- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Énis játszottam már ezekkel a németekkel, nemnagyon laggolt, így látszott a csalás. RX-7-el (full tuningos), 3-man vagyunk elindul a verseny beletaposok, első helyre megyek, látom közeledik, egy Integra (a csaló), benyomom a nitrót, lassabban közeledik (nitro nélkül), amikor kifogy, elmegy mellettem, a harmadik versenyző, látszott, hogy nem csalt, mert a civiccel le is maradt rendesen, megyek mint állat, és az integra távolodik tőlem, és a 7. körben leköröz, én akkor mentem, úgy 280-al, saccra, ő 350-el ment el mellettem, iszonyú gyorsan. Beér a célba, én, meg a civic sem tudjuk befejzni. Utána, a chatben, beírtam neki, hogy b****meg a jó k**** anyját, rohadt csaló, és erre csak ennyi volt az válasz:
! Még be is vallja. Egyébként nemértem, hogy a szerveren miért !lehet! letiltani a csalást, miért nem kötelező letiltani?
Ja meg az a fura, hogy egy Integrával körözött le, pedig úgytudom, az RX-7 sokkal jobb. Valószínű, hogy valami végtelen nitrója volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Még be is vallja. Egyébként nemértem, hogy a szerveren miért !lehet! letiltani a csalást, miért nem kötelező letiltani?