- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
válasz
Satan-Claus #29 üzenetére
jujj de durva :DDD:DDD
-
Ahhoj
aktív tag
ha tényleg azért csinálná, mert neki az a jó, hogy így szét van szedve a gépe, és ezt szereti, akkor semmi bajom nem lenne vele, még egy kicsit teszik is (jól szellőzik) :)) általában nekem is le van szedve a ház oldala, bár az még közel se ilyen
de ő azért csinálta, hogy a moddereket kifigurázza, és én ezt nem szeretem. -
Ahhoj
aktív tag
Én az olyanokat nem értem, akiknek az a szórakozás, azzal foglalja el magát, amit nem is szeret. mint mondtad volt, moddolást hülyeségnek tartod, de akkor miért foglalkozol vele egyáltalán? jól esik csesztetni a másikat? inkább olyan dologgal foglalkozz, ami téged érdekel, és vmire jó
egyébként szerintem is hülyeség a moddolás, de nézni azért jó
nah, nem igazán tudom leírni, hogy mi a bajom a hozzáállásoddal, de ...
:( ebből már megint vita lesz :O
Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest