Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Közben itt vannak az új ventilátorok,elég futurisztikusak és érdekesek,szívesen meghallgatnám mit tudnak.
-
Normi™
őstag
Nagyon kihalt a topic

-
Normi™
őstag
Azért a processzorhűtőjüket szívesen megnézném élőben,nagyon durvának tűnik,az a vastag hőcső középen nem gyenge,ahogy néztem pár tesztet elég jól is hűt,megfordult a fejemben,hogy lecserélem a thermalright-ot egy ilyenre,nem hiszem,hogy jobb lenne,de piszkálja a fantáziámat

-
wicken
tag
ez a Noiseblocker elég meggyőző cucc, ki fogom próbálni. (majd ha cserélre szorul az Arctic Cooling rendszerem

eddig ezzel voltam, vagyok megelégedve. nem rezeg, nem mozog, szuper halk és nagy teljesítményű légszállító. (AC VGA és CPU (Arctic Cooling Freezer 7 pro rev2) hűtés, plusz a tápom is egy 550F)
CPU hűtés referencia értéke max 16dB. ezt hozza is, általában 30-45%-of forog.
-
Normi™
őstag
válasz
sestertius
üzenetére
-
Normi™
őstag
Pár hónapja birtokában vagyok 2 db Pl1-nek és nagyon jó véleménnyel vagyok róluk,szerintem az abszolút legjobb,volt sok márkám,de ez a csúcs,szerintem nincs feljebb,jó légszállítás és hangja gyakorlatilag nincs.
Jó ötlet volt a topik,örülök neki!

-
sestertius
őstag
Hűtésben sem hozta azt a teljesítményt, amit szerettem volna, de talán ez volt a kisebb gond - a nagyobb az, hogy 1000 fölött volt egy "jellegzetes" motor hangja, ami számomra zavaró volt a megszokotthoz képest.
Anno még a Prolima Arma hűtőmre vettem meg /vagy a H70-re, már nem emlékszem/, hogy ezek majd jól lehűtik, de sajna nem így történt. Tekertek, mint a veszedelem, de ahhoz képest nem hozták azt a szintet, amit szerettem volna...
Viszont a tartozékok nagyon jók voltak hozzá, és a garancia miatt is nem kérdés, hogy minőségi cucc, csak nekem nem jött be...
-
albert8
veterán
válasz
sestertius
üzenetére
MI volt a gond?

nagy motorzaj?túl hangos? -
albert8
veterán

A Noisblocker márkával 1998 óta egyre újabb és újabb mércét állítanak fel az IT területén, ahol mostanra minőségi piacvezetőkké váltak. A szakértelmük és szabadalmaik segítségével folyamatosan új, innovatív hi-tech termékeket állítanak elő. Ezáltal képesek új trendeket teremteni és kiterjeszteni a technológiai elsőbbségüket. Az IT mellett az iparban is sikeresnek mondhatják magukat, ahol különleges megoldások széles skáláját fejlesztik és kínálják. Az innovatív megoldások, a közvetlen szolgáltatások és az egyszerű együttműködés az összetett projektek ideális partnerévé teszik őket.
A Noiseblocker bármiféle marketing kampány nélkül fejlődött egy kis cégből a különösen halk ventilátorok piacvezetőjévé. A sikerük fő oka, hogy elsősorban kutatás-fejlesztésbe fektették, reklámra viszont kevesebbet költenek. Számos nemzetközi teszt és összehasonlítás megmutatta, mire képesek a termékeik. A jó termékek bizalmat keltenek, a bizalom pedig hű vásárlókat eredményez. Számukra ez a legjobb reklám! A gyártó főként a jó minőségű és halk ventillátorairól híres, de ezek mellett készitenek processzor hűtőt, hűtőpasztát és a ventillátorokhoz való úgynevezett zajcsökkentőket, melyek szilikonból készültek.Gyártó által készített termékek
Ventillátorok
Noiseblocker Multiframe ventillátorok
Az első olyan ventillátor, mely egyedülálló rezgésmentes kerettel készült, de ezen kívül más fejlesztéseket is tartalmaz. A ventillátor keret üvegszál erősítésű, mely így kellő merevséget is ad. A gyártó 6 év garanciát vállal a termékre.
Noiseblocker Multiframe 80mm
S1M8
1200rpm 6dBA
S2M8
1700rpm 14dBA

