- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
A varta töltőjére az van írva hogy csak a hozzá való spéci aksikat képes 15 perc alatt feltölteni. Rengeteg ész kell ahhoz hogy valaki rájöjjön, hogy csak a varta olyan AA ill. AAA aksijait képes ennyi idő alatt feltölteni, melyeken -a töltőhöz csomagolthoz hasonlóan- nagy bötűkkel a 15 minute charge&go felirat szerepel. Ilyen spéci töltőbevalókat pölö az egri teszkóban kaphatsz akár 3A-s méretben is(én is ott vettem). A Varta gyorstöltője nem robbantja szét a nem a töltőkhöz adott aksikat, bármilyen aksit felölt, ha fordítva helyezed bele az AA/AAA cuccot jelez, de nem tölt. Eléggé lebecsülöd ezeket a varta töltőket pedig az 1órás elavult, agyonajnározott töltőket kellene már inkább felejteni. Nekem ilyen varta 15 perces gyorstöltőm van, töltöttem már vele vérgagyi 500-as cerkát és számomra nem meglepő módon semmi baja nem lett a szutyok nevesincs a4-tech billzethez adott akkumulátoroknak(természetesen az is fel van tüntetve, hogy bármilyen aksi töltésére alkalmas a töltő). Míg beülök kávézni feltölt 2db cerkát(nekem a 2-es változat van), de ugyanezt tudja a 4-es, akár a kocsi aksijáról is. Nem kell előre tervezni, elég ha van valahol egy konnektor(abc, büfé, falusi kocsma akármi), és percek alatt tele vannak a 2100-as cerkák.
U.I.: A töltési idő kevesebb mint 15 perc, gyakorlatban 14 perc körül van, csak az első töltésnél kell 16 percet várni. Én digitgépbe használom és nem hagyom teljesen lemerülni, így 11-12 perc alatt újra használhatom.
Itt egy magyar teszt a 15-ös töltőről:
http://www.sg.hu/cikkek/32729
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged