- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Bogie
csendes tag
Sziasztok,elnézést kérek,hogy nem olvastam vissza,mert biztosan megkapnám a kérdésemre a választ,de ha a fórumkeresőbe beírom azt hogy NF7-s,akkor milliónyi dolgot kidob,csak azt nem amit én szeretnék.
Tehát adott egy NF7-s v1.2 alaplap,egy 1700+-os tbred magos proci,és 2x256 333 ddr samsung ram.Ebből szeretném a lehető legtöbbet kihozni.
1.Milyen belállításokat jáccak meg a BIOS-ban?
2.Kinek milyen tapasztalatai vannak?
3.Mekkora feszt lehet neki adni?
4.a ramokat hogyan időzítsem hogy szinkronba legyen a gép(egyébként annak is örülnék ha valaki leírná hogy mikor vannak szinkronban a beállítások)
5.Egy csomó opcióval se vagyok tisztában a BIOSban,mik azok a beállítások amik teljesítménynövekedést okozhatnak?
6.És legvégül,létezik valami jó CPU hűtés(a mostani hűtőm egy Spire fridgerock),amit majd ha 64 bites rendszerem lesz,oda is át tudok örökíteni?(lehet hogy ez hülyeség,csak érdekelnek ezek a dolgok,szeretk művelődni)
Előre is köszönöm a válaszokat.üdv Bogie
Aktív témák
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest