- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe792
tag
S22U-n most már telepíthető a gta.
-
Osnyak
kezdő
De jó hogy a Snapdragon 865-ös S20 FE telefonra nem engedi letölteni... Annak azért vinnie kéne szerintem.
-
hegedus001
aktív tag
Update:
le ne töltsétek, egy bugos romhalmaz…… azonnal ment a kukába, de jó hogy egy forintot sem adtam érte végül
-
törölt tag
Próbálgatom őket, eddig abszolút hozza a feelinget, az irányítást szokni kell (mondjuk én kontrollerrel sem tudtam játszani soha😅).
Definitive ide, vagy oda, akinek van Netflix, annak mindenképp érdemes kipróbálnia, egyébként egy kisebb rablás az a 8 000 Ft.–/game. -
szabonagyur
félisten
Samsung S10e-n is megy, pedig az csak Android 12.
-
Narxis
nagyúr
Nekem pont Nord 3-mal nem kompatibilis, Samsung Glaxy Tab S7 Plus-ra és Poco X3 Pro-ra engedte volna telepíteni, mivel a Nord 3-on rajta van az Anniversary Edition amit korábban megvettem így összehasonlításképpen nem hivatalos módon de rátetettem a Netflix-es Vice City-t. Tényleg jobbnak tűnik a grafika, nem akadozott, az irányítás terén is van néhány kedvező változtatás. Szerintem összeségében jó port de nekem továbbra is könnyebb PC-n játszani. Ja és bár töröltem a játékot de van Netflix előfizetésem mielőtt jönne a warez vád...
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
icemanke
tag
Mindig érdemes felnézni az oldalra.
Köszi a tippet már töltöm is mindet! -
Dilikutya
félisten
válasz
#64638144 #67 üzenetére
Én 1 évesen játszottam először a RDR2-vel, addigra már nem volt benne. A GTA V-öt mondjuk jóval később, 5 éves volt a PC verzió, addigra abban sem volt, bár ez ugye nem nagy erény 5 éves korában. A Definitive Trilogy-ban most is van, 2 évesen azért már látványosnak nem kéne lennie.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
7000 Ft 3, egyáltalán nem rövid játékért szerintem nem sok. Kivéve, ha szarul van megcsinálva. A mobilosakban nem tudom, milyen javítások vannak, de PC-n elvileg még most is komoly grafikai bugok vannak, pedig 2 éve jelent meg.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Salbemark
csendes tag
Az utóbbi időben csak levélnehezékként használt Stadia kontrolleremmel kiválóan működik
-
Kleroo
veterán
Poénból kipróbáltam. Le kéne már huzni a WC-n ezt a felujitott kiadást.
(akinek nincs meg: Ez nem egy polirozgatott verzió, hanem egy teljesen másik, új grafikus motorra egy 0-ról újra megirt jatek. Szerintem érdemileg szebb nem lett, nem hiányzik az, ami szebb, cserébe pár ikonikus dolog nem annyira jó.A fizika pedig az elsoben is rossz volt, de itt megrosszabb) A HW igény pedig... Az eredeti tán a Galaxy S2-m idején jött ki, és futott szépen. Ez meg a 23Ultrámon is be tud mikrolaggolni max felbontás mellett. Nagyon nagyon nagyon sok hűhó semmiért.Csapassátok az eredeti verziókat!
(PC-n toltam oket mindig is, telon csak bohockodni volt fent)
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Palibá
tag
S23 - mind3 megy
A41 - egyik sem megy
Tab S5e - egyik sem megyja, és Dex-el billentyűzettel, egérrel, nagy monitoron játszhatóak az S23-al.
[ Szerkesztve ]
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #52 üzenetére
Kontrollerrel jobb.
-
SkyLine3000
addikt
Én telón nem tudtam kegszokni a gta-k irányítását és egy-két próbálkozás után töröltem őket.
-
ABDUL96
tag
Galaxy Note 20 Ultra (8gb ram) működik kompatibilis, de előző telómmal Galaxy Note 10 Plus- nem kompatibilis
-
ghiottone
nagyúr
A 4 éves OnePlus 7T kompatibilis, de a Samsung Galaxy Tab S6 és Oppo Find X5 persze nem. Érdekes
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Osnyak
kezdő
Ez mi? Ez az elem nem érhető el. Nem engedi letölteni.
-
Fall-N
veterán
Egyáltalán nem. Megvettem 4 GTA játékot még a régi telefonom idején (GTA 3, Vice City, San Andreas, Liberty City Stories) és mindet érintőképernyőn játszottam ki. San Andreas szivatós küldetéseket is simán meg tudtam csinálni, a repülőiskola is megvolt gyorsan. Igaz régen rengeteget CoD-oztam, így van rutin.
-
Fall-N
veterán
Ha jól értesült az egyik Reddit felhasználó, akkor már tesztelik Androidon. Van fent róla videó is ahogy fut a telefonon, de a grafika kábé GTA 3 szintre van butítva. Egyébként sem lesz egyszerű nekik, mert megjelenéskor is problémás volt a GTA IV futása, bár gondolom valamelyik konzol verzió lesz a port alapja, nem a PC változat.
-
Sani0423
csendes tag
Hát rossznak nem rossz. Telón is “szép”. És ugye ez a felújított csoda csicsa bogár kiadás mint pc-n. Biztos megvan a célközönsége de valahogy inkább akkor az “OG SA” gépen mint mobilon bármi.
-
Narxis
nagyúr
Nord 3-mal egyik se kompatibilis de annyira nem bánom, elég mazochistának kell lenni, hogy ezt érintőképernyőn játsza az ember.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
janeszgol
félisten
" a netflix előfizetés mellé, ami ugye nem működik a régió kód miatt?"
Nem mondtam ilyet. En azt mondtam, hogy amiatt is lehet nem kompatibilis egy telefon.
Illetve szamtalan eset volt, hogy egy telefon nem kompatibilisbol kompatibilis allapotba kerult. Ez valtozik, mivel szoftverrol van szo.
Gondolom a fejlesztocsapat dolgozik ezen. -
JanR
addikt
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Adott egy 2 éves csúcstelefon, meg egy "ingyen" GTA a netflix előfizetés mellé, ami ugye nem működik a régió kód miatt? Bocsánatot szeretnék kérni, hogy értetlenül állok a dolog előtt, főleg úgy, hogy tudom, ez a game simán fut a telómon..
Nekem ez már nem az első játék, ami nem kompatibilis. Kenje a hajára a netflix az ingyen játékait ilyen hülye megkötésekkel.
-
janeszgol
félisten
Semmi, csak megint megy az ertetlenkedes, meg a hiszti. Az eredeti SA egy SD410-es telon is siman megy. A felujitas pedig annyival nem noveli a hardverigenyt, hogy itt a csucstelo tulajai ertetlenkedjenek.
Mitol fugg a kompatibilitas? Hardver azonosito es régió. Semmi koze a teljesitmenyhez. -
Antosz
tag
Mind a 3 rész letöltve iPhone 13. Nagyon szuper. Kellett már a nosztalgia.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
ZeroLimit
tag
kár hogy anno mindet megvettem
-
jozsef8
aktív tag
S22 Ultra, egyik rész sem működik sajnos. Teljesen random telefonokkal és tabletekkel nem működik. Mi lehet a probléma?
-
hegedus001
aktív tag
Bakeeeer, pedig pont ma döntöttem el, hogy megveszem mér iPad-re mert hiányzik egy kis game így karácsonyra, és mióta áttértem MAC-re, azóta csak mobilon játszok kb. Így azért spóroltam pár forintot, na ennek most nagyon örülök, szerzek is egy kontrollert hozzá
-
szabonagyur
félisten
iPad9 megy gond nelkul
-
Terentius
őstag
Poco F5 simán megy.
OnePlus 12 16/512
-
JanR
addikt
S22U nem kompatibilis.
-
WhiteWalker
nagyúr
13T -vel "nem kompatibilis"
Netflix , te egy zseni vagy. Jah , bocs nem ide.
[ Szerkesztve ]
-
Terentius
őstag
Török netflixel is működik vajon?
OnePlus 12 16/512
-
vacs
veterán
válasz
viragdani01 #10 üzenetére
Google Pixel 7-en simán megy a San Andreas, pedig exynos, hiába Tensornak hívják.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
LosBlancosRM
őstag
Iphoneon meg lehet oldani, hogy AppleTVre tükrözze, vagy ilyesmi? Mondjuk elég szépeket laggol, de ott kipróbálnám. PS5 kontrollerrel is jó.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Curtain
senior tag
válasz
#57407232 #19 üzenetére
Köszönöm, a rockstar-ost nem figyeltem!
Viszont tényleg húzós az ára. 7000ft egy mobilos játékért vicc. Pont ma vettem meg steam-en a Gta V premium edition-t kicsit több mint 5000ft-ért. Igaz most le van árazva 63%-al de akkor is.
Gattolino: Nekem az új San Andreas-nál azt írja alul hogy kompatibilis az eszközömmel. Szintén 8gen2. (S23+)[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
gattolino
senior tag
Ez egy vicc, hogy Snapdragon 8Gen 2-vel nem indul. Nem kompatibilis a készülékemmel..
Vivo X90 Pro Plus
-
polman
tag
Xiaomi 11t pro. Mind a 3 játékra azt írja hogy nem kompatibilis az eszközzel. Hát ez marha érdekes.
-
Curtain
senior tag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
A San Andreas-t megvettem volna pedig de azért nem fogok előfizetni a netflixre. Mindegy marad a virágbolt (pedig megfogadtam hogy onnan max filmet töltök csak le) vagy játszok a régivel. Azt megvettem annó.
-
lolal
senior tag
iPad Pro 10,5 " nem kompatibilis... S20 Ultra driod 13 sem 😅
Még adok egy esélyt a 10 es verziónak. Amit nem upgradeltem.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Adonimus
senior tag
Xiaomi mi11T 8gb ... Nem kompatibilis az eszközömmel. Ez tényleg így van?
akkor mi viszi el?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
FireFox1996 #9 üzenetére
Azzal valószínűbb, hogy működni fog. S23 FE-n egyik netflixes GTA sem megy, ahogy fentebb írják, S22 Ultra sem, mindkettő Exynos SoC-s. Bognak a Foldja Snapdragon procis, arra a Vice City simán települt, az előbb néztük meg.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
pepe792
tag
Ugye az valami vicc, hogy a Samsung s22 ultra nem kompatibilis a játékokkal
-
adamklark
senior tag
Ó pont gondolkodtam hogy veszek gta játékot telefonra, de így spóroltam egy kicsit
-
Draun01
tag
Nekem Android 13-on azt írja Vice city-hez hogy ez a játék régebbi Android verzióhoz készült és nincs letöltés gomb.
Pixel 6a
-
Segal
veterán
Lassan inkabb mar a GTA IV-nek illene megjelennie telefonokra.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Ez a felújított verzió felújított változata (
), elvileg rendbe rakták a grafikát.
Otthon este még letöltöttem tabletre a Vice City-t, egyelőre kipróbálni nem volt időm, kíváncsi vagyok, hogy kontrollertámogatás van-e benne, majd megírom.
De a Galaxy S23 FE-re például nem is akar települni, nem támogatott az eszköz, azt írja.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Curtain
senior tag
Szívesen kipróbáltam volna a San Andreas-t de így hogy netflix exkluzív, kimarad.
Mondjuk ez a felújított verzió annó nem aratott nagy sikert úgyhogy lehet nem is baj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Netflix előfizetői számára elérhető a GTA III, a Vice City és a San Andreas is mobil eszközökön.
- Ukrajnai háború
- Túra és kirándulás topic
- Androidos fejegységek
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest