Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Igen, a HDCP (javítottam :D) rendben van. A linux alatti Firefox letöltött egy DRM kiegészítőt, de úgysem ment.

Kezdek a Windowsra gyanakodni. Decemberben még jó volt, az elején újrahúztam a rendszert, amiben már benne volt a Creators update de utána nem nagyon használtam a Netflixet, illetve inkább háttérben ment és nem mindig figyeltem rá. Majd most januárban folytatták az STD-t és itt tűnt fel, hogy nem működik jól. Mivel előzetesen hálózati problémáim voltak, itt is arra gyanakodtam, de most már nem tudok másra nagyon, csak a rendszerre.

Közben még megnéztem pár router beállítás, DNS-nek megadtam a google szervereit, de az sem segített ezen a problémán. A netes felületen átállítottam a minőséget High-ra Auto-ról, de ez is dettó nem segített.

Esetleg a tévé akkor lehetne probléma, ha valami elektronikai hiba miatt az nem működne jól, de külső mediaplayer alatt pl. teljesen jól működik a lejátszás filmeknél/sorozatoknál és a kábeltévénél sem tapasztalok hibát.

Esetleg még videokártya probléma lehet, ha minden igaz jövő héten lesz új, így majd bő egy hét múlva ki is tudom próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák