Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Gyerekek ez a survival beteg. Olyan bolygón kezdtem, ami rohadt forró, de éjszaka lehűl, így nappal bányászok a barlangokban, éjszaka sétálok heridiumot meg cinket találni
Azt is észrevettem, hogyha nem sprintelek akkor lassan merül a life support, szóval elég lassan, de biztosan haladok a cél felé
Mondjuk amikor a semmiből felkel a nap azt utálom, mert akkor gyorsan kell fedezéket kerítenem, ami általában valamilyen nyersanyagba vájt lyuk szokott lenni
Ja eddig 2 órát játszottam, már csak a cink hiányzik a hajó teljes megjavításához, még nem haltam meg egyszer sem, cserébe viszont eltévedtem. Nem tudja valaki hogy kell saját waypointot lerakni?
-
jonnyjoker01
veterán
Annyi jot olvastam a survival modrol, hogy ugy dontottem, ujra letelepitem
Imadom amikor szadista egy tulelo jatek
Ekezetekert elnezest kerek, pinjin billentyuzeten nincs ekezet mobilon
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
maszekember #1550 üzenetére
Még várj egy picit a vásárlással amíg kiforrottabb nem lesz a játék szerintem.
-
jonnyjoker01
veterán
Akkor mégsem hagyták abba a játék fejlesztését.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Brett001 #1455 üzenetére
Nem tudták a scriptelt dolgokat mūködôen véletlenszerūvé tenni. Én azért sajnálom ezt az egész stúdiót, mert hatalmas dologba kezdtek kevesen. Korrekt lépés az lett volna, hogy megjelenéskor leviszik az árat, kijelentik, hogy jópár dolgot nem sikerült belerakni a játékba. Így is hatalmas bevételük lett volna, az emberek nem panaszkodtak volna mondjuk $30 esetében.
Gondolom a játék halálra van ítélve, de legalább beindította kicsit ezt a vonalat.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Valami érdemi nagyobb mod jött ki a közelmúltban? Lehet visszanézek a játékra, ha van valami érdekes.
-
jonnyjoker01
veterán
Most láttam, hogy csak 4(!!!) grafikus van a csapatban. Ahhoz képest, hogy milyen kevesen vannak, elképesztő, hogy mit produkáltak az állatokkal kapcsolatosan még így is. Remélem, hogy a sok vásárlás után tudnak majd új embereket felvenni és támogatni a játékot egy jódarabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest