- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Den
veterán
Hú látom nem kispályásokkal van dolgom :) .
www.simson4t.hu -
Egon
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
Házilag én a mikrosütőnkből SZOKTAM a grillezőrácsot kivenni, az is yooooooo, de a sűrűbb rács/háló jobb, mert nem esik bele a cukor, amikor már kicsike. (Jah kockacukorral is lehet)
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
Den
veterán
-
localhost
Közösségépítő
-
Den
veterán
-
Egon
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
-
Den
veterán
A krampampuli az milyen kutya ?
www.simson4t.hu -
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
mzperx
aktív tag
-
Parci
HÁZIGAZDA
Prohardver Club. PC.
Ez a minimum, de ennél kellene jobb :).ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu. -
andorpapa
őstag
Komolyan: bűnöző vagyok, vagy szerencsétlen, hogy mindig enyém a 21. hozzászólás?
COOLNESS! - somebody ssssstop me! -
andorpapa
őstag
Krampampuli? Persze hogy mond! Mennyit hallottam! Tudod fateromék minden évben összegyűlnek, a régi tankör, és mindenki viszi a családját is. Ezért ismerem ezeket a dolgokat!
Pont májusban volt ilyen találkozó. Nagyon fasza volt! Szerintem szép hagyomány!COOLNESS! - somebody ssssstop me! -
mzperx
aktív tag
Krampampuli????
Mond ez valakinek valamit????Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta... -
mzperx
aktív tag
-
launcser
senior tag
itt már minden az ivásrol szol :)
kéne egy 8adik topik a forumok között
ivás: avagy itt mondhatja el mindenki cenzurázatlanul az ivászattal kapcsolatos dolgait :)tütüü -
Snowcat
tag
-
andorpapa
őstag
-
Snowcat
tag
-
mzperx
aktív tag
-
Snowcat
tag
-
Deadeye
csendes tag
Az online meeting alatt a metróvonalon esett találkozót értjük ugye? :))
Other bands play, Manowar kill -
9CS
senior tag
Legyen a nevünk IntelSUXX :)), NFBK: Nagy Fehér Bőrűek Klubbja így persze a napozás kizáró ok. Parci Fun Club :DD. PÉT: Prohardver Élő Topic.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... '' -
mzperx
aktív tag
-
launcser
senior tag
péhávé
icceru kimondani 6 bötü meg mindentütüü -
McJames
senior tag
-
BobMaster
senior tag
-
McJames
senior tag
-
McJames
senior tag
-
rog
addikt
-
McJames
senior tag
Má' megin' angoloid elnevezések garmadája...
Gondoltam legyen csak PBK, de az meg olyan ''öregurasan'' hangzik...Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya. -
BobMaster
senior tag
-
localhost
Közösségépítő
Javasolom, hogy adjunk nevet a Ph Klubnak.
Első javaslat:
PROM 1.0 (a verziószám adott!)
Prohardver Rajongók Online Meeting = Prom
Bármire (!) tudok nevet kreálni: Pl: ''POFABE'' is eszembe jutott :)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest