- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #152 üzenetére
Ősszel már jó áron hozzá lehet jutni, de minimum már lesz jó pár exkluzív játék.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #143 üzenetére
igen, de itthon a basic pakk 85900, a deluxe meg 95900.... na igen.
ha beleveszem a sensor bart, nintendo land, hdmi kábel dokkoló.... hát izé. akkor még spórolni kell, lehet megéri a 10 ropi plusszt, csak ugye az már rögtön 100k, amit a basic-re meg 1 hónapon belül ráköltheted...
100k, közel 2 db xbox, vagy ps3.
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #147 üzenetére
Mario az mario. 20 éve ilyen, ezért szeretjük. Nehézségéről meg annyit, hogy a 3DS-es new super mario bros 2 gyerekjáték ehhez képest. ZombiU meg egyáltalán nem ronda, sőt... fények szépek, hangulat/atmoszféra csillagos ötös. Maga a játék is teljesen egyedi élményt nyújt (főleg a gamepad használat miatt), valódi régi stílusú survival horror. Állandó félelemérzés tényleg ott van az emberben végig és ez nem csak PR szöveg. Tipikusan az a játék, ami elé hosszabb időre le kell ülni és akkor mutatja ki igazán a foga fehérjét. A játékosok többsége nagyon is meg van vele elégedve, persze aki codos run'n'gun-ra vágyik az valóban csalódni fog. Csináltam is jó pár hangulatos képet miiversre, de azt sajna nem lehet gépre vagy máshova lementeni és be se tudom ide postolni. Érdekesség, hogy mielőtt megvettem beírtam a miiverse csatornájára, megkérdeztem, hogy a kétes értékelések ellenére megéri-e megvenni. Fél perc múlva már kaptam vagy 6 választ, hogy mindenképp
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #145 üzenetére
Persze. Premium setet vettem én is, digitálisan vettem a NSMBU-t és lemezesen a ZombiUt. Első napi update kb másfél óra volt letöltéssel/installálással együtt. Az OS letisztult, nekem tetszik a design. Sebességével vannak még problémák. Egyes menükbe való ki-belépés még nem a leggyorsabb, de annyira nem vészes. Ezeket egy későbbi firmware frissítéssel úgyis orvosolják. Maga a gép kicsi, nem sokkal nagyobb, mint a Wii. Kontrollere viszont nagy, ennek ellenére baromi kényelmes. Kijelző jó minőségű, nem egy vita OLED szint, de mind a színek, mind pedig a felbontása jó. Annak ellenére, hogy rezisztív az érintőképernyő, nagyon érzékeny.
Miiverse app nagyon addiktív. Első nap mielőtt megnéztem volna játékokat majdnem másfél órát szórakoztam vele
Amolyan facebook/twitter hibrid. Az eshop még elég hiányos, de a design nagyon jó. Olyasmi, mint az applestore. Letöltési sebességen mondjuk javíthatnának.
A játékok közül a NSMBU és a ZombiU is remek nyitócímek. Gamepadot meg imádom használni.
Pár negatívum : A konzol és a pad felülete is fényes, így brutál mód vonzza a port és az ujjlenyomatokat, illetve állandóan pörgeti a lemezt ha be van rakva egy és nem a leghalkabb a masina így. A gamepad se bírja olyan sokáig. 4-es fényerővel 3-3.5 óra egy töltéssel. Mondjuk nekem ez nem gáz, mert közel a konnektor és tudok játszani töltés közben is.
Összességében nagyon elégedett vagyok a géppel és remélem, hogy a 3rd party támogatás nem Wii szintű lesz. Sajnos 2013as felhozatalból egyelőre nem sok minden jön a gépre, de remélem, hogy lesznek bejelentések az év elején.
Ha van valami kérdés a géppel kapcsolatban kérdezzetek nyugodtan.
-
truebaba8
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #136 üzenetére
szia, igen tudom..
kinalt egy WII-t is + WII fit-et, 2db controllerrel 30e-ert, az is tul jo volt. h igaz legyen...
2 éve próbálom megvenni a WII-t, de majd jövőre :-)Egyebkent ez az első alkalom, h belefutok csalóba.. de szerencsére nem ért kár, de modjuk az h beleéled magad, és elvett 3 napot hogy más ajándékot vegyek...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #112 üzenetére
Beh, még a Ground Control 2-m mellé is milyen pöpec füzetecske volt...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #107 üzenetére
Én szívesen meg is venném a gépet, csak sajna túl drága lett a várthoz képest
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #105 üzenetére
Csak az aggaszt, hogy sok játék megjelenésénél PS3, Xbox360, PC van megjelölve, mint platform - Wii U-ra meg még az official page sem ad megerősítést...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #103 üzenetére
Akkor ámen. Majd a third-party ellátottságra leszek kíváncsi.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #101 üzenetére
Én nekem még olyat is mondtak boltban (szept. közepe-vége), hogy a Miiverse lemezen lesz és alapesetben a Deluxe-hoz fog csak járni. Meg hogy a Nintendo Networkben lesz lekorlátozás/extrák. Nem hinném, hogy pluszba kifizetnének az emberek ennyi pénzt csak a színért és a +24GB háttértárért.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #98 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a Deluxe-ban több minden lesz... Miiverse?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest