Aktív témák
-
lapa
veterán
:) jaja, hát ezaz. most néztem, lehet rendelni 20$-ért. köszönöm szépen. postaköltséggel kijövök 5e+ huf-ra. ezt gondolom direkt csinálják a köcsögök ''vegyé' újat'' jeligére :(((. pedig a termékeik frankók. hercules forgalmazót nem tudsz esetleg? merhogy hercules bba a kártya, herculesnél találtam a jópofa 20 dolcsis témát...
UPD: #8: köszke, de ''you have to purchase'', már küzdöttem sokat vele.
[Szerkesztve] -
törölt tag
ez segít vmit? :F
[L]http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/radeonopt-xp.html[/L] -
L3zl13
nagyúr
Az első hozzászólásra válaszoltam. Nem figyeltem, hogy mikori. :B
Ati szoftot szerintem nem forgalmaz senki magyarországon, mert ezt csak bundliban adják kártyákhoz, vagy magától az Atitól lehetne beszerezni. BBA Ati disztribútor pedig nincs Mo-n tudtommal, akin keresztül lehetne ilyet behozatni. -
-
atifarkas
tag
Hat szoval mint irtam egy MMC 8.x cd kéne. Mert nekem egy AIW 8500DV van es nem tudom a 8 es 9-es MMC DVD lejatszojat felrakni mert kell neki a DVD decoder amit csak akkor tolt le (dvddecoderupdate program) a netrol, ha talal a cd meghajtóban egy MMC 8.x -es cdt! Mar megrobaltam átbaszni a fejet mert e filebe belekukantva megtalatam a cimet honnan szedi le a DVD decodert :DD . Nagy orommel el is inditottam de az a pocs kiirja hogy nem indul el mert nem az a program inditotta el ami a netrol szedne le :O.
(Es persze othon netem sincs szoval azert a fasz ott log a szamban! igy kenytelen leszek sajat webszervert csinalni es odarakni a dvd decodert majd a program leszedi es minden hepi.)
DE EHHEZ KÉNE EGY MMC 8.X CD ISO-JA. NINCS MEG VALAKINEK. VAGY HONNAN TUDNAM LETOLTENI STB..
elore is koszi mindenkinek
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest