Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SuBeR53_
tag
ki jön online?
-
Integra
titán
válasz
Joe_Black7
üzenetére
jufusz szokta csinálni a szobát, ha jön valamikor mondja

unranked-ben valszeg hunjufusz lesz a szoba neve ma is, lejjebb ott van, tegnap is azon voltunk -
Integra
titán
bazeg jufusz,,,,
nem bírom már ami a tévében megy....
-
I_Am
veterán
válasz
Joe_Black7
üzenetére
Neten, Unranked vagy ranked. Ide megirjuk.
-
Santses
aktív tag
énis énis énis ...

Mibe mentek ált?
Van aki driftezik?
-
Integra
titán
gurulunk ma?

-
Manitou
veterán
Kiprószálnám én is ezt az online dolgot. MI kell hozzá?
Valami Patch gondolom. De konkrétan milyen? -
bbazsy
őstag
jövök énis.
-
törölt tag
Játszatok nyugodtan nekem meghalt a Windowssom.
holnap telpítek és holnap este jövök. -
Integra
titán
válasz
--juszuf--
üzenetére
ok
-
Integra
titán
csak tudjak holnap felkelni, motoGP van holnap 12-től

-
Integra
titán
válasz
--juszuf--
üzenetére
ok

pumpi hogy állsz? -
--juszuf--
tag
na hali ha van kedvetek akkor mehetünk 1-2 kanyart
-
Integra
titán
jut eszembe, hogy sikerült az EA-nek ezt a szar chat rendszert a játékba összehozni????
életemben nem láttam még ilyen rosszat... -
Integra
titán
válasz
üzenetére
hát nagyon lol hogy a játékban ilyen gyenge.
ezért szar az nfsu, illetve ezért nevetséges a szememben valamennyire, mert a realitás alapja az erőviszonyokról egy nulla.
ugyanis szörkitben pont az S2000 kéne hogy a legjobb legyen, pont a futóműve miatt.
de mindegy szeressük a mazdást is
-
törölt tag
De azért hogy ez az S2000 ilyen szar legyen
pedig a legszebbre sikerült megcsinálnom.
-
törölt tag
Szóval, RX-7el tolod? Most szinte az összes számba jöhetőt kipróbáltam üres utcán és az RX7 a legjobb, utána a Skyline, Integra, stb stb. Legalábbis ahogy a köridőket mentem.

Ja, én is billel tolom, és nem előszörre hanem 4.szerre játszottam 3-4hete végig.
Csak az a gáz hogy nincs meg az összes Unique. Esetleg valaki? hogy tudnám őket begyüjteni?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
na itt, csak megtaláltam a topicot

-
törölt tag
Tudna nekem valaki segíteni? Az alap nfsu van fenn ehhez kell még valamilyen patch?? ha rámegyek a play onlinera állandóan azt írja ki hogy check your internet connection
Megtörtént de ezután is ez van és nem enged. Illetve kell hozzá ilyen gamespy arcade vagy hasonló? Soha nem toltam még ilyen autós játékot (neten) bocs hogy láma vak.
-
LOTR
addikt
lehet, hogy most egy nagyon izé dolgot kérek, de lenne olyan rendes vki, hogy a
lordoftherings_@walla.com
címre elküldi az 1.3-as patch-et és az ehhez tartozó speed.exet??
ugyanis modemmel feltölteni nem egy gyors móka és a másik gépen amivel játszani szeretnék, nincs meg, sőt a közelembe sincs
kösz előre is -
mycso
veterán
Ha valaki akar driftelgetni, írjon.
Csak hétvégén!!! -
kerlas
tag
Üdv!
Használ valaki közületek Service Pack 2-es WinXP-t, mert online játéknál elég sokszor kilép a futam vége után a windowsba, találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Ja 4.8-as Catalyst-et használok, haver is, nála jó, bár neki nincs SP2-je, ha egy mód van rá, jó lenne, ha nem kéne leszednem az SP2-t. -
heihachi
addikt
Épp sprintelünk Junkie-val, aki gondolja, az jöjjön a ranked HUNheihachi roomba...
-
Overmind
aktív tag
Nem ezért írtam..., és próbáltam már. Kerákpározás közben is, kocsival is: másik kocsi után, kamion után.
És tudom, hogy ezért csinálták, tényleg semmi bajom vele.
Csak gondoltam kötekedem kicsit, próbáltam magam vizsgahangulatba hozni, mert a tanárok is mindenbe belekötnek.
-
I_Am
veterán
Na mi fent vagyunk, szal ha valaki egy kis kihívásra vágyik, akkor jöjjön.

-
Asusfan
őstag
Na ma sem jön senki?

-
Overmind
aktív tag
Nem kötekedni akarok, meg nincs is semmi bajom a szélárnyékkal..., de
, ez a példa nem jó. Azért nem jó, mert nagyon nem mindegy mekkora a lejtő, és így mennyit is jelent ez valójában. Másrészt egészen más tészta két kerékpáros légellenállása és két kocsié. Nem ilyen egyszerű ez, hogy nagyobb felület, nagyobb sebesség és akkor már reális, ami a játékban van... Gondolom én...
Ennek a szélárnyék dolognak lassan külön topicot lehetne nyitni.
-
LOTR
addikt
én a jó kicsi kis Miatammal mentem 36x-et, körversenyben is a 350-simán lehetséges, és a Miata-nak van az egyik legkisebb végsebessége, és a gyorsulása sem az igazi
de ha 250-300 -zal mész akkor nem csak közvetlen közelről jön létre a draft, ezt próbálgasd drag módban
amúgy Viktor77-nek igaza van, ez árkád game, próbáld ki TOCA 2-t na az szimulátor -de nekem szimulátor nem tetszik, ez alól a Gran Turismo a kivétel (ha az egyáltalán szimulátor) -
LOTR
addikt
válasz
Overmind
üzenetére
egy jó példát pont az olimpia alatt hallottam erre
képzelj el egy lejtőt amin két biciklis megy egymás után, az elsőnek tekernie kell lefele, hogy olyan gyorsan tudjon menni mint a mögötte lévő aki csak gurul utána
na most ezt képzeld el nagyobb felülettel és nagyobb sebességgel ami ugye nagyobb ''szívóerőt'' jelent
egy kis túlzással ez még futásban is számíthat, tehát könnyebb futni vki után -persze az azért szintén túlzás lenne, hogy magához szív a mögötte kialakult vákuum
-
-
Asusfan
őstag
Nem jön vki?

-
Nyuf
senior tag
Igen elég érdekes a neten ez a játék,tulképpen piros csatlakozással rendelkezökkel nincs is értelme játszani...Minap is 10 körös verseny és 10. körben azt irja hogy elsö vagy 2 perccel aztán hopp bejön az ablak hogy van 30 seced beérni,ja és persze nem láttad a többieket egy percig sem,szal innentöl már lehetne time trialnak nevezni

De azért általában viszonylag lagmentes és tényleg jo kis játék,neten meg legalább tényleg te nyersz ha nagyon jol mész
-
Sanyix
őstag
Fura ez a szélárnyék dolog, amikor a 7. körben leelőzött nem ment pont a kocsim mögé, tehát nemis volt szélárnyékban, egyszerüen feltünt mögöttem, úgy 50 km/h-val nagyobb sebességgel, és ugyanazzal a sebességgel el is ment mellettem, nagyon hirtelen, és azután is amikor nem volt a közelébe egy kocsi se, akkor is nagyon gyorsan távolodott, és az tuti csalás volt, mert én amikor megelőzött kb. 280-290-el mehettem, és ha rászámolom azt az 50-et, akkor az 340 km/h!! Egy fulltuningos Nissan Skyline is nehezen éri el ezt a sebességet, !gyorsulásban! (egy integra, meg főleg, sőt lehet, hogy közelébe sem ér a sebességváltója miatt), de ez circuit volt!
Ja meg az poén volt, amikor drift versenyt játszonk, és az ellenfél áll egyhelyben, és egyre több pontja van (tuti nem lag). -
Superman
nagyúr
válasz
Overmind
üzenetére
Leszögezem, sosem játszottam ezzel a programmal. De: ilyen draft a világon sincs. Szélárnyékból nem lehet 70km/h plusszt (!!!!!!) elérni. legfeljebb, ha +200 lóerő van a gépedben.
A Nascarban nézd meg, mit csinálnak. Aki elöl megy és netán elszakad kicsit atöbbiektől látványosan lassabb, mint akik draftolnak, vagyis egymás mögött mennek, egymást váltva, szélrányékban. De ez maximum 10-15kmh plusszt jelent. És ez a max. Nascar Racing 2003-ban a Coca Cola pályán elértem 251mph-t is egyedül, de akik összeálltak szélárnyékba mindig utolértek, mivel a sebességük nagyobb volt (akár 260mph fölött is). -
Overmind
aktív tag
válasz
Overmind
üzenetére
Azt hiszem elkiabáltam a dolgot...
Gondoltam két tétel között játszok kicsit ezzel a cheatkiller progival, erre állandóan disconnet-disconnect... Nem is egyszer azért lökött le valakit, mert csalt
, de olyan is volt, hogy elvileg nem csalt senki, és mégis.
Zsinórban 10X egymás után nem tudtam végigjátszani meccset.
Persze az alap, hogy vereségnek számolja az NFSU...
Feladom... -
Overmind
aktív tag
válasz
followme
üzenetére
1. ott a pont

2. ezt akkor megnézem
3. most éppen inner city reverse, de ez kocsitól is függ (értsd: kedvencem a Miata, azzal vittem végig a játékot, viszont RX7-el nehezebb az a pálya), és változik, mert van, hogy mást szeretek jobban
4. elvileg lehet, hogy kapok, gyakorlatilag nem kapok soha, mert vagy növeli a veszteségeim számát, vagy nem történik semmi, de győzelem ilyenből még nem származott! Ez tuti, mert a 2 győzelmem konstans.
-
Overmind
aktív tag
válasz
followme
üzenetére
Hát gondolom a fő cél nem az volt, hogy tökéletes szimulátort alkossanak, mivel nem is szimulátor.

Más: van olyan cheat, hogy ha én nyerek sem én nyerek? Vagy ez is lehet log???
Először azt hittem rosszul számolja az NFSU amikor veszítek, de rájöttem, hogy nem, mert pontot is von szépen le.
Ez a 3. alkalom, hogy megnyerem kedvenc pályám, enyém a legjobb topspeed, meg átlagsebesség is és végig vezetek, a célban is várni kell rájuk. Szóval ha log, akkor ez egy fullos egészpályás log... Ezért gondolom, hogy cheat. Húdenagyon elegem van már ebből...
Legalább lehetne tudni, hogy ki nem csal, ezentúl erkölcsi bizonyítványt fogok kérni vagy nemtom... -
-
Overmind
aktív tag
Az rendben, hogy van szélárnyék, de miért számít ilyen sokat?
Mondjuk nem vagyok fizikus... csak éppen furcsa.
Egyébként én is tapasztaltam, és teljesen ledöbbentem - merthogy sokkal inkább ösztönös volt, mint tudatos.
- amikor megtáltosodott a kocsim, szinte úgy lehet előzni, hogy a másikat állvahagyod.
De ne aggódj, mert ha Te csinálod még azután is szidhatod a másikat, ha az kilép és nem nyersz!
Eddig 10 győzelemből, ha jól emléxem 2 van a statisztikámban, (már nem nagyon szoktam nézni...).
-
I_Am
veterán
Sanyix, ne abból indulj ki, hogy a Te időd a legjobb egy pályán, mert akkor bizony sokakra rá fogod fogni, hogy csal, holott mégsem teszi.
Az, hogy milyen sebességgel megy el melletted abból adódik, hogy a játékban van szélárnyék és azt ki is lehet használni, tehát hiába mész teszemazt előttem 300-al én nitro nélkül árnyékból leelőzlek 340-350-el.
A mosoly pedig annyi volt, hogy kinevetett a srác. Én is ki szoktam azokat akik lecsalóznak.
És followme-t csak megerősíteni tudom: az integra bizonyos pályákon ellenfele az rx-7-nek.....sőt, ha valaki megtanulta a pályát és az autót is érzi, akkor nehéz megfogni rx-7-el. -
Sanyix
őstag
Énis játszottam már ezekkel a németekkel, nemnagyon laggolt, így látszott a csalás. RX-7-el (full tuningos), 3-man vagyunk elindul a verseny beletaposok, első helyre megyek, látom közeledik, egy Integra (a csaló), benyomom a nitrót, lassabban közeledik (nitro nélkül), amikor kifogy, elmegy mellettem, a harmadik versenyző, látszott, hogy nem csalt, mert a civiccel le is maradt rendesen, megyek mint állat, és az integra távolodik tőlem, és a 7. körben leköröz, én akkor mentem, úgy 280-al, saccra, ő 350-el ment el mellettem, iszonyú gyorsan. Beér a célba, én, meg a civic sem tudjuk befejzni. Utána, a chatben, beírtam neki, hogy b****meg a jó k**** anyját, rohadt csaló, és erre csak ennyi volt az válasz:
! Még be is vallja. Egyébként nemértem, hogy a szerveren miért !lehet! letiltani a csalást, miért nem kötelező letiltani?
Ja meg az a fura, hogy egy Integrával körözött le, pedig úgytudom, az RX-7 sokkal jobb. Valószínű, hogy valami végtelen nitrója volt. -
lorcsi
veterán
frankó game 84-nél járok
)) -
Overmind
aktív tag
Ha másért nem már azért megérte játszani, hogy rájöjjek mennyivel jobb az RX7, mint bármelyik.

Cső! -
followme
aktív tag
Neu mekkora lagom volt múltkor! Már a pálya közepén inkább végén járok ahol ha 37 mp-nél vagyok már jó, és 25 mp-nél voltam ott
Aztán meg is szakadt a kapcsolat még mielőtt beérhettem volna..... -
I_Am
veterán
10 perc múlva Circuit / Ranked / NA Central
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
holnap telpítek és holnap este jövök.
Akkor csak a vezetési tudás számít
Én kis hülye meg gondoltam hogy én hugyoztam a golfáramot, mert mindenki Skylinal fog menni én meg majd szépen a belső íven. nem így történt
pedig a legszebbre sikerült megcsinálnom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)