Noiseblocker Multiframe 120mm
M12S1
750rpm 8dBA
M12S2
1250rpm 19dBA
M12HS
1800rpm 27dBA

Noiseblocker Silent Pro ventillátorok
A blacksilent pro termékek kiváló minőségű, szintén üvegszálas kerettel rendelkező ventillátorok. Nagyon alacsony feszültségről indítható, de a túlterhelés ellen is védve van, ezen kívül a rotorja pormentesíthető. Könnyen szerelhető és halk működésű ventillátor, mely még újraindítási funkcióval is rendelkezik.
Noiseblocker Silent Pro 92mm
PE1
1300rpm 14dBA
PEP
1800rpm 20dBA

Noiseblocker BlackSilent Pro 120mm
PL1
900rpm 11dBA
PL2
1400rpm 20dBA
PLPS
1500rpm 24dBA

Noiseblocker BlackSilent Pro 140mm
PK
1700rpm 9dBA
PK2
1200rpm 20dBA
PK3
1700rpm 27dBA

Noiseblocker BlackSilent ventillátorok
A blacksilent termékek kiváló minőségű, szintén üvegszálas kerettel rendekező ventillátorok.
Nagyon alacsony feszültségről inditható, de a tűlterhelés ellen is védve van, ezen kivül a rotorja
pormentesithető. Könnyen szerelhető és halk működésű ventillátor, mely még újrainditási funkcióval is rendelkezik. Hosszú kábele van mely 30cm. A gyártó 4 csavart és szilikon rögzítőket ad hozzá, ezekmellett 3 év garanciát vállal.Noiseblocker BlackSilent 40mm
XM1
2800rpm 11dBA
XM2
3800rpm 14dBA

Noiseblocker BlackSilent 60mm
XR1
1600rpm 11dBA
XR2
2200rpm 15dBA

Noiseblocker BlackSilent 80mm
X1
1300rpm 10dBA
X2
1800rpm 18dBA
XC1
1700rpm 18dBA

Noiseblocker BlackSilent 92mm
XE1
1500rpm 17dBA
XE2
1800rpm 21dBA

Noiseblocker BlackSilent 120mm
XL1
1000rpm 13dBA
XL2
1500rpm 21dBA
XLP
2000rpm 31dBA

Noiseblocker BlackSilent 140mm
XK1
800rpm 12dBA
XK2
1100rpm 19dBA

Processzor hűtők
Noiseblocker TwinTec
Gyártó által kiadott egyetlen CPU hűtő, mely kitűnő kidolgozású és a gyártó szerint rendkívül gyors hőelvezetési képességgel rendelkezik, melyeket a 4 darab 6mm-es és az egy darab 25mm-es!!! heatpipe garantál. Használható minden manapság használt foglalaton. AMD AM2, AM3, AM3+ ezenkívül Intel LGA 775, 1156, 1366 és 1155-ös lefogatókkal is. A gyártó 6 év garanciát vállal.
Dimensions HxBxD: 158x130x63.5mm (without fan):
Weight: 660 g (without fan)
Air flow rate M12-P: 73-133 m3/h (12 V) -retail version
Volume (M12-P): 12- 29 dB/A (12 V) active -retail version
Operating voltage (M12-P): 4.5-13.2 V -retail version
Power consumption (M12-P): 2.64 W/ 0.18 A -retail version
Connection M12-P: 4-pin PWM (compatible with 3-pin Molex)
Material: Heat-pipe nickel-plated copper, aluminium lamellae
Service life (M12-P): 130,000 hours MTBF –retail versionM12P
2000rpm 29dBA

Kiegészítők
Noiseblocker Drive Guard
XC1
1700rpm 17dBA

Ventillátor szabályzó

Szilikon rögzítő

Szilikon keret

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest