- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
gl59
csendes tag
Hogyan lehet a feltöltési sebességet lelassítani egy PC-n minden applikációnak, még az operációs rendszernek is a NETLIMITER szoftver segítségével?
Azt tudom, hogy egyes programokat hogyan tudok vele lelassítani, de én inkább valami átfogó paranccsal vagy szűrővel szeretném megoldani, hogy az összes telepített szoftver és az operációs rendszer feltöltési sebességét lelassítsam kivéve egy chat programot aminek szüksége van sávszélességre a webcam miatt. -
zotosz
tag
üdv! nem tud vki 1 olyan progit ami a netlimiterhez hasonlóan tudja szabályozni az egyes programoknak jutó sávszélességet? a netlimiter sehogyse műxik...segitsetek! plíz
-
Csokika
tag
Sziasztok!
Hogyan kell normálisan beállítani a Netlimiter nevezetű progit?
Cable netem van (512/128), az Upload részt 128k-ra, a Download részt 512k-ra állítottam. Ezzel szemben akitől én töltök le, attól csak 7k-val (ami ezelőtt 48k volt), aki pedig tőlem tölt le az 25-30k-van tud. Akkor ez most hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest