- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l@czko
aktív tag
Szia!
Bios frissítésen az első pillanatban túl vagyunk már.
Azért én úgy tudom, hogy pld az ide drivert - többek között - lecserélték nforce driverben.Most van egy 2.7-es verzió, amit az MSI honlapján lévő driver tartalmaz.
A másik: A helyzet nem ilyen egyszerű.Tegnap összeraktunk egy másik gépet: MSI K7N2 Delta-L + Sempron 2500+ és egy 512/400-as ram.
Érdekes módon, több programnál majdnem ugyan azokat a hibajelenségeket produkálja, mint a fent említett szörnyeteg.
Ilyenkor mi is van?
Itt is túl vagyunk Bios frissítésen, táp cserén és egyéb trükkökön!
Help!!
XP Home SP2 + nforce 4.27 + directx 9c + detonator 66.93 ami számít hirtelen.
Táp 400 W, Gef2 GTS + egy cd író és két vinyó. -
l@czko
aktív tag
Előre elnézést, ha figyelmetlenségem miatt nem találtam az alábbihoz hasnoló problémát a fórumon! De átböngészve azt , sem akadtam ilyesmire:
''...
Megprobalom a lehetosegekhez merten egyszeruen es roviden leirni. Adott egy MSI K7N2 Delta LSR nforce2 lap, egy sempron 2600+ BOX proci, es 512 Brand memória. Ami a problémám, hogy allandoan kilep a jatekokbol. Semmi gond gondoltunk ismerossel, vissza a nagykerbe es nezzek meg mi a baj, de osszeraktunk egy masik gepet....ezt a harom alkatreszt ugymond kicsereltuk MSI K7N2 Delta L alaplapra, 2500+ Sempron procira es 512MB Hynix ramra. Ugyanugy kilep a jatekokbol. Most johetne mindenki, hogy ez meg az, de ennek elejet veszem, hogy tápot, videokartyat, merevlemezt, idekabelt, optikai meghajtot, drivereket csereltunk. Ami fix az a Windows XP SP2-vel es ebbol nem is lehet engedni, mert ez gyaricd.
Memória tokeletesen fut egy Abit AV8 lapban, a memteszt nem jelez hibat illetve a 3dmark03 8 oran keresztul tokeletesen futott a rammal, a procin egyszerre ment harom processzortesztelo program (CPU Stability Test 3.6, 6.0, es a burnk7 normal prioritason) es gond nelkul allta a sarat 1 oran keresztul. A tap egy 400W-os táp, ami egy Integra Black minosegibb hazban van benne....a bios szerint az ertekek jobbak, mint az en 420W-os Chieftec tapomnak. Videokartya egy Ati Radeon 9700 nonpro, es egy Geforce2 GTS.
Illetve meg probakepp egy Epox 8rda+ lappal is probalkoztunk, es annal is elojott a hiba. 2 hasonlo konfigot eladtam, de mindkettoben 256MB ram van, es azokkal semmi gond nincs. Na most amelyik konfigot visszavittem abban egyszer probaltam egy 256os modult is, es nem fagyott. 3 fele 512MB memoval probalkoztam mindegyiknel fagyott.
Es akkor most amire en gondolok, es amiatt ide teszem fel a kerdesemet, az az, hogy elkepzelheto-e hogy az 5.10-es vagy talan kijelenthetem hogy barmelyik nforce driver nem szereti a Sempront?
Kb 5 napnyi teszteles cserelgetes utan, en mar csak erre tudok gondolni. Bartonnal az Epox 8rda+ alaplap ugymond hiba nelkul futott, nekem egy Epoox 8rda3+ is futott hiba nelkul es persze mindketto 512 rammal.
Talan azt meg hozzatennem, hogy probaltam a nvidias 5.10-es drivert, az msi altal ajanlott nforce drivert, ammi ugyancsak 5.10-es, a 6.39-est amihez meg az 5.10-esbol vettem a memoriavezerlo drivert, es a Gart drivert, illetve a 4.27-es driverrel is probaltam. ..''
by Fiqsz...
A leírást egy barátom készítette a történtekről.Segístéget kérünk !
Előre is köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest