Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
thesound
addikt
A mai álom homályosan maradt meg reggelre, de valami horror sztori volt, kétféle is. Az egyiknek a lényege az volt, hogy a wc falát valaki körbepisilte és jöttek számonkérni. Leszerelték az ajtót, hogy elvigyék és közben elkezdett esni az eső és közeledett a vihar. Egy elhagyatott házba mentek be a szerelők a vihar elől. Tudtam, hogy nem jönnek ki élve onnan, ha az egyik szobába benéznek. Utánuk akartam kiáltani, hogy A szobába feltétlen nézzenek be, de nem jött ki hang a számon. Számomra valahogy a falak átlátszóak voltak és ahogy mentem haza, láttam, hogy sorra járják a szobákat. Megint kiáltani akartam, de nem jött ki hang a számon. Itt rémlik, hogy a valóságban is ordítani szerettem volna, de nem sikerült.
Karácsony van, a veszekedés ünnepe. Ma délelőtt beugrott a Moby - 18 c. száma. Volt már itt a blogban, de olyan hirtelen és élesen villant fel és velem maradt a nap folyamán, hogy most este megint elővettem.
A fát már feldíszítettük 1x.-én, hogy a kislány lássa minél tovább és ne szenteste kelljen még megbolondulni. Furcsa ez a megbolondulás, mert én mindig olyan nyugiba szeretném tölteni, ráhangolódni -már amennyire felnőttként lehet- a karácsonyra, főzni, enni, inni, készülődni, minden ami evvel jár. De hát persze nem hagyják :( Egy napot sem bír ki, egyetlen egyet sem. Már tegnap magasabb sebességbe kapcsolt, de még lenyeltem. (persze nem lett volna a szabad, de a miértekkel tisztában vagyok). De ma sem tudta a hárpia magát tűrtőztetni. Harag, önzés, manipulálás, taposás minden áron. A toxikusság egy magas foka. Ilyenkor sem bírnak ki 1 napot? A szomszédból is áthallatszott a veszekedés.
Van egy saját Arany Ösvényem (igen, elolvastam a Dűne 4. kötetét), ami bizony fel fog emészteni, de egy valakinek biztosan jobb lesz. Az biztos, hogy ha végigérek a saját ösvényemen és visszagondolok, akkor ez fog számítani. Fog számítani, hogy azt mondjam igen, ezért megérte.Délután a babácska (bő 1 hónap múlva két éves), megkapta az ajándékokat. Örült nekik. Kapott Bing nyuszis könyvet, a konyhába kiegészítőket. Tépőzárral összerakható gyümölcsöket és zöldségeket, amit műanyag késsel tud szeletelni és egy Peppa malacos építőkészletet. Elég menő, egy emeletes ház, benne Peppa és Zsoli és csúszda is van benne. Hétfőn még a mamától kap zsírkrétát és festő készletet illetve tesómtól valamit.
Az ajándékozás után (jah, ha valakit érdekel én egy mogyorókrémet kértem és azt is kaptam, majd a picivel közösen befaljuk) játszottunk. Az intermezzot nem írom le, trágyahalom.
Utána megfőztem a karácsonyi menüt. Lazacot sütöttem, hozzá kapros mártást készítettem, köretnek rizs. Ez jó mindenkinek és pici is termelte befelé. Játszottunk a játékokkal, majd mesét néztünk. Mostanában újra rendszeres, hogy elfekszem az ágyon az oldalamra, a fejem a tenyeremen támasztom és felhúzom a térdem. Pici bekuckózik és nekidől háttal a hasamnak és a fejét is hátrandönti rám. Így nézi a mesét. Nyugiban elvagyunk. A legjobb program. Megfürdettem ahogy mindennap, aminek 90%-a játék, majd alig bírtuk rávenni az alvásra, mert izgatták az új játékok.
Felbontottam egy 0,75-ös Delirium Noel-t. Elég ütős, közel 4 dl-t megittam, viszont tavalyról úgy emlékszem finomabb volt. Egynek jó volt kategória. Vagy nem is kívántam vagy a szaloncukor után nem volt jó, vagy ennek az öröme is elveszett. Gondoltam kimegyek az loggiara és ott iszom meg, de a nyáron mozágásérzékelős villanyt szereltek fel mindenhová, így nem lehet szép csendben a sötétben eliszogatni és elmélkedni, nézelődni. A sétára is gondoltam, de kimarad most.
A sör után megettem a maradék halamat plusz a mogyorókrémet is megnyitottam. A túlevés ünnepe is a karácsony a gyakorlatban.
Hétfőn még megyünk anyámékhoz, a hét második felén a túloldalról jönnek vendégsébe. Szóval a program megvan.Említettem, hogy elolvastam a Dűne istencsászárát. Nálam egy erős 3/5. Az első háromat imádtam, de itt már túl sok volt a rendszerszintű filozófia, cselekmény alig. Furcsa, mert sokan azt mondják, hogy a Dűne messiása pont ugyanilyen, sőt még filozófikusabb. Nem tudom, nekem az nagyon feküdt és nagyon gyorsan elolvastam, mert tetszett. Megvan a következő két rész is, de most inkább szünetet tartok benne.
Nem volt agyam olvasni -azt érzem minden örömöt szépen, szisztematikusan kiírtanak az életemből-, így van jópár könyv és képregény ami olvasásra vár: a Transmetropolitan 3. kötete, több omnibus: Lucifer, Y the last man, Lock & Key és a Golden Age, a Monstress első 6 kötete, Tokyo Ghost, V, mint vérbosszú, a Hyperion ciklus első két kötete, a Dűne 5. és 6. kötete, H.P Lovecraft összesből az utolsó két kötet, S. Kingtől az Az és egy Batman képregény és egy Hawking könyv. Egész durva így leírva.
Vettem még 1-2 legót az idén, de idő és helyhiány (és lassan pénz, ár/érték) miatt ennek kb. vége. Még lesz egy technic daru jövőre, azt tuti beszerzem, ha nem cseszik el. Ha nekem nem lesz rá lehetőségem összerakni, akkor az utókoré lesz -pedig micsoda remek rendszeres ünnepi közös program lenne- vagy befektetésnek vagy örökségnek sem utolsó.
Sorozatból is itt figyel egy pár amit mindenképpen meg szeretnék nézni, de addig nem akarom amíg nem kerülök megfelelő hangulatba hozzájuk. Első ilyen az Euphoria 2. évada, plusz még SW Andor illetve a Gyűrűk Ura amazonos sorozat.That's all folks, időm nem sok, azt is inkább a lányommal töltöm. Annak van értelme. Imád engem és én is imádom. :) Huncut a kislány.
Most láttam, hogy tegnap meghalt Maxi Jazz. Bakker. Maradandót tett le az aztalra. Rest in peace.
Faithless - Insomnia
Faithless - God Is a DJ (Live At Alexandra Palace 2005)
Faithless - Miss U Less, See U More (Live At Alexandra Palace 2005)[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest