- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkan hozzátennék még annyit, hogy az aksik feszültsége 0,3V-al alacsonyabb az elemeknél.
tehát a kettő aksi együttes feszültsége a hagyományos aksikhoz képest >0,6V -al eltérhet.
tehát a walkman, cdwalkman ''végfoka'' kisseb táp,feszt. kap--> tehát a kimenő /zene/jel amplitudoja is kisseb lesz, és ezáltal a hangminőség,kisebb hangerőszinten/pl 10/9-en / is romlik, elöbb fok torzitani a lejátszó.. -
és jo lenne tudni a töltés hatásfokát a Ni-MH akksikra vonatkozoan, a Ni-Cd-é kb 70%, ha jol emlékszem.
tehát, ha beletöltesz x töltést, akkor abból csak 0,7*x töltés marad meg. -
most két 1500 mAh-s Ni-MH aksi van a diskmen-embe.
de nem igazán vettem észre változást. persze egy ''cseppet'' drágábbak voltak.
ugyanazzala töltövel töltöm őket, és ugyan ugy használom, de most a töltési idő nezeknél 24 ora. /a régiek 750-esekvoltak, 14 ora alatt tuti készen, mert kicsit több árammal töltöttem őket mint a gyári előirt lassu töltöáram/
asszem 80ma-el töltöm őket.
remélem érthető volt. -
szerintem nem kell izgulnod, nekem kb 4 évig ment a Ni-Cd aksi párom a walkmanommal, ill. a cd-walkmanommal. az alényg , hogy tudd mekkora a töltö áram, és ekkor már tudod a töltési időt is,. ezt mindig tartsd be. nem tudom mire használod őket, de én mindig csontra lemeritettem őket, mielött ujbol a töltöre mentek.
ja, és az én töltöm egy csengő reduktorból csinált valami volt. /na azért tudom, mik vannak benne, de elég érdekesen néz ki az egész./
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest