Új hozzászólás Aktív témák

• zseko
    veterán
    válasz kmarci25 üzenetére #12691

Engem szerencsére spoiler egyáltalán nem izgat. Simán megnézem akár az utolsó részt is másodiknak, semmit nem ront le abból, hogy tudjam élvezni a sorozatot. Sőt, szoktam is, hogy van-e értelme végignéznem.

Egyébként meg szoktam várni hogy minden rész kint legyen :) csak ennél nem volt egyértelmű(en jelölve, ahogy a többi sorozatnál) hogy lesz több. De most is hat sorozatra várok hogy kint legyen végre - és ez csak a Netflix - aztán naponta másik sorozatra átállni fejben meg hangulatban hogy abban mi is történt akkor eddig, nekem nem jön be. Így nincs meg a 'flow' :D meg a hangulat.
    Egyébként modflow hozzászólása jobban felhúzott, mint az, hogy három hetet várnom kell az anime végére :DDD Ide csak szimplán megjegyeztem mindenféle düh vagy szándék nélkül a nemtetszésemet erről a megoldásról, a smiley nem a dühömet jelképezte :) Így is annyi minden van bejelölve, hogy bőven van mit néznem :)

Chris0321 Hogy tisztázzuk (bár már kétszer leírtam): meg szoktam várni :)

#12697 kmarci25 👍 Már nem tudtam módosítani. Egyébként csak a szituációnak szántam, nem személynek, ha számít bármit is...

Új hozzászólás Aktív témák