki ilyen, lehet, hogy kár is rúgdosni, ilyen marad, legfeljebb majd más módszerekkel fog csajozni... nem feltétlenül methoddal - ugye orbano?
-
válasz
Goose-T #23351 üzenetére
Az ismerkedés komolyabb gondolata a látogatás után fogant meg bennem, többek között ezért sem léptem semmit, plusz utána néztem a leányzónak egy-két közösségi oldalon, hogy legyen valami tippem a közös témát illetően.
Ide meg kíváncsiságból írtam, gondolhattam volna, hogy most sem lesz jó vége(egyszer régebben se nagyon értettük meg egymást a társasággal), bár elismerem, hogy a hiba legalább 80%-ban biztos bennem van. -
runner 125
nagyúr
válasz
Goose-T #22843 üzenetére
Tegnap kb. pont éjfélkor értem haza, elfáradtam(tunk).
Zegre a lejutás gyors volt, ..azt gondoltam h a tavat is hamar megtaláljuk, de az nem ment annyira gyorsan, előtte megnéztem térképen is, emlékeztem h merre kell kanyarogni, de a sok körforgalom bezavart.
De a "helyiek" útbaigazítottak... aztán meglett.
Még mielőtt elfelejtem idézek egyet Tőle; "Köszönöm. Ilyen kellemes, kiegyensúlyozott napom nagyon régen volt."
A tópart lájtos' volt, pihengettünk, beszélgettünk, napoztunk, nevetgéltünk.
...és a piknikezés sem maradt el.A "hajtást" élvezte.
Kb. este 11-re értünk hozzájuk, anyukájával is sikerült telefonon pár szót váltanom, megköszöntem neki h elengedte a "kis lányát".
"Óó, nagyon szívesen, bíztam benned. Hozzá kell szoknom még ehhez." -S, kicsit elcsuklott a hangja.
Megálltam a ház előtt, s kb egy 15 percet csak ültünk a motoron.. csend, meg néha 1-2 szó. (Amúgy baromira szorított az úton..
)
Persze a jósolás sem maradt el, ez nagy trükk volt, köszönöm még egyszer!
Mindkettő keze a kezemben maradt.. elő jött még a "Kerekecske-gombocska..." is
Illetve az álmok, Ő is -én is sűrűn álmodunk egymással.Aztán egy hosszas öleléssel -sok köszönöm közepette- elváltunk.
..még dobott egy nagy puszit is.Összességében szvsz egy romantikus nap (este) volt, a 4év /szakítás még biztos benne van... Elsietni meg semmit nem szeretnék.
De lesz következő alkalom is. -
runner 125
nagyúr
válasz
Goose-T #22773 üzenetére
De jó h megkérdeztem, nagyon sok hasznos tanácsot kapok, köszi.
..meg amúgy is, úgy látom nagy mester vagy Goose-T.
Bonbon nagyon jó ötlet, be is szerzek holnap reggel egyet, fényképezőt alapban akartam vinni.
A pokróc necces, motoron egyszerűen nem tudok hova pakolni, de ami hátizsákba belefér azt visszük.Én is örülök neki h eljön, nagy bizalmat kaptam tőle -már csak a motor miatt.
A bókokat kapja sűrűn. -
Thusor
őstag
válasz
Goose-T #22441 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Tudom, ebbe már én is belegondoltam, hogy ha nem cselekszem akkor elveszítem a lehetőséget abban az értelemben, hogy valaki mással jön össze. Nem akarom elfojtani az érzéseimet, csak eddig tanácstalan voltam...de ez most másképpen lesz.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítségét. Majd beszámolok, hogy mi lett a dologból.
-
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Goose-T #21972 üzenetére
Jó neked. Én max. heti egyszer tudok találkozni a barátnőmmel, és akkor is max. 1-2 órára. S ez így fog menni még 1 hónapig. Már azon is gondolkodom, h szakítani kéne, mert még mindig hiányzik az a valami. Mondjuk lehet, hogy majd nyáron amikor többször tudunk találkozni kialakul. szóval várok...
-
Gorneck
legenda
válasz
Goose-T #21842 üzenetére
Kockázatot? Saját családi házat építettem null hitelből, van kocsim, lassan fősulim és rendezett magánéletem 3 műszak mellett úgy, hogy napi 4 órát utazgatom a munkahelyemre, 3 éves boldog kapcsolatom ment ebbe tönkre. Egy jó nagy adag kockázathalmaz kellős közepén lavírozok nagyon régóta. Szted Én kerülöm a kockázatot? Mert úgy gondolom helytelenül cselekednék?
Ahogy érzed...mások vagyunk, maradjunk ennyibe...nem nem merem megkérni a munkatársam, hanem nincs hozzá pofám...ez elég nagy különbség.
Most megint azzal jössz amivel kicsivel előrébb a kolléga...aki a végén rájött, hogy igazam van, ha nem is mindenben, de mégse a tökeimmel van a baj.El kéne olvasni talán mit gondoltak...
Tudod az a bajod, hogy nem ismerjük egymást és nem Te vagy ebbe a helyzetbe...nem vagyok határozatlan, sőt...túl határozott is...az meg, hogy mit szeret a nő azt meg hagyjuk, ahány ember annyi félét mond és gyakran úgy, hogy komolyan se gondolja.orbano: Mint kiderült, félreértette az egészet a kolléga. Ennyi. Még mit lovagolsz ezen. Elfogadom mások véleményét, hisz pont ezért vagyok itt, de ha ledurrognak olyan dolog miatt amivel nem értek egyet azért csak kell reagálnom vagy tévedek? A 28 éves dolognak semmi köze a nőzéshez...ezt nem értem, hogy jött ide...
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA hiba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest