Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz ΞΔGLΞ #2392 üzenetére

Az eredeti UHD Blu-Ray tartalmakhoz is kell SGX. Így engedték PC-re az ehhez a formátumgenerációhoz kapcsolt másolásvédelmet a kiadók (aztán kiderült, hogy hibás az Intel SGX néhány CPU-n, és ezért van egyáltalán kalóz UHD, de a követelmények maradtak).

Én abból a szemszögből néztem, mikor már van egy UHD TV-d, és utána jön a probléma, hogy milyen PC-t tudsz rákötni értelmesen (amin fut minden, amit használni akarsz).
    Azért van ez így nálam, mert én régóta TV-t használok PC monitor helyett (főképp, mert minden PC monitor LCD, nekem pedig mindig ezerszer jobban tetszett a plazma, vagy most OLED képe, de a szemnek is kényelmesebb messzire fókuszálni, így jobb a nagyobb képátló, ha elfér).

Nem tudom miért jobb az a nézőpont, hogy nem is kéne TV-t venni. A nagy képátlójú PC monitor nagyon drága és nem nagyon megy ~40" fölé. A Netflix pedig a TV adók versenytársa, tvsorozat / tvfilm jellegű tartalom. Nem tudom miért lenne fura TV szerű kijelzőt használni hozzá kis vacak monitor helyett. :F
    Ezért is gondoltam, hogy a TV már így is, úgy is megvan (és >5 éves, vagy szoftveresen nagyon rosszul támogatott TV az, amin nincs működő Netflix app).

Új hozzászólás Aktív témák