- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Rakjál fel a gyereknek egy alternatív böngészőt (pl Firefoxot, Mozillát vagy Operát), akkor jóval kisebb az esélye, hogy ''beszopjon'' valamit (főleg, ha az a gyerek hajlamos warez oldalakra mászkálni). IE-t csak akkor használj, ha nagyon muszáj, pl Windows Update-hez, és persze rakd fel az SP2-t is, ha XP-d van.
-
sysloser
csendes tag
Chicken!
Kösz a tippet, bejött, amiket leírtál mind lefuttattam (cégnél letölt, pendrive-on haza) nem tudom mi baxta haza a kis genyót, de újra jó az otthoni kis kapcsolatom. A norton se kapcsol ki updetelek ezerrel, de nincsenek illúzióim, a gyerek napokon belül megint beszop vmit. Szal szerintem nagyon fasza csákó vagy! Meg is ittam már egy sört a nagy örömre. THX once again!!! -
Darth_Revan
veterán
Ááá,régi szép modemes idők
-
chicken
senior tag
hááát a szokásos... letölteném ''spybot'' és ''ad-aware'' és ''cwshredder'' nevű progamokat, feltelepíteném őket, futtatnék rájuk egy update-et, aztán engedném, hogy végidszkenneljenek mindent (egyenként), úgy hogy minden csukva van .. bla bla
aztán megnézmém h mit találnak, meg hogy van-e vírusirtó telepítve a gépemre, és az mikor frissült utoljára, illetve van-e tűzfalam és hogy is működik.
Szerintem.
szerk: ja és hálózati kapcsolatoknál ellenőriznii, nem épült-e be számodra ismeretlen nevű/funkciójú kapcsolat a listába.
[Szerkesztve] -
sysloser
csendes tag
Hi everybody! A következő a problémám; kb fél éve a gyerekem internetezett (56 k-s belső modem, indexes kapcsolat) sztem vmit bekaphatott, mert utána már nem tudott netezni. Engem nem zavart mert a cégnél tudok de ő nyaggat hogy szeretne. A modem ok, drivert ledobtam újratelepítettem újre létrehoztam az index@indexet be is tárcsáz, kapcsolat létrejött 40 k-val mondjuk de ha beütöm az url-t továbbra is ''lap nem megjeleníthető'' IE 6 megnéztem látszólag minden ok a beállításoknál. adaware-t, ms antispywaret futtattam, de ami furcsa a norton autoprotectje ki van kapcsolva. Ha valaki látott ilyet nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest