- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
MoonST
tag
Jo legkozelebb hasznalni fogom. Egyébként a gépem ottmaradt havernal holnap megyek es megnézzük hogy mukodik-e. Holnap vagy max holnap utan elmondom hogy mi volt. Most meg nem tudom hogy mi lesz. Remélem hogy minden okes lesz. Lamadou kösz a segitseget remelem ez az ujabb patch jo lesz!:)
-
MoonST
tag
Tuzfal nincs. Megprobalom.
-
MoonST
tag
Csak nekem kiirja hogy szar az internet kapcsolatim vagy micsoda...
És nem enged accountot csinalni. Lehet azert van mert a gépnek volt internet kapcsolata? Mert mikor lan-on ossze volt kotve akkor nem volt net kapcsolat. -
Ekváádor
őstag
Valaki legyenszíves lesizzen már el ebbe a topicba, és válaszoljon a #40-es hozzászólásra, mert még mindig nem működik az nfs lan!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31134[/L] -
MoonST
tag
Hello Mindenkinek!!
Holnapra kéne a megoldás, mert én már nem tom mi lehet a baj. Errol az oldalrol:
[http://w3.enternet.hu/foldesim/web/nfs-game/extra.htm] leszedtem a ''lan patchet'' és az 1.4-es full patchet. Az 1.4 mar nem ment fel mert cd key-t kert:).
De az 1.3 még igen. Ekkor elinditottuk ezt a lanserver.exe-t a masik pedig a kliens progit meg is talaltuk egymast de utana mi van?? Mert elinditottuk a gamet(volt hogy mar a server kreálás elott) mégse volt semmi extra menu vagy barmi es nem tudjuk hogyan kéne játszani egymás ellen. Nagyon örülnék ha valaki tudna segiteni fontos lenne. Nagyon szépen köszönöm előre is. :F
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest