- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
gl59
csendes tag
Hogyan lehet a feltöltési sebességet lelassítani egy PC-n minden applikációnak, még az operációs rendszernek is a NETLIMITER szoftver segítségével?
Azt tudom, hogy egyes programokat hogyan tudok vele lelassítani, de én inkább valami átfogó paranccsal vagy szűrővel szeretném megoldani, hogy az összes telepített szoftver és az operációs rendszer feltöltési sebességét lelassítsam kivéve egy chat programot aminek szüksége van sávszélességre a webcam miatt. -
zotosz
tag
üdv! nem tud vki 1 olyan progit ami a netlimiterhez hasonlóan tudja szabályozni az egyes programoknak jutó sávszélességet? a netlimiter sehogyse műxik...segitsetek! plíz
-
Csokika
tag
Sziasztok!
Hogyan kell normálisan beállítani a Netlimiter nevezetű progit?
Cable netem van (512/128), az Upload részt 128k-ra, a Download részt 512k-ra állítottam. Ezzel szemben akitől én töltök le, attól csak 7k-val (ami ezelőtt 48k volt), aki pedig tőlem tölt le az 25-30k-van tud. Akkor ez most hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest