- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
MoonST
tag
Jo legkozelebb hasznalni fogom. Egyébként a gépem ottmaradt havernal holnap megyek es megnézzük hogy mukodik-e. Holnap vagy max holnap utan elmondom hogy mi volt. Most meg nem tudom hogy mi lesz. Remélem hogy minden okes lesz. Lamadou kösz a segitseget remelem ez az ujabb patch jo lesz!:)
-
MoonST
tag
Tuzfal nincs. Megprobalom.
-
MoonST
tag
Csak nekem kiirja hogy szar az internet kapcsolatim vagy micsoda...
És nem enged accountot csinalni. Lehet azert van mert a gépnek volt internet kapcsolata? Mert mikor lan-on ossze volt kotve akkor nem volt net kapcsolat. -
Ekváádor
őstag
Valaki legyenszíves lesizzen már el ebbe a topicba, és válaszoljon a #40-es hozzászólásra, mert még mindig nem működik az nfs lan!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31134[/L] -
MoonST
tag
Hello Mindenkinek!!
Holnapra kéne a megoldás, mert én már nem tom mi lehet a baj. Errol az oldalrol:
[http://w3.enternet.hu/foldesim/web/nfs-game/extra.htm] leszedtem a ''lan patchet'' és az 1.4-es full patchet. Az 1.4 mar nem ment fel mert cd key-t kert:).
De az 1.3 még igen. Ekkor elinditottuk ezt a lanserver.exe-t a masik pedig a kliens progit meg is talaltuk egymast de utana mi van?? Mert elinditottuk a gamet(volt hogy mar a server kreálás elott) mégse volt semmi extra menu vagy barmi es nem tudjuk hogyan kéne játszani egymás ellen. Nagyon örülnék ha valaki tudna segiteni fontos lenne. Nagyon szépen köszönöm előre is. :F
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest