- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szinkronos és nem csak a mai nap érhető el! Számomra hatalmas csalódás a film! El is aludtam rajta! Eddig egy saját gyártású filmje nem fogott meg a netflixnek! Sorozatok nagyon jók tényleg,de a filmekről nincs mit mondanom.
-
Akosman
aktív tag
Akinek nem jön be a magyar felület,állítsa vissza angolra!!! Ennyi a megoldás titka,nem kell kiakadni! 😊 Akinek pediglen tetszik,és ők is vannak jópáran örüljön! 😊 Nálunk a párom hagyta angolul,így semmi nem változott neki,én pedig átállítottam magyarra,így mindkettőt tudjuk használni. Mindenki saját maga dönti el,melyik felület színpatikus! Nem kötelező a lokalizációra való átállás. 😊
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok! Netflixen be lehet valahol állítani a kétfaktoros bejelentkezést?
-
Akosman
aktív tag
Megérkezett a magyar szinkron a Marvel's Daredevilhez is!

-
Akosman
aktív tag
Sziasztok! Valaki regisztrált már az Amazon Prime Video szolgáltatásra is? Az is olyan minőségű mint a Netflix,vagy csak olyan,mint az HBO GO?
-
Akosman
aktív tag
Közben youtubeon megtaláltam csak magán a netflixen nem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25